, ,

Γυμνή Αλήθεια

Έχω γνωρίσει αρκετούς άντρες μέσα από διάφορες εφαρμογές, είτε γνωριμιών είτε μέσω Facebοok, είτε μέσω Ιnstagram, που φυσικά με την πρώτη εντύπωση και όπως γίνεται συνήθως, σου αρέσουν λόγω εξωτερικής εμφάνισης αρχικά. Αυτό όμως που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν πως οι πλείστοι, με το καλημέρα ή με το καλησπέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα σου στείλουν φωτογραφία με τα γεννητικά τους όργανα. Λες και θα με κάνουν να νιώσω κάτι. Λες και βλέποντας αυτό θα με κάνουν να τρέξω και να ζητήσω κάτι περισσότερο.
Έχει χαθεί απόλυτα ο σεβασμός και το φλερτ. Έχει χαθεί το ενδιαφέρον να γνωρίσεις τον άλλο όπως παλιά. Πολλά πράγματα άλλαξαν, πλέον οι άντρες θεωρούν πως οι γυναίκες έχουν καταντήσει μηχανή του σ*ξ. Θεωρούν ανούσιο να γνωρίσουν την κοπέλα, να φλερτάρουν, να προτείνουν ένα ραντεβού για ένα φαγητό, για ένα ποτό, ή για ένα καφέ. Φυσικά υπάρχουν κοπέλες που κάνουν το ίδιο πράγμα.
Ακόμη δεν έχω καταλάβει το λόγο που γίνεται αυτό. Ποιο είναι το νόημα; Φυσικά όταν συναντηθούνε, όταν τα βρούνε και όταν θα αποφασίσουν να δοκιμάσουν να είναι μαζί, θα υπάρξει και αυτό το κομμάτι.
Έτυχε επίσης να θέλουν να ανοίξουν βίντεο κλήση ή να επιμένουν να καλούν για να τους δω να τελειώνουν. Ρε φίλε αλήθεια; Πού έχουμε φτάσει; Πώς έχουμε καταντήσει έτσι; Πού χάθηκαν οι αξίες και ο σεβασμός; Τι έχει πάει λάθος; Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα αποκλείσω το ερωτικό κομμάτι, αλλά όχι και έτσι. Όχι με αυτό το τρόπο. Θεωρώ πως είμαι πιο παραδοσιακή γυναίκα σε αυτό το θέμα. Να γνωρίσω τον άλλο και αν δω πως ταιριάζω στο χαρακτήρα και αν μου κάνει αυτό το «κλικ» που λέμε, τότε ναι. Αλλά όχι και έτσι. Δεν θα πάω με τον πρώτο τυχόντα για λέω πως έχω πάει μαζί του και να βάλω ακόμη ένα άτομο στη λίστα.
Και το άλλο, σου λένε «ξέρεις δεν σε θέλω μόνο για αυτό, θέλω να κάνω και σχέση» και όταν πας στο κρεβάτι μαζί τους, την επομένη εξαφανίζονται. Δεν έχουν το θάρρος να σου πούνε και την αλήθεια από την αρχή. Ή να σου πούνε «ξέρεις, δεν θέλω κάτι περισσότερο, δεν θέλω σχέση, αλλά μόνο αυτό». Αυτό δεν σας κάνει περισσότερο άντρες. Αυτό στα μάτια μιας γυναίκας σας κάνει χυδαίους, ανώμαλους, και αστείους.
Δεν θα κάνετε καμία κοπέλα να σας θέλει γιατί της έχετε στείλει τα γεννητικά σας όργανα, ούτε να σας ερωτευτεί με αυτό. Και μάθετε πως εάν μια γυναίκα λέει “ΟΧΙ” σημαίνει “ΟΧΙ”. Μια γυναίκα θέλει σεβασμό, εκτίμηση και όταν δεν τα έχει αυτά και άλλα, θα σας δει με άλλο μάτι και πολύ απλά θα σας κάνει στην άκρη. Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά μια γυναίκα, γνωρίστε την, βγείτε ραντεβού να την γνωρίσετε καλύτερα και να επικοινωνήσετε, να φλερτάρετε και αν συνεχίζετε να σας ενδιαφέρει ακόμη σαν άνθρωπος τότε τα άλλα έρχονται από μόνα τους.
Αυτή είναι η δική μου άποψη και οπτική σε αυτό το θέμα. Και πολύ θα ήθελα να ακούσω και άλλες γυναίκες την άποψη τους σε αυτό το θέμα και αν το έχουν ζήσει και πώς το έχουν αντιμετωπίσει.

Απάντηση


Αρέσει σε %d bloggers: