Χαρακτήρες! Part 2

Part 1 ΕΔΩ

1 – Τζαφάρ – ο εργασιομανής
“Αχ θέλω να γίνω προϊστάμενος στη θέση του προϊστάμενου”. Μόνο αυτή την σκέψη έχει στο μυαλό του αυτός ο άνθρωπος. Τίποτε άλλο δεν τον νοιάζει και επομένως ούτε και εσύ. Εκτός αν τον βοηθάς κάπως στα σχέδια του για να εξοντώσει τον καημένο τον προϊστάμενο του. Κανά δηλητήριο ξέρεις να φτιάχνεις; Αν ναι, άντε έχεις μια ελπίδα.

2- Ο πρίγκιπας της Χιονάτης – ο νεκρόφιλος
Είδες το “νεκρόφιλος” και κόλλησες ε; Εμ αναγνώστρια δεν είναι όλα γλυκά και όμορφα όπως τα παρουσίασε ο Ντίσνευ. Στην αρχική ιστορία, η Χιονάτη πεθαίνει από το μήλο και δεν κοιμάται. Την βρίσκει ο πρίγκιπας στο γυάλινο φέρετρο και αποφασίζει να την πάρει στον πύργο του για να ‘’παίζει’’ μαζί της. Καθώς τραβάει το κάρο ο υπηρέτης του – που πάνω είναι το φέρετρο – πέφτει σε μια λακούβα και από το τράνταγμα βγαίνει το μήλο από τον λαιμό της Χιονάτης. Οπότε αγαπητή μου δεσποινίς εδώ μιλάμε για αγριάδες. Φουλ ανωμαλία. Εντάξει αν σου αρέσει πάσο. Ή έστω αν θες να το δοκιμάσεις έτσι για την εμπειρία, πάλι πάσο. Μόνο έχε κατά νου πόση ώρα θα κρατάς την ανάσα σου για να το παίζεις νεκρή, μη γίνει κανά λάθος και εκτός από τον λεγάμενο σε πάρει και ο Χάρος.

3 – Ο Πεπε ο ασβός – ο ερωτιάρης
Τι; Αλήθεια δεν κατάλαβες ποιος είναι ο Πέπε; Ο Πέπε ο ασβός; (Βασικά δεν παίρνω και όρκο ότι ήταν ασβός). Ήταν εκείνο το τετράποδο ζωάκι, το ασπρόμαυρο που ερωτευόταν συνεχώς και έβγαζε καρδούλες από παντού. Γενικά τον αγαπάμε τον Πέπε. Γιατί έδινε όλο του τον εαυτό όταν ερωτευόταν. Και λουλούδια έστελνε και σοκολατάκια και τα πάντα. Εντάξει αγαπάμε. Αλλά από μακριά. Γιατί αν μπλέξεις, να ξέρεις η αγάπη του για σένα θα κρατήσει μέχρι να φας τα σοκολατάκια από το κουτί. Ναι τόσο σύντομα.

4 – Πήτερ Παν – το αιώνιο παιδί
Εντάξει αγαπάμε τον Πήτερ Παν. Το έχει πιάσει το νόημα της ζωής. Ανεμελιά και όλα χαλαρά. Όλα κομπλέ ως εδώ. Μόνο που η ζωή έχει και προβλήματα. Αλλοίμονο σου έτσι και του αναφέρεις κάποιο από αυτά. Και ακόμα χειρότερα αν περιμένεις και κάποια βοήθεια από εκείνον. Τι με κοιτάς; Τον ουρανό κοίτα. Εκεί. Δεύτερο αστέρι αριστερά. Έχει φτάσει ήδη. (Δεν θα αναφέρω καν την κολλητή του την Τίνκερμπελ που σε μισεί. Αυτό είναι άλλη μεγάλη ιστορία).

5- Γκαστόν – ο ωραιοπαθής
Ωραίο αγόρι ο Γκαστόν. Δεν διαφωνούμε σε αυτό. Αλλά όταν μιλάει βρε παιδί μου το χαλάει όλο. Μισογύνης, ανεγκέφαλος, σεξιστής και άλλα πολλά παρόμοια και εξίσου άσχημα. Ναι μας αρέσει να έχουμε ωραία αγόρια πλάι μας αλλά να έχουν και μια σταλιά μυαλό. Οπότε άσε να χαζεύεις τους κάθε λογής Γκαστόν στα γυμναστήρια ή όπου αλλού και ψάξε κάτι καλύτερο. Γιατί το αξίζεις. Και αν δεν το ξέρεις στο λέω εγώ.

Υπάρχουν και γυναίκες cartoon!
Stay tuned!