Έμαθα τις γυναίκες και αγάπησα τους άνδρες

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Γεια σου κουκλίτσα μου και κουκλίτσε μου (απορώ γιατί το word δεν δέχεται τη λέξη «κουκλίτσε» και τραβά κόκκινη γραμμή)

Θα γράψω για τις γυναίκες. Όχι πολλά πράγματα! Λίγα μα αληθινά!

Τα θηλυκά, αληθινά πλάσματα δεν είμαστε σαν τις ψεύτικες κούκλες μιας βιτρίνας ή τις άλλες (ξέρετε κάποιοι ποιες εννοώ!)
Είμαστε ζωντανοί οργανισμοί.
Μπορεί να σας σοκάρω αλλά αμολάμε μεθάνιο και υδρόθειο όπως εσείς και δεν είναι πάντα άοσμο ή μυρωδάτο! Γιατί να καταπιεζόμαστε δηλαδή όταν εσείς τις αμολάτε αβίαστα και περήφανα με γελάκια;

Τρέχουμε σαν τις μουρλές στο μπάνιο δήθεν για κατούρημα ή ξαφνικά στις 10 το βράδυ (κι αφού έχουμε φάει φασολάδα και μοιάζουμε με 9 μηνών έγκυος τόσο που κρατιόμαστε) παίρνουμε δήθεν το χαλάκι της κουζίνας για τίναγμα στο μπαλκόνι κι άλλες χίλιες-δυο δικαιολογίες προκειμένου να τις αμολήσουμε μακριά σας.
Εγώ πιστεύω πως μπορούμε να αφεθούμε στο χώρο που βρισκόμαστε. Μπορούμε ακόμη και να κάνουμε μεταξύ μας διαγωνισμό. Αυτόν της καλύτερης κλανιάς ή ακόμη να μας μάθετε πώς να κλάνουμε διακεκομμένα .Δεν ξέρω,εγώ προτάσεις κάνω σκεφτείτε το γιατί δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, πρέπει καθημερινά να προβληματιζόμαστε και για αυτό!

Κάτι άλλο που μπορεί να μην ξέρετε είναι πως όταν κάνουμε μπάνιο , οι τρίχες των μαλλιών μας δεν φτάνουν ποτέ στο σιφόνι της ντουζιέρας. ΠΟΤΕ!
Όσες βλέπετε ήδη εκεί είναι δικές σας ανεπρόκοποι ,για αυτό την επόμενη φορά που θα πάτε να μας κατηγορήσετε μαζέψτε τις και ΣΙΩΠΗ!
Τώρα βέβαια όλοι θα αναρωτιέστε που πάνε οι τρίχες μας ε;;;
Θα σας πω εγώ. Οι τρίχες πάνε όλες και μαζεύονται σε μια σχισμή, κάτω από τη ραχοκοκαλιά μας! Ειδικά μετά το conditioner!
Τις βγάζουμε λοιπόν και τις κολλάμε στο πλακάκι του μπάνιου και όταν έρθει ή ώρα να βγούμε, με κυκλικές κινήσεις μαζεύουμε την τούφα μας και την πετάμε! Ενίοτε σκαλώνουν και στα μπούτια ή στη γάμπα κι αυτό συμβαίνει διότι ξεχάσαμε να ξυριστούμε κάνα τρίμηνο και η τρίχα εκεί ,έχει καταντήσει εθνικός δρυμός!

Επίσης έχουμε κι εμείς φαγούρα στα απόκρυφα σημεία μας , αλλά δεν τα ξύνουμε όλη την ώρα όπως εσείς. Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κρατηθούμε και εντέλει τα ξύνουμε διακριτικά.

Λατρεύουμε κι εμείς τις ανασκαφές στις ρινικές μας κοιλότητες όπως εσείς. Δεν προτιμάμε να το κάνουμε βέβαια καθώς οδηγάμε διότι κολλάει στα χέρια και δεν μπορείς να την ξεφορτωθείς εύκολα. Την βάζεις πάνω στο νύχι και με το άλλο δάχτυλο προσπαθείς να την εκτοξεύσεις με δύναμη, αλλά αυτό το μικρό και αηδιαστικό κολλώδες μπαλάκι πάει και κολλάει στο άλλο δάχτυλο. Από το ένα δάχτυλο πάει στο άλλο συνεπώς όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο εγχείρημα είναι και πόσο σεβασμό απαιτεί για να την ξεφορτωθείς. Άστην εκεί μωρέ και τη βγάζεις σπίτι ! Σε χαρτάκι , όπως κάνουν οι πολιτισμένοι!

Κόβουμε τις τρίχες από τη μύτη μας. Κάτι που θα εκτιμούσαμε αν κάνατε κι εσείς! Δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα , ειδικά το καλοκαίρι στη θάλασσα που σας είπε ο γιατρός να κάνετε πλύσεις με αλατόνερο κι εσείς υπερβάλλατε εαυτό κρατώντας σουβενίρ στην άκρη της μύτης μαζί με τις τριχούλες σας!

Δεν είμαστε πάντα νοικοκυρές!
Κρυμμένα ασιδέρωτα πίσω από τις κουρτίνες, πράγματα πεταμένα μέσα σε συρτάρια.

Όταν σκουπίζουμε πάντα χρησιμοποιήσουμε το κοντάρι της σκούπας για μικρόφωνο και βάζουμε το κεφάλι μας κοντά στο μοτέρ , ξέρετε από εκεί που βγαίνει ο αέρας , για να κάνουμε τις τραγουδίστριες.
Κάτι σαν συναυλία με φώτα και αέρα ,ενώ παράλληλα κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και μας θαυμάζουμε , ώσπου αντιλαμβανόμαστε πως έχει δαχτυλιές και το όνειρο τελειώνει εκεί!

Όταν οδηγάμε το πόδι μας παραμένει πάνω στο αμπραγιάζ είτε το πατάμε είτε όχι. Ποιος ο λόγος να μην το κάνουμε δηλαδή; Ενοχλήσαμε κανέναν;

Φοβόμαστε τις ανηφόρες γιατί νομίζουμε πως θα αναποδογυρίσει το αμάξι προς τα πίσω και φοβόμαστε τις κατηφόρες γιατί μπορεί να σπάσουν τα φρένα !!! Τις ευθείες τις φοβόμαστε όταν οδηγάτε εσείς μιας που πάτε και κολλάτε στον μπροστινό σας!!

Δεν προσανατολιζόμαστε σωστά όχι γιατί δεν κατανοούμε τις έννοιες (δεξιά, αριστερά κτλ) αλλά γιατί είμαστε αναποφάσιστες.

Δεν ξέρουμε τι είναι το offside και ούτε μας νοιάζει κιόλας .
Σε ρωτήσαμε εσένα τι είναι η παλέτα μακιγιάζ;
Δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι πάντως!

Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να κάνει σπάνια σεξ.
6 μέρες έχει τα γυναικολογικά της.
Μια βδομάδα πριν έχει νεύρα γιατί έρχονται τα γυναικολογικά της.
Μια βδομάδα μετά δε θέλει, γιατί έχει φάει πολύ επειδή μια βδομάδα πριν περίμενε τα γυναικολογικά της και τώρα νιώθει πρησμένη.
Λίγες μέρες αργότερα βρίσκεται στις γόνιμες μέρες & είναι επίπονο.
Συνεπώς έχετε στη διάθεσή σας 5 ολόκληρες μέρες το μήνα να μας αποπλανήσετε! Μυρίστε τα νύχια σας , βρείτε αυτές τις μέρες και βουρ..

Δεν είμαστε αξια-γά(..)ητες;;;

«Το παρόν δεν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις δεν είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα δεν είναι συμπτωματική και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

ΣΑΥΡΑ

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook