Πόσο αγαπάμε τις αστυνομικές ιστορίες, τα άλυτα μυστήρια, τους γρίφους;
Σας προσκαλούμε στον διαγωνισμό του TheBluez.gr με θέμα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ!
Στείλτε μας τα κείμενα σας (από 500 έως 1200 λέξεις ΑΥΣΤΗΡΑ) μέχρι 30 Νοεμβρίου στο guest@thebluez.gr με την ένδειξη στον τίτλο ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ. Το mail σας θα πρέπει να είναι έγκυρο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τα κείμενα σας θα πρέπει να φέρουν το όνομα σας στο τέλος και μέσα σε παρένθεση το ψευδώνυμο που θα θέλατε να χρησιμοποιηθεί, ΑΝ θέλετε να ανέβει με ψεδώνυμο.
Όλα τα κείμενα του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν και θα επιλεγούν 10 από αυτά. Αυτά τα 10 κείμενα θα μπουν σε ψηφοφορία στη σελίδα του TheBluez.gr ώστε να ψηφίσει ο κόσμος τα 3 καλύτερα. Τα κείμενα κατά την ψηφοφορία θα είναι ανώνυμα, ώστε να είναι πιο αντικειμενική η διαδικασία! Και τα 10 κείμενα, μετά το τέλος της ψηφορίας θα ανέβουν στη σελίδα μας κανονικά με το όνομα σας.
Δωροθέτης του διαγωνισμού ο εκδοτικός οίκος Εκδόσεις Διόπτρα – Dioptra Publications που χαρίζει 3 βιβλία στον πρώτο νικητή, και από ένα στον 2ο και τον 3ο. Επίσης, στους 3 πρώτους νικητές θα δωθεί η ευκαιρία να μπουν στην μόνιμη συντακτική ομάδα του bluez.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!