Ακαδημία των Μπλουζ!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Πριν λίγες εβδομάδες το bluezάκι μας έκλεισε έναν χρόνο ζωής. Στην εκκίνηση του δε φανταζόμασταν πως θα έρχονταν παρέα μας τόσοι πολλοί άνθρωποι! Άνθρωποι που μας διαβάζουν φανατικά ή περιστασιακά, φίλοι που μας λένε τη γνώμη τους, που πάνε τα κείμενα μας παραπέρα και τα “κρεμάνε” στους τοίχους και στις ομάδες τους.

Μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που έτυχε να μας διαβάσουν, σκέφτηκαν να μας στείλουν και εκείνοι τα κείμενα τους και πράγματι πολλά από αυτά έχουν δημοσιευτεί. Πολλοί ακόμα διστάζουν, έχουν απορίες – θέλουν αλλά ντρέπονται ίσως. Να μην ντρέπεστε, οκ; Δεν επικαλούμαστε καμία αυθεντία, δεν είμαστε Χεμινγκουέηδες ούτε Καραγάτσηδες, ναι; Δυο σκέψεις θέλουμε να μοιραστούμε, μια ιστορία που ζήσαμε, που ακούσαμε ή που φανταστήκαμε! Το bluez είναι εδώ για να περνάμε καλά εμείς που γουστάρουμε να εκφραζόμαστε πλινκ πλονκ πατώντας τα κουμπάκια στο πληκτρολόγιο μας.

Για όλους εσάς λοιπόν, που θέλετε ένα μικρό σπρώξιμο για να πατήσετε το send στο mail σας και να ταξιδέψετε το κείμενο σας στο bluez, φτιάξαμε αυτήν την ομάδα στο FACEBOOK. Thebluez.gr Academy Ρωτήστε μας εκεί ότι θέλετε (πχ, αν τρώμε καρπούζι με φέτα, ΕΛΕΟΣ – όχι δεν τρώμε, άλλη ερώτηση). Ρωτήστε μας για αυτόματους διορθωτές ορθογραφικών λαθών και για μετρητές λέξεων ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια στα κείμενα σας. Ρωτήστε μας τι είδους κείμενα ανεβάζουμε, που βρίσκουμε φωτογραφίες και αν μπορείτε και εσείς να προσθέτετε τις δικές σας.

Πολύ σημαντικό για εμάς εξίσου, είναι το να μας δίνετε ιδέες για κείμενα. Τι θα θέλατε να διαβάσετε! Δώστε μας μια εικόνα, ένα τραγούδι, λίγες λέξεις και ζητήστε μας να γράψουμε για αυτά.

Ελάτε να μοιραστούμε κουβέντες, ιδέες και έμπνευση! Ποτέ δεν είναι αργά να γίνει κάποιος μέλος μιας ακαδημίας, ειδικά αν εκεί πρόκειται να κάνει νέους φίλους ή να συναντήσει γνωστές φάτσες.

Δεν κοστίζει τίποτα, ε καλά τώρα αν θέλετε να φέρετε και το κατιτί σας μπαίνοντας, λίγα σοκολατάκια, μία πάβλοβα, καμιά δεκαριά πιτόγυρα – ε, δε θα φανούμε αγενείς να μην τα δεχτούμε. Αλκοόλ δεκτό επίσης, έλα να γυρνάει το μπουκαλάκι!

Ε, ελάτε ντε ομποοοοοοοοο

https://www.facebook.com/groups/481604978923350/

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook