Εξαρτημένη από εκείνον που μου έσωσε τη ζωή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Πριν 4 χρόνια είχα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας , ο γιατρός μου μου έσωσε τη ζωή από σίγουρο θάνατο , αυτός ο γιατρός.

Την πρώτη μέρα μετά το χειρουργείο τσακωθήκαμε , του απεύθυνα το λόγο στον ενικό και τον αποκάλεσα με το μικρό του όνομα, έδειξε να θίχτηκε και θύμωσα με τη συμπεριφορά του . Από εκεί και πέρα ήταν το στήριγμα μου , με βοήθησε να σηκωθώ από το κρεβάτι , μου έδινε πάντα το χέρι του να σηκωθώ χωρίς καν να φοράει γάντια τη στιγμή που όλοι οι γιατροί δε με βοηθούσαν ούτε καν φορώντας γάντια , με νοιαζόταν με τόση ανθρωπιά .

Άλλαζε την πληγή μου με τόση προσοχή μη με πονέσει , μου έπαιρνε αίμα αφού “άκουγε” πρώτα τις φλέβες μου ώστε να μη χρειαστεί να με τρυπήσει δεύτερη φορά.

Όλα αυτά και αλλά τόσα με έκαναν να νιώθω τόσο δεμένη μαζί του , πολλοί νόμιζαν ότι είναι έρωτας , αλήθεια σας λέω δεν είναι , ποτέ δεν ήταν !! Ήταν κάτι πολύ πιο μεγάλο , πολύ πιο δυνατό , πολύ πιο ουσιαστικό !!!
Ήταν αληθινή αγάπη , με ανιδιοτέλεια , με εμπιστοσύνη !!

Πέρασαν 2 μήνες εκεί μέσα, έγινα καλά , βγήκα από το νοσοκομείο .
Η αγάπη αυτή ήταν και παραμένει σπουδαία , μεγάλη και ουσιαστική αλλά…
Κάτι άλλαξε. Όλα άλλαξαν.

Ξαφνικά ο γιατρός ΜΟΥ άλλαξε , δεν μου δίνει καμία σημασία πια , ούτε καν ένα like στο facebook, αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος , που έφταιξα!

Ξέρω , ξέρω αυτή η υπερβολική αγάπη , η εξάρτηση από εκείνον τον “τρόμαξε ” με αποτέλεσμα να εισπράττω την απόλυτη σχεδόν αδιαφορία του.

Έτσι μάζεψα τα κομμάτια μου , προσπαθώ να συναρμολογηθώ ξανά , προσπαθώ να με πείσω πως δε νιώθω πληγωμένη , πως δεν είμαι πια εξαρτημένη από εκείνον !
Ξέρω ότι πρέπει να σεβόμαστε τον άλλο και ειδικά όταν τον αγαπάμε.

Σέβομαι τη δεοντολογία του , σέβομαι τα θέλω του , σέβομαι την αποχώρηση του από τη ζωή μου .

Πάντα θα τον αγαπάω με αυτή τη βαθιά και ουσιαστική αγάπη , πάντα θα είμαι δεμένη μαζί του , πάντα θα είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα , πάντα θα του χρωστάω τη ζωή μου αλλά ορκίστηκα πια να μην αφήσω να πάθω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ εξάρτηση από κανέναν άνθρωπο γιατί πονάει πολύ η απόρριψη από αυτόν που τόσο πολύ αγαπάς και είναι τόσο μα τόσο δύσκολο το να συναρμολογήσεις ξανά τα κομμάτια της ψυχής σου.

 

Hotel Girl

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook