Υπερφυσικά φαινόμενα μας τριγυρίζουν πάντοτε. Από τη μέρα που γεννιόμαστε, γινόμαστε μάρτυρες απίθανων και υπερφυσικών φαινομένων που κανένας και ποτέ δεν μπόρεσε να μας δώσει μια σωστή και εμπεριστατωμένη εξήγηση.

Όχι, δηλαδή, πείτε μου εσείς, πού χάνονται όλα τα ζευγαράκια από τις κάλτσες μας ΟΕΟ;
Στον κάδο, δεν είναι!
Στον ακάλυπτο κάτω από το μπαλκόνι δεν είναι!
Κάτω από το κρεβάτι, δεν είναι λέμε! Κοίταξα, νταξ;
Πού είναι, λοιπόν;
Επιστημονικά μυαλά κάθισαν ένα τριωράκι μαζί, κάπου στο Τέξας, μια βραδιά και η ομήγυρης απεφάνθη: Τα μονά καλτσάκια τηλεμεταφέρονται σε μια άλλη διάσταση, σε ένα πλανήτη όπου εκεί, τα εξωγηινάκια φορούν τα καλτσικά μας στις κεραίες που έχουν στο κεφάλι τους.
Δεν σας καλύπτει αυτή η εξήγηση;
Ε, δεν έχω άλλη, μα οι εξωγήινοι είναι πάντοτε η πρώτη απάντηση σε τέτοια ανεξήγητα φαινόμενα.

Οι ομόκεντροι κύκλοι στα χωράφια των ακαμάτηδων Αμερικάνων που δεν τα θερίζουν.
Εξωγήινοι.
Τα παίρνουν κράνα, καθώς κάνουν το συνηθισμένο «Γερμανικό» γύρω από τη γη και κατεβαίνουν κάτω και ωωωωωπ θερίζουν 5-6 κυκλάκια στα χωράφια των ακαμάτηδων.
Γιατί κυκλάκια, θα με ρωτήσεις τώρα…
Ε, θέλει πολύ να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι από τα πολλές περιστροφές γύρω από τη γη, τα εξωγήινα φαντάρια, κινούνται σπειροειδώς για κάμποση ώρα, ακόμη κι αν έχουν σταματήσει;
Αυτό γίνεται, λοιπόν, δέξου το!

Και μιας και είμαστε Αμερική, ας μείνουμε εκεί κι ας αναλογιστούμε το πόσο μα πόσο ο κάθε εξωγήινος θέλει να καταστρέψει τη γη και κυρίως την Νέα Υόρκη και πως στο τέλος μας σώζουν τα αμερικανάκια.
Είναι συνωμοσία βρε! Οι εξωγήινοι ξέρετε ποιοι είναι;
Είναι Ρώσοι που μπήκαν σε τροχιά τον καιρό του ψυχρού πολέμου, πέρασαν από σκουληκότρυπα και πήγαν σε ένα πλανήτη που είναι 2,5 χιλιάδες χρόνια μετά. Αλλά δεν γέρασαν και δεν ξέχασαν. Και γυρίζουν πριν από κάθε ετήσια απονομή Όσκαρ να καταστρέψουν τον εχθρούλη.

Τώρα που λέμε για εχθρό, λύστε μου εσείς το πιο μεγάλο και ανεξήγητο φαινόμενο του κόσμου:
Πώς γίνεται να χάνεις πάντα τον άντρα σου από ένα θηλυκό κατώτερό σου;
Πες!
Κοιτάς τον τυπά, λες «μπλιαχ, σιγά μην ξέρει να απαυτώνει, οπότε πού να κερατώσει κι όλας!» και τσααακ μαθαίνεις πως ναι, φίλε…ναι, κεράτωσε ο Οδυσσέας ο Μονομήχανος, ο Βουλωμένος Σωληνάκης, ο Στραβωμένος Σασής, ο Τρύπιος Κιβώτιοσταχυτήτων.
Και κοιτάς τη γκόμενα και λες «όχι ρε φίλε! Νταξ, η σύζυγος κλάσεις ανώτερη!»
Αλλά έγινε πια νόμος αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο, του να σου παίρνουν τον άντρα τα μπάζα και δεν μπορούν να το εξηγήσουν ούτε οι επιστήμονες.
Οι μόνες που το εξηγούν είναι οι γκόμενες: «Είμαι θεά ρε!»
Αλλά η γνώμη τους δε μετράει!
Ένα λοβοτομημένο brazilian δεν μπορεί να έχει γνώμη.
Εκτός κι αν οι μετρέσες (πώς γράφεται αυτή η κωλολέξη; ) του πλανήτη μας είναι κι αυτές εξωγήινες!!
Ωωω λες; Μπορεί..
Και ζουν ανάμεσά μας, και μας κλέβουν τους άντρες, οι παλιοεξτρατερέστρες, γιατί στον πλανήτη τους τον Partola-69 δεν έχουν άντρες ή μάλλον έχουν, αλλά είναι Ρώσοι και δεν τους αρέσουν τα Ρώσικα, ξερωγώ, ούτε το ξινολάχανο τουρσί.
Ίσως να φταίει και η μπαλαλάικα, ίσως και οι Scorpions.

Μεταξύ μας κι οι Scorpions είναι ανεξήγητο φαινόμενο αλλά πιο ανεξήγητο είναι αυτό το ρημάδι που περιμένεις λεωφορείο, τρένο, τρόλεϊ και δεν έρχονται και λες «άντε, ας κάνω ένα τσιγαράκι μέχρι να έρθει» και ανάβεις τσιγάρο και έρχονται όλα στη δεύτερη τζούρα: Πλοία, τανκς, τρένα, υποβρύχια, ελικόπτερα, ένα Zeppelin (όχι Led γμτ), δυο καμήλες κι ένα ταξί από τα παλιά τα κινέζικα που τα σέρνουν άνθρωποι.
Γιατί ρε φίλε; Για να πετάω εγώ ολόκληρο τσιγάρο τζάμπα κι άδικα;
0,04 το τσιγαράκι έχει! Σαν μια σακούλα στο σούπερ μάρκετ, δηλαδή.
Όπου κι εκεί συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα, όπως το ότι ένα ολόκληρο σουπερμάρκετ 300τμ έχει 2 ταμεία.
Πας εκεί που έχει τη μικρότερη ουρά, αλλά ο μπροστινός σου ΠΑΝΤΑ θα έχει: επιστροφή, θα κόβει τιμολόγιο, θα δίνει κάρτες που δεν έχουν υπόλοιπο, θα ψάχνει με δίλεπτα να συμπληρώσει 7,5 ευρώ, θα έχει ξεχάσει να ζυγίσει τα λεμόνια ή θα είναι χαχανούλης και θα απασχολεί την ταμεία με ιστορίες άνευ σημασίας -ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΛΕΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ- κι εκεί που, Ω Θε μου τι καλά, έρχεται η σειρά σου, ακούγεται μια φωνή από μικρόφωνο με echo : «Παρακαλώ περάστε και στο ταμείο 3» και θες να της ξηγήσεις τ’ όνειρο.

Ανεξήγητο φαινόμενο είναι και τα όνειρα που βγαίνουν.
Αυτές που κοιτάζουν μια κούπα με κατακάθια καφέ και βλέπουν όλο το Game of Thrones μέσα και τα making of.
Οι άντρες που ζητάνε πίσω πόρτα από τις γυναίκες αλλά ΔΕΝ είναι gay…MOYAXAXAXA (γνώμη μου, μάγκες, δε θέλω κουβέντα.)

Οι γυναίκες που δεν κλάνουν.

Οι καθηγητές των μαθηματικών, που ΟΛΟΙ μιλάνε σαν την Αμαλία από το Παραπέντε.

Ανεξήγητο φαινόμενο είναι και αυτό που πλένεις το αμάξι σου και βρέχει, λες και το wax on- wax off είναι τελικά ο πανάρχαιος σαμανικός χορός της βροχής.

Ανεξήγητο φαινόμενο είναι και οι πελάτισσες που ρίχνουν μια ματιά μισού δευτερολέπτου σε ένα μαγαζί με τρακόσιες χιλιάδες προϊόντα και ρωτάνε πάντοτε «Μόνο αυτά έχετε;»

Ανεξήγητο το γεγονός ότι τα χέλια είναι θηλαστικά (ακόμα ψάχνω τα βυζιά τους).

Οι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Οι διάσημοι του Survivor 2018 (Πού είναι διάσημοι; Στον Ωρίωνα-3; )

Ανεξήγητη είναι η ατάκα «ακούω μόνο έντεχνο» λες και τα υπόλοιπα τραγούδια δεν ανήκουν στο φάσμα της τέχνης.

Ανεξήγητο φαινόμενο, είναι αυτό που χτυπάς το control της τηλεόρασης και φτιάχνει.

Που δεν ανέχεσαι κανέναν δίπλα σου, όταν οδηγάς αλλά ακούς τη φωνή τσόντα που σου λέει «στρίψε αριστερά σε 10 μέτρα, όχι, τώρα πιάσε βοριανατολικά,εγχμ συνέχισε ευθεία και κάνε δεξιά..» όλα εντός 10 δευτερολέπτων και δε σιχτιρίζεις και ξέρεις και πού είναι ο βορράς χωρίς αστρολάβο ή πυξίδα.

Φαινόμενο είναι ο Βασίλης Καράς (το λέει και μόνος του και γουστάρουμε).

Το πόσο δολοφονικά βαμπίρ είμαστε εμείς οι γυναίκες που γουστάρουμε να μας φέρνουν λουλούδια, ενώ θεωρητικά είναι νεκρά. (Μην ακούτε καμιά μας, ΟΛΕΣ κρυφογουσταρουμε ό,τι και να λέμε, όσο διανόηση και μπλαζέ να το παίζουμε.)

Ανεξήγητο φαινόμενο είναι ότι ο ωραίος του σχολείου, πάντα καταλήγει στη φυλακή ή καραφλιάζει.

Και το γεγονός ότι όλοι οι άντρες νομίζουν ότι η καπότα, εν έτη 2018, προστατεύει ΜΟΝΟ από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη (Έλεος κάπου! HIV, αφροδίσια…hello!)

Επίσης, ανεξήγητο γεγονός είναι ότι καθίσατε να διαβάσετε το παραλήρημα μου, αυτό. Εντωμεταξύ εγώ έχω πυρετό και δικαιολογούμαι, ενώ εσείς ΟΧΙ.

Ανεξήγητο φαινόμενο είναι ότι ενώ είμαι εξωγήινη, έχω αφομοιωθεί τόσο καλά στη Γη, τα τελευταία 471 χρόνια.
Live Long And Prosper