Καλωσόρισες Σεπτέμβρη. Το νου σου!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Καλώς τον. Καλώς ήρθες.

Σε περιμέναμε να μας δροσίσεις λίγο, μα ξέρουμε πως αυτό το δώρο σου μας το κρατάς ακόμα, ξέρουμε πως το κρύβεις πίσω από την πλάτη σου και σφυρίζεις αδιάφορα τάχα μου πως ήρθες με άδεια χέρια. Θα μας το δώσεις τελικά. Γι’ αυτό είσαι εδώ, να μας ξεδιψάσεις. Μα θα μας περιπαίξεις λίγο ακόμα, ίσα για να σε παρακαλέσουμε.
– Πόσο πολύ το θέλετε το δροσερό αεράκι, αργά τη νύχτα στο μπαλκόνι σας; Πόση ανάγκη έχετε να κοιμηθείτε χωρίς κλιματιστικό ένα βράδυ, με τον ήχο της βροχής, με τις μυρωδιές της βρεγμένης γης;
– Πολύ, καλέ μου! Έλα…

Και κάπου εκεί στα μέσα του ο Σεπτέμβρης, θα σταματήσει να μας βασανίζει και θα μας χαρίσει τα χρώματα, τις μυρωδιές και την αναπνοή του. Θα σβήσει το καλοκαίρι και θα το αφήσει οριστικά πίσω μας. Το δύσκολο αυτό καλοκαίρι του 2018 που έκαψε την ανεμελιά και την καλή μας διάθεση και μας βύθισε στο πένθος και τον τρόμο. Δεν θα κλείσει πληγές ο Σεπτέμβρης, δε θα μπορούσε άλλωστε. Λίγο μόνο θα τις δροσίσει, ίσα για να μπορέσουμε να αντέξουμε να ζούμε με αυτές. Να θυμόμαστε και να προχωράμε. Με ελπίδα.

Καλώς τον λοιπόν. Καλώς ήρθες. Να μας πάρεις με το μαλακό, είμαστε ταλαιπωρημένοι. Λίγοι από εμάς ξεκουράστηκαν, πολλοί πέρασαν δύσκολα και οι περισσότεροι απλά περπάτησαν το δρόμο τους όπως κάνουν πάντα, ανεξαρτήτως εποχής, μέσα στο λιοπύρι, τη βροχή, το χιόνι ή το χαλάζι. Απλά περπατάνε. Αυτούς να τους προσέξεις περισσότερο Σεπτέμβρη, να τους δροσίσεις πολύ και να τους βρέξεις λίγο.
Και τα πιτσιρίκια μας να έχεις στο νου σου ε; Να τα συνοδεύσεις όμορφα μέχρι το σχολείο! Να μας τα προσέχεις, λαχταρίσαμε αυτό το καλοκαίρι!

Δεν θα σας ευχηθούμε Καλό Χειμώνα.

Καλή Χρονιά θα σας ευχηθούμε! Θα μηδενίσουμε όλα τα αρνητικά, όλα τα δύσκολα! Πάμε για νέες διαδρομές, με αισιοδοξία και πείσμα! Πάμε να δουλέψουμε, αυτή η χρονιά που ξεκινάει σήμερα θα είναι η καλύτερη! Η πιο αποδοτική. Θα δουλέψουμε πολύ, θα χαμογελάμε συχνά και θα παλέψουμε για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας! Ξεκινώντας από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Καλώς ήρθες λοιπόν, νέε!
Να βρέξεις χαρά, υγεία, κουράγιο, ελπίδα και δύναμη στα κεφάλια των ανθρώπων. Φύσηξε λίγη καλή τύχη μαζί με τη δροσούλα σου, όλοι να πάρουν το μερτικό τους. Όλοι να δροσερέψουν με δυο φραγκάκια στο πορτοφόλι τους να τους περισσεύουν πάντα.

Καλωσόρισες. Να είσαι καλός με τους ανθρώπους φέτος. Πέρασαν δύσκολα. Το νου σου, Σεπτέμβρη ε;
Δρόσισε λίγο τις καρδιές μας.

Και να διαβάζεις  http://thebluez.gr/ !  Μη σε πιάσει αδιάβαστο ο Οκτώβρης!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook