ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Πόσο αγαπάμε τις αστυνομικές ιστορίες, τα άλυτα μυστήρια, τους γρίφους;
Σας προσκαλούμε στον διαγωνισμό του TheBluez.gr με θέμα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ!
Στείλτε μας τα κείμενα σας (από 500 έως 1200 λέξεις ΑΥΣΤΗΡΑ) μέχρι 30 Νοεμβρίου στο [email protected] με την ένδειξη στον τίτλο ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ. Το mail σας θα πρέπει να είναι έγκυρο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τα κείμενα σας θα πρέπει να φέρουν το όνομα σας στο τέλος και μέσα σε παρένθεση το ψευδώνυμο που θα θέλατε να χρησιμοποιηθεί, ΑΝ θέλετε να ανέβει με ψεδώνυμο.
Όλα τα κείμενα του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν και θα επιλεγούν 10 από αυτά. Αυτά τα 10 κείμενα θα μπουν σε ψηφοφορία στη σελίδα του TheBluez.gr ώστε να ψηφίσει ο κόσμος τα 3 καλύτερα. Τα κείμενα κατά την ψηφοφορία θα είναι ανώνυμα, ώστε να είναι πιο αντικειμενική η διαδικασία! Και τα 10 κείμενα, μετά το τέλος της ψηφορίας θα ανέβουν στη σελίδα μας κανονικά με το όνομα σας.
Δωροθέτης του διαγωνισμού ο εκδοτικός οίκος Εκδόσεις Διόπτρα – Dioptra Publications που χαρίζει 3 βιβλία στον πρώτο νικητή, και από ένα στον 2ο και τον 3ο. Επίσης, στους 3 πρώτους νικητές θα δωθεί η ευκαιρία να μπουν στην μόνιμη συντακτική ομάδα του bluez.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook