Ένας χρόνος Thebluez.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Έχεις βρεθεί ποτέ σε κήπο με χρωματιστά λουλούδια να σε τυφλώνουν τα χρώματα και να κοιτάς αποσβολωμένος;
Έχεις μυρίσει το βρεγμένο χώμα στην φθινοπωρινή βροχή και να πατάς τα φύλλα στο πλακόστρωτο κάνοντας μια βόλτα;
Έχεις γευτεί την αλμύρα της θάλασσας στα χείλια σου ένα καλοκαιρινό πρωινό ακούγοντας τις χαρούμενες φωνές των παιδιών που παίζουν στην άμμο;
Έχεις κυλιστεί στο χιόνι μια παγωμένη ημέρα του χειμώνα, να νιώσεις τα χέρια σου να πονάνε από την παγωνιά αλλά εσύ να συνεχίζεις;
Έχεις πονέσει ποτέ από λόγια που ξέρεις όμως πως σου λένε την αλήθεια;
Έχεις αισθανθεί την ζεστασιά στο βλέμμα του καλύτερού σου φίλου την ώρα που του εξομολογείσαι ένα σου πρόβλημα;
Έχεις “φάει” χαστούκι από τον ίδιο άνθρωπο και να ξέρεις πως είχε δίκιο;
Έχεις ιδρώσει, έχεις λαχανιάσει, έχεις νιώσει ολοκληρωμένος κάνοντας έρωτα;
Έχεις λάβει φιλί αγάπης από παιδί;
Έχεις δει την μεγαλύτερή σου απογοήτευση, την μεγαλύτερή σου χαρά αποτυπωμένη σε κείμενο τόσο πειστικά που πίστεψες ότι σε ήξερε αυτός που το έγραψε;
Αυτά είναι το thebluez.gr, για αυτά υπάρχει το thebluez.gr και εξαιτίας όλων αυτών θα υπάρχει.

Παναγιώτης Μανάρας

 

Ένα χρόνο μαζί, από τα πρώτα σου βήματα… Πόσα έχεις καταφέρει μέσα σε έναν χρόνο! Έχεις δώσει φτερά, έχεις ζωντανέψει όνειρα, έχεις χαρίσει λυτρωτικά δάκρυα, νοσταλγικά χαμόγελα, ξεκαρδιστικά γέλια. Πόσες ψυχές έχεις ξαλαφρώσει ξέρεις; Πόσες νύχτες απάλευτες έχεις συντροφεύσει! Μα είναι και το άλλο… Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς ο κόσμος.  Μέσα σε έναν χρόνο έφτιαξες μια όμορφη παρέα, μια οικογένεια! Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, από διάφορες γωνιές του χάρτη, μοιράζονται σκέψεις, προβλήματα, συναισθήματα, μα και γέλια, δυνατά γέλια μέχρι δακρύων. Άνθρωποι διαφορετικοί, αταίριαστοι, αλλά με ένα σημείο επαφής: Ένα σημείο που ακουμπάνε οι ψυχές τους! Άνθρωποι που έχουν δικούς τους κώδικες επικοινωνίας, μιλούν μα και σωπαίνουν εκεί που πρέπει. Άνθρωποι που όταν χρειάζεται, ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια γροθιά με μαγικά αποτελέσματα! Να τα χιλιάσεις αγαπημένο μου μπλουζ! Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα μικρό μου, πέτα ψηλά!!!

Μαργαρίτα Τσεντελιέρου

 

Είμαστε γραφιάδες; Είμαστε γραφιάδες. Ούτε λογοτέχνες, ούτε ποιητές. Κάθε εικόνα, κάθε ήχος, κάθε στιγμή, κάθε συναίσθημα, το παίρνουμε, το ζούμε, το αγκαλιάζουμε κι αφού το νιώσουμε, το αποτυπώνουμε σ ένα χαρτί. Κι όταν καταφέρνουμε να βρίσκουμε ανάμεσά σας ένα τέμπο, ένα σκίρτημα, τότε, χαμογελάμε. Είμαστε η παρέα σας, είστε η δύναμή μας.

Μάτα Βισβίκη

 

Αγαπητό μου bluez ή μάλλον καλύτερα αγαπημένο μου bluez. Ξέρεις να αλλάζεις ζωές το έχεις καταλάβει; Η παρέα σου για εμένα απαραίτητη πλέον. Είσαι ένα πανέμορφο δέντρο και κάθε κείμενο σου ένα κλαδί. Κάθε κλαδί σου θα με κάνει να γελάσω ή να κλάψω ή να μάθω κάτι παραπάνω για την ζωή, ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό από τις λέξεις σου. Δέντρο μου ψηλό και όμορφο έγινες η κρυφή φωλιά μου, όπου όποτε μπαίνω μέσα ξεχνάω τα πάντα. Σε ευχαριστώ που με έκανες κομμάτι σου. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις πια στην ζωή μου. Συνέχισε να μας κάνεις να γελάμε, να συγκινούμαστε, να ταξιδεύουμε. Σε αγαπάω. Πολύ.

Δέσποινα Μανάκου

 

Εδώ στο bluez δεν παίζουμε. Ψάχνουμε. Βρίσκουμε. Γράφουμε. Και σχολιάζουμε. Αφήνουμε τη φαντασία μας και πάμε. Τόσο απλά.

K.W.

 

Αγαπητό μου bluez, σ’ευχαριστώ που με ταξιδεύεις σε κόσμους γεμάτους όνειρα,φαντασία,συγκίνηση και γέλιο. Χρόνια σου πολλά και συνέχισε έτσι δυνατά και δημιουργικά!

Σίγμα Κάππα

 

Είσαι το εισιτήριο για ένα ταξίδι στο φως, ένα ταξίδι στην αλήθεια της ψυχής. Η μυστηριακή ένωση αγγέλων και θηρίων. Η αποκάλυψη κρυφών πόθων και αλησμόνητων παθών… Είσαι οι λέξεις που δεν ειπώθηκαν ποτέ. Το βλέμμα μιας ψυχής που δεν ζέστανε η αγάπη. Οι χτύποι μιας καρδιάς που θέλει να αγαπήσει. Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις! Κι εσύ σύμπαν αν μ’ ακούς, κάνε τα μαγικά σου…

Έξις

 

Αγαπητό μου Bluez, είσαι το πιο παρανοϊκά λογικό στρουμφοχωριό του κόσμου!

Χριστίνα Σαββαΐδου

 

Στο τραπέζι των γενεθλίων σου θα καθήσουν όλοι αυτοί που σου έκαναν παρέα και αν και αντίθετοι χαρακτήρες, με διαφορετικές ιδέες και όνειρα έδεσαν. Ο ονειροπόλος, ο χιουμορίστας, ο ευτυχισμένος, ο προβληματισμένος, ο δυστυχισμένος, ο τρελός, ο έφηβος, ο ηλικιωμένος… και όλοι αυτοί που εδώ και ένα χρόνο έχουν βρει την καρέκλα τους στο τραπέζι σου, όλοι αυτοί που γελάσανε, κλάψανε, προβληματίστηκαν, θυμώσανε, αναπόλησανε μαζί σου. Θα είναι γύρω από την τούρτα σου και θα σου ευχηθούν “χρόνια πολλά” bluzακι μας!!! Να τα εκατοστήσεις!

Sofia Love Mikoudi

 

Ένας χρόνος! Μεγάλωσες, ωρίμασες και είσαι έτοιμο γι’αυτό που έμοιαζε απροσδόκητο! Πιστεύω σε σένα, πιστεύω στις δυνατότητες σου, πιστεύω στους ανθρώπους σου. Είσαι το φως στα σκοτεινά βραδιά μου και είμαι ευγνώμων που μπορώ να γράψω κάτι για σένα ? χρόνια πολλά!

Ιωάννα Λίλια

 

Αγαπητό μου bluez, μόλις χρόνισες! Είσαι μεγάλο παιδί πια και θα στο πω πολύ απλά για να το καταλάβεις. Είσαι σαν τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για μένα. Ό,τι ώρα κι αν είναι, πάντα θα μου δείχνεις το δρόμο για τ’ όνειρο! Πολύχρονο και καλότυχο!

Κατερίνα Μοχράνη

 

Αγαπητό μου μπλουζ και μπλουζόπαιδα χρόνια μας πολλά. Για χρόνια πίστευα πως είμαι διαταραγμένη. Μετά που σας γνώρισα κατάλαβα πως υπάρχουν και χειρότερα. ??

Ολυμπία Μαϊλιάνη

 

Bluezακι είσαι παιδί της αγάπης, φαίνεται, γι’αυτο είσαι τόσο έχεις νεραιδονονές και νεραιδονονούς που σου ευχήθηκαν όλες τις χάρες! Είσαι μεγαλωμένο με τα αγνά υλικά του ονείρου, ενός ανθρώπου, πολλών ανθρώπων και γι αυτό έχεις τη μαγική ικανότητα ν αλλάζεις ζωές. Όποιος σε κοιτάζει βρίσκει ένα κομμάτι του εαυτού του και δεν νιώθει μόνος. Κι έτσι κάνει ένα βηματάκι παραπέρα κι έτσι γλυκαίνει η ζωή! Να τα εκατοστίσεις bluezακι και να μείνεις πεισματικά πανέμορφο κι αληθινό, όπως γεννήθηκες!

Ασπασία Κουρέπη

 

Αγαπητό μου bluez, μικρό μας σπίτι, μικρή γωνιά μου, σ’ έναν κόσμο που ‘χει μπερδέψει το λογικό με το παράλογο, γειά σου. Μακαρι να παραμείνεις για πάντα, αυτή η σφαίρα που βρίσκεται δίπλα απ’ το κομοδίνο μας, εκείνη που πάντα θα βάζουμε στην θαλάμη για να σκοτώσουμε τα όσα μας στοιχειώνουν. Τα όσα μας φοβίζουν. Τα όσα μας κάνουν να παγώνουμε στη θέα και στη σκέψη του. Αλλά και λίγο καλαμπούρι, manmu, δε βλαπτει 

Αλέξανδρος Κουτρούλης

 

Αγαπητό μου bluez για μένα ήσουν ο πινάκας που έγραψα πάνω του ένα ολόκληρο όνειρο, το συννεφάκι που ακούμπησα πάνω του τις πιο κρυφές μου σκέψεις, η κόλλα χαρτί που έγραψα ό,τι δεν μπορώ να πω, είσαι το βιβλίο που δεν θα διαβάσω ποτέ ολόκληρο μα ξέρω ποσό όμορφο τέλος έχει. Κυρίως όμως είσαι το όνειρο κάποιου άλλου που με συμπεριέλαβε κι εμένα! Μεγάλη υπόθεση κάποιος να σου εμπιστεύεται σελίδα από το δικό του βιβλίο, να σου αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο. Είναι πολύ τιμητικό.

Βίκυ Ροδοπούλου

 

Αγαπητό μου Bluez,
Με έμαθες να λογιάζω τη ζωή με τη σοβαρότητα που της αξίζει.
Με έμαθες να αγαπώ από την αρχή.
Με έμαθες να κάνω υπομονή κι όπου του πρέπει, να τραβάω γραμμές.
Μεγαλώνοντας, κάνεις σοφότερους εμάς που σε απαρτίζουμε…
Και στα 10 χρόνια.

Πάνος Σείκιλος

 

Αγαπητό μου bluez σε ευχαριστώ που με κάνεις να κλαίω, να γελάω, να απελπιζομαι, να νευριάζω, να γελάω νευρικά, να νιώθω. Σε ευχαριστώ γιατί εξαιτίας σου γνώρισα όμορφες ψυχές και μοναδικούς ανθρώπους. Χρόνια σου πολλά ??

Παρέση Ζυμπίδου

 

Αγαπημένο μου Bluez γνωριζόμαστε απο τότε που ήσουν απλά μια ιδέα στο μυαλουδάκι ενός φυστικιού.. Σε αγαπώ από τότε. Χαρίζεις απλόχερα γέλιο, συγκίνηση και μερικές φορές ξορκίζεις και κάποιους δράκους. Ξέρεις εσυ…

Όλγα

 

Αν δεν υπήρχες εσύ, όλα θα ήταν πιο δύσκολα. Σε σένα βρίσκω καταφύγιο όταν δεν είμαι καλα, όταν έχω ανάγκη κάποιον να μιλήσω και ταυτόχρονα να μη θέλω να δω άνθρωπο. Είσαι το στήριγμα στη στεναχώρια μου, το ξέσπασμα στην παράνοιά μου, το φως στα σκοτάδια μου κι οδηγός μου όταν χάνομαι. Είσαι τα χτυποκάρδια μου εκείνες τις περίεργες, μεθυσμένες νύχτες. Είσαι το απρόσμενο γέλιο που καταλήγει σε δάκρυα χαράς. Είσαι ο κώδικας επικοινωνίας που μας ενώνει όλους. Ο,τι πιο αληθινό κι ατόφιο. Γι αυτό να παραμένεις πάντα έτσι και κάθε χρόνο να γίνεσαι καλύτερο με περισσότερους ανθρώπους κλεισμένους στην αγκαλιά σου. Χρόνια πολλά, αγαπημένο μου bluez, να τα εκατοστήσεις.

Δώρα Κουτσογιάννη

 

Αγαπητό μου μπλουζ, μπορεί ένα “παιδί” να γητεύσει το θηρίο ενός ενήλικα που χρόνια τον βασανίζει; Ρητορική είναι η ερώτηση… Μπορεί! Ένα χρόνο τώρα στεγάζεις με αγάπη μέσα στο κορμάκι σου, που όλο μεγαλώνει, όλο δυναμώνει, τα μπλεγμενα κουβάρια τοσων ανθρώπων και με μια σοφία αταίριαστη της ηλικίας σου, διδάσκεις πως όλων οι φωνές έχουν δικαίωμα να ακουστούν. Πάντα έτσι να είσαι. Πάντα παιδί, πάντα σοφό, πάντα φάρος και πυξίδα.

Ιωάννα Puccarina Damaliti

 

Αγαπητό μου Bluez, γενέθλια, ε; Μεγαλώνεις, ρε μωρό… Και θέλω να γράψω κάτι αστείο αλλά δεν… πάω να γράψω κάτι να κλάψετε όλα τα μπλουζόπαιδα αλλά πάλι δεν… Χρόνια μας πολλά, μπλουζάκια…να τα εκατοστήσουμε… ΛΟΒΓΙΟΥΟΛ

Despina Alice Paulson

 

Αγαπητό μου Bluez, τώρα που χρόνισες και πάτησες γερά στα πόδια σου, τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς, πήδα κάθε φορά όλο και πιο ψηλά. Η οικογένειά σου θα είναι πάντα δίπλα σου να σε στηρίζει για να εξελίξεις την υπερδύναμή σου. Γιατί είσαι διαφορετικό. Είσαι ξεχωριστό. Είσαι ΕΜΕΙΣ! Χρόνια σου πολλά! Χρόνια μας πολλά!

Ράνια Γεννατά

 

Αγαπητό μου μπλουζ! Αν ήσουν άνθρωπος θα ήσουν μια πολύ όμορφη γυναίκα!!! Με όλα τα υπόλοιπα που έχει μια γυναίκα.. Δεν θέλω να πω ότι μιλάς πολύ αλλά να.. πώς να στο πω.. Εξωτερικά δείχνεις ελκυστική κάνοντας όποιον σε βλέπει να θέλει να σε πλησιάσει, να σε γνωρίσει. Έχεις μια πολυσύνθετη προσωπικότητα που ιντριγκάρει.. Πότε σοβαρή και βαθυστόχαστη, πότε αστεία γεμάτη γέλια και χιούμορ και πότε μια προσωπικότητα που σε συγκινεί με τις ιστορίες της. Αλλά όπως γίνεται με όλες τις γυναίκες μόλις αφήσεις τον άλλο να διεισδύει στον εσωτερικό σου κόσμο ανακαλύπτει τον διάολο που κρύβεται μέσα σου, και τότε είναι αργά για να κάνει πίσω.. και στην δική σου περίπτωση σου έρχεται απ ολες τις πλευρές!

Γιάννης Λελέκης

 

Οσο μεγαλώνει ενα μωρό αναπτύσσεται και γίνεται ενα γλυκύτατο παιδάκι. Βγαζει το πρωτο του δοντάκι παιζει με τα παιχνιδάκια του και ανακαλύπτει τον κόσμο. Σε αυτόν τον κόσμο του μας έχει παρασύρει και μαζί ταξιδεύουμε ανακαλύπτοντας τη μαγεια των συναισθημάτων, το βάθος της καρδιάς, τη χιουμοριστική διάθεση, (αντε και συνταγές!) μα πάνω απο όλα είναι ο κοσμος που ενώνει διαφορετικές παρέες, ανθρώπους και συναισθήματα. Σε ευχαριστώ για τη μαγευτική χρονιά και μαζί για την καινούρια οικογένεια που έχουμε φτιάξει! Και τι άλλο….. να τα χιλιάσειιιιιιιςςςςςς! (και διαχειριστές δισέγγονα εύχομαι!!!)

Ελένη Τσεμπεράκη Mottet

 

Λένε πως μέσα σε σε μία στιγμή μπορεί να αλλάξει η ζωή σου. Φαντάσου τι μπορεί να συμβεί μέσα σε ένα χρόνο…
Σε ήξερα πριν ακόμα γεννηθείς. Ξετρελάθηκα από τη χαρά μου όταν έμαθα πως θα έρθεις στον κόσμο. Ηρθες στη ζωή και μου απέδειξες ότι τα θαύματα υπάρχουν,είναι γύρω μας. Αλλά κυρίως είναι μέσα μας. Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις. Σ’ ευχαριστώ που μου δίνεις φωνή. Κυρίως όμως, σ’ ευχαριστώ γιατί μαζί σου αυτός ο κόσμος φαντάζει πιο όμορφος.

Tet_or_Alive

 

Χρόνια πολλά bluezακι μου! Πότε πέρασε ένας χρόνος! Τότε που κανείς μας δεν πίστευε σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία και γρήγορη εξέλιξη σου αλλά την ευχόταν μέσα από την καρδιά του. Τότε που μας φαινόταν απίστευτο να βάλουμε σε σειρά λέξεις που μιλάνε στηνψυχή του κόσμου. Και σήμερα είμαστε όλοι εδώ και ακόμα περισσότεροι! Η δημιουργία, η φαντασία και αγάπη μας για σένα δεν θα τελειώσει ποτέ. Σε ευχαριστώ αγαπημένο μου blueZ για την μαγεία που χάρισες στην ζωή μου!

Αντωνία Κατσαρού

 

Αγαπημένο μου Μπλουζ, με ανέχτηκες ένα χρόνο, με δεχθηκες στις αγκάλες σου με αγάπη,φροντίδα και προδέρμ και μου έδωσες ένα μικρό και ασφαλές καταφύγιο για να έχω συντροφιά όταν νιώσω μόνη, να κλαψω όταν είμαι χαρούμενη και να γελάσω όταν είμαι λυπημένη! Είσαι μια σανίδα σωτηρίας στον ωκεανό των συναισθημάτων μου! Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, για όσα μου έχεις δώσει μεχρι τώρα και για όσα θα μου δώσεις στο μέλλον

Χριστίνα Νικολοπλάκη

 

Να ζήσεις bluezάκι μας και όλοι εμείς που σε αγαπάμε, να γινόμαστε αέρας στα φτερά σου, να πετάξεις ακόμα πιο ψηλά!

Αγγελική Λογαρά

 

Αγαπητό μου bluez, Πριν ένα χρόνο, άνοιξες ένα παράθυρο στο φως. Οι λέξεις ταξίδεψαν τη σκέψη, τη φαντασία και το συναίσθημα.  Οι ήρωες διηγήθηκαν τις μικρές τους ιστορίες και αποκάλυψαν τις πιο κρυφές τους επιθυμίες και τους ανομολόγητους φόβους τους.  Αλήθεια και ψέμα, πραγματικότητα και φαντασία, σάτιρα και επικαιρότητα ένωσαν συντάκτες και αναγνώστες.  Γιατί αυτό είναι το bluez : μια μεγάλη αγκαλιά για όλους.
Ένας χρόνος, λοιπόν. Ένας χρόνος bluez! Να τα χιλιάσουμε ! Και να φτάσουμε ακόμη πιο μακριά!

Χαρά Λιακατά

 

Στα 40 κάτι μου έμαθα ότι μπορώ να γράφω κείμενα. Και το έμαθα γιατί πρίν ένα χρόνο που ξεκίνησε το bluez, μου άρεσε πολύ να το διαβάζω και ήθελα να δω πως είναι να γράφεις. Άρχισα να γράφω και να ανακαλύπτω πόσο όμορφο και λυτρωτικό είναι το γράψιμο. Ένα χρόνο τώρα ανακάλυψα έναν μαγικό κόσμο μέσα απο λέξεις, εκφράσεις και συναισθήματα. Γνώρισα νέους ανθρώπους, μπροστά και πίσω από το bluez και θέλω να συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμη. Χρόνια πολλά λοιπόν στο bluez που ένα χρόνο τώρα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Σοφία Λακιώτη

 

Σα δεύτερο δέρμα σε φόρεσα έναν ολόκληρο χρονο. Οι σκέψεις που διάβαζα μέσα σου, με κάναν να δω τον νκοσμο αλλιως. Να πάρω κουράγιο. Να μην είμαι μόνη. Μου έδωσες τόσα. Ελπίζω να επιστρέψω στον επόμενο χρόνο και γω κάτι. Χρόνια καλά bluez!

Κέλλυ Σ.

 

Προσπαθώ να θυμηθώ αν με τον πρώτο μου έρωτα είχα τέτοιο καρδιοχτυπι. Αν στο πρώτο μου ραντεβου είχα τόσο αγχος. Αν όταν τον γνώρισα είχα τόσες προσδοκίες.. Τελικά το the bluez.gr είναι η μεγάλη μου καψούρα. Από την ημέρα που έμαθα ότι θα δημιουργηθεί, μέχρι και σήμερα…

Anna Prozak

 

Αγαπητό μπλουζ, από τη μέρα που άρχισα να σε διαβάζω μου έβγαλες τον πιο συναισθηματικό μου εαυτό. Από τη μέρα που άρχισα να σεργιανίζω στις ιστορίες σου μου εβγαλες τις πιο κρυφές μου σκέψεις. Μου έδωσες την ώθηση να γράψω και να εκφράσω τα πιο βίαια ένστικτα μου, αλλά κυρίως με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι η πραγματικότητα είναι πιο σκληρή και ταυτόχρονα πιο ερωτική από την φαντασία μου!

Χρυσή Σίσυ Αγγελίδου

 

Αγαπητό bluez. Τι μπορώ να πω για ένα τόσο όμορφο σαιτ; σε ευχαριστώ που είμαι έστω και ένα πολύ μικρό μικρό κομμάτι σου. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να γνωρίσω τις ψυχές θαυμασιων ανθρώπων μέσα από τα κείμενα τους. Σε ευχαριστώ που προσφέρεις τόσα πολλά στους αναγνώστες σου. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις…

Χριστίνα Μιχελάκη

 

Ένας χρόνος ΜΑΖΙ !
Για τον καθένα που βρίσκεται κοντά μας…
365 μέρες συντροφιά με το Thebluez.gr
8.935.200 βλεφαρίσματα γεμάτα ανησυχία, αγωνία ή έκπληξη.
10.512.000 ανάσες γρήγορες, αργές, κοφτές ή χαλαρές.
Μια ατελείωτη παλέτα συναισθημάτων και λεπτών αποχρώσεων από απελπισία, μελαγχολία, θλίψη, στενοχώρια, ευδιαθεσία, χαρά, ενθουσιασμό, πανηγυρισμό. Άλλοτε ήπια με λεπτές αποχρώσεις έως έντονα και ανεξίτηλα.
31.536.000 χτύποι καρδιάς. Κάθε χτύπος Βluez.gr.
To Bluez της ΚΑΡΔΙΑΣ μας!

Σπιλιάδα

 

Αγαπητό μου bluez… σε μισώ. Σε μισώ θανάσιμα! Μισώ τους ανθρώπους σου, τα κείμενά σου, τις λέξεις σου, τις στιγμές σου, τα γέλια σου, τα δάκρυά σου, το κενό σου και το φως σου. Σε μισώ μάλιστα τόσο πολύ, που σαν καλό μαζοχάκι που είμαι, δε μπορώ μακριά σου! Για τόσο μίσος μιλάμε! Εξ’ άλλου… τι χωρίζει την αγάπη από το μίσος; Μία λεπτή, λεπτή γραμμή. Κι όσο γνωρίζομαστε, τόσο η γραμμή λεπταίνει περισσότερο.

Γιάννης Σιδέρης

 

Το Bluez λέει γεννήθηκε μια μέρα εαρινή. Να σε παραπέμπει αυτό τ’ονομα σε μελαγχολικές νότες εκεί στις όχθες του Μισσισιπή. Αλλά τελικά μόνο μελαγχολικές να μην είναι αυτές οι νότες. Είναι χαράς νότες, τρόμου νότες, προβληματισμού νότες, γέλιου νότες, κλάμματος νότες. Είναι ανθρώπινες νότες.

Vivianne X.

 

Αγαπητό μου bluez, σε ευχαριστώ που έδωσες ζωή στην Τουλίτσα, στον Πέδρο, στην Άλμπα, στην Ινές, στον Έντμουντ, στην Τζέννετ, στον Μαρκ και στην τρελή με το μαχαίρι. Σε ευχαριστώ που ακούς τις γκρίνιες και τα παράπονα μου, που δίνεις αξία στις απόψεις και τις σκέψεις μου. Ευχαριστώ κι εσάς που ίσως μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τις φανταστικές (ή και όχι) ιστορίες μου και την εκάστοτε φλυαρία μου. Χρονιά πολλά ψυχοθεραπευτικό bluezάκι!

Kallina Kara

 

Αγαπητό μου bluez, ήρθες και έφερες στην επιφάνεια θαμμένες ικανότητες. Να σε χαιρόμαστε bluez!!

Αν Γκριμπέρτ

 

Αγαπητό μου BlueZ χρόνια πολλά για τα πρώτα σου γενέθλια, μα δεν έχουν και τόση σημασία. Δεν έχεις ΕΣΥ σημασία, μικρό μου. Εσύ είσαι γραμματάκια σε μια οθόνη, άυλα links, πλινκ πλονκ σε ένα πληκτρολόγιο. Δεν είσαι σημαντικό. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ είναι σημαντικοί. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ είναι σημαντικοί. Που σε μοιράζονται, που σε ταξιδεύουν, που σε πάνε παραπέρα. Μην το ξεχνάς ποτέ. Ακόμα κι όταν πετάς, να έχεις χαμηλά το κεφάλι. Ποτέ ψηλότερα από τα μάτια των ανθρώπων που σε διαβάζουν. Να το θυμάσαι 😉

Φυστίκι ΠουΚυλάει

 

Νονά Ερμίνα Κοράκη
Καπετάν Γιάννη Πρατικάκη xworksDnD/ (sorry για όλες τις λαχτάρες και τα πατημένα κουμπάκια)
Φύλακα Άγγελε Πέγκυ Τσ.
Γαματόπαιδα
Ράινα Μελισσινού

Το Βluezάκι στηρίχθηκε πάνω σας, σας ευχαριστεί <3

 

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook