Διαγωνισμός ιστορίας αγάπης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Μετά τον διαγωνισμό αστυνομικού διηγήματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, πάμε να “παίξουμε” ξανά; ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ αυτή τη φορά! Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

Όροι συμμετοχής:

– Όλα τα κείμενα θα πρέπει να είναι από 800 έως 1500 λέξεις. Τονισμένα και ορθογραφημένα.
– Όλα τα κείμενα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα, να μην έχουν δημοσιευθεί ποτέ, πουθενά αλλού.
– Τα κείμενα θα αποστέλλονται με mail στο [email protected]  με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ
– Ημερομηνία λήξης αποστολής κειμένων 12 Φεβρουαρίου 2018
– Το περιεχόμενο των διηγημάτων θα μπορεί να είναι ερωτικό και τολμηρό αλλά όχι πορνογραφικό. (Θα έχετε στο νου σας ιστορίες τύπου άρλεκιν. )
– Κάθε κείμενο που θα αποστέλλεται, θα πρέπει να αναγράφει στο τέλος το πραγματικό όνομα του αποστολέα, έγκυρο mail και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να ενημερωθεί για τα δώρα του σε περίπτωση νίκης. Ο αποστολέας έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη δημοσίευση του κειμένου του με ψευδώνυμο. Σε αυτή την περίπτωση μας αναφέρετε και το ψευδώνυμο που θέλετε να αναγραφεί όταν αποκαλυφθούν οι συγγραφείς, στο τέλος του διαγωνισμού.
– Περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις στην ομάδα μας:    https://www.facebook.com/groups/1838505143073844/?ref=bookmarks

Όλα τα κείμενα που πληρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, θα διαβαστούν από κριτική επιτροπή 10 ατόμων, που θα επιλέξουν 10 κείμενα. (Τα μέλη της επιτροπής δεν θα γνωρίζουν τους αποστολείς, τα κείμενα θα τους δοθούν ανώνυμα). Τα 10 κείμενα που θα επιλεγούν, θα δημοσιευθούν ΑΝΩΝΥΜΑ στο  thebluez.gr και στην αντίστοιχη σελίδα στο FACEBOOK  https://www.facebook.com/TheBluez.gr/ . Με το πέρας της ανάρτησης όλων των κειμένων, θα ξεκινήσει διαδικασία ψηφοφορίας από όλους τους αναγνώστες του Thebluez.gr. Τα 3 πρώτα διηγήματα σε ψήφους, θα βραβευθούν. Όταν τελειώσει η ψηφοφορία, θα φανερωθούν και τα ονόματα των συγγραφέων όλων των κειμένων και όλα τα διηγήματα θα φέρουν πλέον τα ονόματα των δημιουργών τους.

Τα δώρα που θα κερδίσουν οι νικητές θα περιλαμβάνουν επώνυμα εσώρουχα, φωτογραφικό album, τριήμερο στο Γύθειο, τούρτα ζαχαρόπαστας, αρώματα, επώνυμα σκεύη, αισθητική περιποίηση και πολλά άλλα που θα ανακοινωθούν άμεσα και ευχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες.

Περιμένουμε τα κείμενα σας!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook