Από το παραδοσιακό croque monsieur που τρώμε στη Γαλλία, η νέα τάση εύκολης μαγειρικής μας οδηγεί σε ένα κέικ πανεύκολο με τα υλικά του κλασσικού γαλλικού σνακ και μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα για πάρτι και μπουφέ.

Προετοιμασία 30 λεπτά

Ψήσιμο 20 λεπτά

8 φέτες ψωμί του τοστ της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση χωρίς την κόρα) 3-4 φέτες Ζαμπόν

200 γρ τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

50 γρ βούτυρο

50 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

500 γρ γάλα

1 κ.σ. μουστάρδα (κατά προτίμηση Dijon που είναι λίγο πικάντικη)

Αλάτι πιπέρι, μοσχοκάρυδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :

 https://www.yrtaste.com/single-post/2017/11/05/Croque-cake-Κροκ-Κέικ