Λοιπόν η φάση είναι η εξής. Αν δεν συναναστρέφεσαι κάφρους, δεν ξέρεις τι σημαίνει ΕΜΠ1. Η υπογράφουσα το κείμενο αυτό, συγχρωτίζεται με ρεμάλια εξ αρχαιότατων χρόνων, ως εκ τούτου δύναται να σας διαφωτίσει επί του όρου, ώστε να μην νιώθετε βαθύτατη ακυρότητα “τι σκατά σημαίνει πάλι αυτό, κάτσε θα ρωτήσω την Σταυρούλα του Χαρίδημου” μην την ρωτήσεις. Θα σου πω εγώ, κάνε όμως λάικ και κοινοποίησε μην είσαι τζαμπατζής να πούμε, 2 ώρες θα σου κάνουμε εδώ ιδιαίτερο, μοιράσου τη ΓΝΩΣΗ.

ΕΜΠ1 λοιπόν, δεν σημαίνει Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, όπως πίστευε η Ελένη, η επιμελήτρια κειμένων μας εδώ στο http://thebluez.gr . Καλή της ώρα, γελούσαμε 2 μερόνυχτα. ΕΜΠ1 δεν είναι κάποιο νέο κανάλι στην τηλεόραση, πως λέμε ΑΝΤ1. Καλή προσπάθεια όμως. (Κερδίζει το Μετσόβειο της Ελένης, μακράν).

Το ΕΜΠ1 λοιπόν, υπάρχει εδώ και χρόνια, όπως ξέρουμε καλά εμείς τα σκουλήκια της ανθυποκουλτούρας που σέρνουμε τα κουφάρια μας σε ανήλιαγα στέκια και καμένες ομάδες του facebook και του deep web. (νταξ, ανατρίχιασα τώρα με το deep web, πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω τον όρο – κι ας ξερνάνε μωβ ελέφαντες όλοι οι χάκερς τώρα.)

Το ΕΜΠ1 σημαίνει ότι λέει. ΕΜΠ-ΕΝΑ. Δηλαδή έμπαινα. Ρήμα είναι, δεν είναι αρκτικόλεξο. Έμπαινα, χωνόμουν, τον έδινα, τον ακουμπούσα, έσπρωχνα… Συνευρισκόμουν σεξουαλικά. Όχι στο Εθνικό Μετσόβειο. Οπουδήποτε.

– Γιωργάκη να σου γνωρίσω τη γιαγιά μου.
– ΕΜΠ1

Το ΕΜΠ1 φέρει στο στίγμα της εποχής του, όπου ότι κινείται εκτελείται καθότι οι καιροί είναι δύσκολοι και άμα είσαι και πολύ πολύ εκλεκτικός δεν μπαίνεις πουθενά και σου ξεραίνεται και σου πέφτει, αλήθεια ψάξ’το αυτό (όχι στο deep web όμως. Βασικά μην ψάξεις τίποτα στο deep web γενικά, γιατί παίζει να καταλήξεις να μπαίνει μέσα σου πολύς κόσμος, θα σου εξηγήσουμε άλλη ώρα.)

Έχουμε δει να γράφουν ΕΜΠ1 μέχρι και σε silver alert κάτω από τη φωτό του ανιακού υπερήλικα γιδοβοσκού από τον Έβρο. Ντροπή τους νταξ. Στον παππού ρε καφρίδια; Έχουμε δει να γράφουν ΕΜΠ1 σε σχόλιο, στο youtube σε ντοκιμαντέρ για σπάνια είδη ζώων, μη με ρωτήσετε τι είναι αυτό στη φωτό, πάντως κάποιος έμπαινε.

Έχουμε δει 13χρονο να γράφει ΕΜΠ1 στο φέης, σε φωτό μωρακίου, έχοντας ξεχάσει πως έχει τη μαμά του στις επαφές του, όπου πάει και γράφει από κάτω “ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΡΕ ΣΠΟΡΕ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ; ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ; ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΩ ΤΟ ΟΣΤΟ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ, ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΜΠΑΙΝΑ, ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΛΕΕΕΕΕΕΕΙ”

Πρόσφατα είδαμε διαφήμιση στην ελληνική τηλεόραση να χρησιμοποιεί ΕΝΤΟΝΑ και να κάνει σλόγκαν το ΕΜΠ1. Για χάμπουργκερς. ΟΚ μη φρικάρετε, δεν υπονοεί σεξουαλική επαφή με μπιφτέκι, ναι ξέρω πως έχετε δει το American pie και είστε ενήμεροι πως κάποιος μπορεί να ολοκληρώσει με κερασόπιτα, οπότε γιατί όχι να μην τον καρφώσει και σε ένα μπιφτέκι. Ησυχάστε. Δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμα. (Στο deep web αυτό εννοούν, αλλά είπαμε ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ). Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΕΜΠ1 στο χαμπουργκερ εννοεί, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Τόσο απλά.

Έχοντας διανύσει μια πορεία ετών σε πιτσιρικοπαρέες και καφροατάκες, πλεόν η λέξη βρήκε το δρόμο της προς την ελληνική κοινωνία και την αποδοχή της από τις μάζες. Δεν είναι μακριά ο καιρός που ο ψαράς θα λέει στη θεια “Κερά Γιωργία, έχω αθερίνα καλή, σπαρταράει, τι λες;” και η καλή γυναίκα θα απαντάει ‘ΕΜΠ1, Μανώλη! Κολιούς έχεις;’. Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα πηγαίνει ο γονιός να πάρει βαθμούς από το σχολείο και θα ρωτάει τον μαθηματικό στο λύκειο αν είναι καλή η Αννούλα και ο μαθηματικός θα απαντάει ‘ΕΜΠ1’ εννοώντας πως είναι ικανοποιήμενος με την πρόοδο της. (Αν η Αννούλα είναι ωραίο μωρό και ο μαθηματικός είναι μπίχτης, να ερευνηθεί η πιθανότητα να της τον καρφώνει κανονικά όμως, ναι;)

Ελπίζουμε να σας ανοίξαμε τα μάτια, να σας λύσαμε τις απορίες και να σας διευρύναμε τους ορίζοντες. Αν το άρθρο σας άρεσε και μπαίνατε, κάντε λάικ και κοινοποίηση γιατί έχουμε φίλους στο deep web, το νου σας.

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook