30 μέρες παρμεζάνα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Και κάπως έτσι, κύλησαν οι 30 πρώτες μέρες του thebluez.gr

30 μέρες που μας φάγατε στη μάπα, με απανωτές δημοσιεύσεις μας, σας τα κάναμε τσουρέκια μπιπ και μπιπ συνεχώς με καινούρια κείμενα. 30 μέρες που φλερτάρατε έντονα με την ιδέα να μας κάνετε unfollow, ίσως και block επειδή σας ζαλίσαμε τον έρωτα.

Αλλά, δεν το κάνατε! Ξέρετε γιατί; Θα σας πούμε εμείς, αγαπητοί 2 χιλιάδες εγγεγραμμένοι χρήστες και 42 χιλιάδες επισκέπτες με τα 160 χιλιάδες views σας. Δεν το κάνατε, επειδή είστε περίεργοι! Να μάθετε τα μυστικά μας, να γνωρίσετε τους δράκους μας, να γελάσετε με τα παθήματα μας, να συγκινηθείτε, να θυμώσετε, να τρομάξετε με τα splatter μας, να γουστάρετε με τα ερωτικά μας! Μένετε στο thebluez.gr  όσο εμείς τρίβουμε σα παρμεζάνα την ψυχή μας, πάνω στα μακαρόνια του μυαλού και της καρδιάς σας! (τι μλκ παρομοίωση ήταν αυτή ρε, λίγο έλεος κάπου).

Θα σας πούμε όμως ένα μυστικό. Δεν γράφουμε για εσάς. Γραμμένους σας έχουμε, με το συμπάθιο. Γράφουμε για μας. Γράφουμε επειδή το να πάρουμε ένα καλάσνικοφ και να ανοίξουμε πυρ κατά παντός υπευθύνου (και ανευθύνου) διώκεται από το νόμο και στην μπουζού δεν έχει νυχούδες, ε δεν θα μείνουμε και με πετσάκια στα νύχια, συγνώμη κι όλας. (ή μήπως, έχει; λογικά θα έχει, δε μπορεί όλο και κάποια μανικιουρίστα θα ίσιωσε τη χωρίστρα του άντρα της με τηγάνι)

30 μέρες λοιπόν. Και συνεχίζουμε, οπότε αν σας εκνευρίζουμε με τα κείμενα μας, πατήστε το κουμπάκι, όχι πατήστε το ρε, σας προκαλούμε. (ξέρουμε που μένετε, έχουμε όλες τις ip σας καταγραμμένες, μία που πατήσατε unfollow, μία που δίνει σήμα ο δορυφόρος και μπουκάρουμε στα σπίτια σας, ΤΑ ΓΙΝΙ ΤΟ ΚΑΜΟΣ, όχι πατήστε το κουμπάκι αποχώρησης ρε αν σας βαστάει, γαααατάκια.)

Σήμερα και αύριο, θα σας δείχνουμε και παλιά μας κείμενα, επειδή ΜΠΟΡΟΥΜΕ. (Βασικά επειδή έχουμε πολύ καλά κείμενα που δεν έχεις δει ΕΣΥ και ΕΣΥ, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να τα διαβάσετε – και οι υπόλοιποι να ξαναθυμηθείτε.)

Όσοι δεν πατήσετε το ρημάδι το κουμπάκι τελικά, να ξέρετε πως σας περιμένουμε στην παρέα μας, να γράψετε και σεις το δικό σας κείμενο ( 500 – 800 λέξεις, μην ξεχνιόμαστε ), να τρίψετε και σεις λίγη παρμεζάνα ψυχής στα μακαρόνια του μυαλού και της καρδιάς 42 χιλιάδων αναγνωστών. (μα, ποιος την έγραψε αυτή την παρομοίωση, παίζει να είναι η πιο φτηνιάρικη ατάκα – παπαριά στην ιστορία των φτηνιάρικων παπαριών).

Αβάντι Μαέστρο!

Y.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πιο γαμάτη παρέα που στηρίζει χωρίς έλεος, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Λαβ γιου, μπίτσες.

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook