ESSAI SUR L’ INÉGALITÉ DES RACES HUMAINES

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

ΚΑΤ’ΑΡΧΑΣ το είπε κ ο ΜΕΓΑΣ Joseph Arthur De Gobineau…

ο Ντε ΓκομπινόΣ λοιπόν, είπε με λίγα λόγια πως “νταξ μάγκες, ναι οκ, όλοι ΙΣΟΙ είμαστε, αλλά κάποιοι είναι πιο ΙΣΟΙ από τους άλλους, μη το χέσουμε δηλαδή εντελώς το ζήτημα…” και όλα αυτά στο Δοκίμιο επί της ανισότητας των ανθρωπίνων φυλών… (wiki, μπίτσες)

Ο φίλος Ντε Γκομπινό ήτο Γάλλος αποικιοκράτης του 17ου αιώνα, κωλορατσιστάκι του κερατά ο γλυκούλης μου, ΑΛΛΑ έδωσε πάτημα και επιχειρήματα στα ελίτ φασιστάκια που ακολούθησαν το συλλογισμό του στα χρόνια που ακολούθησαν, ουσιαστικά νομιμοποίησαν δηλαδή στο μυαλό τους και ΚΥΡΙΩΣ στις συνειδήσεις των μαζών που τσιμπάνε για πλάκα ότι σαβούρα τους πετάξεις για δόλωμα, πως κάποιοι (λόγω ΤΥΧΗΣ και μόνο) είναι πιο μάγκες από άλλους! Έτσι, αυθαίρετα!

Πχ, αν ΕΤΥΧΕ να γεννηθείς Λευκός στην Ελβετία είσαι πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ από αυτόν που ΕΤΥΧΕ να γεννηθεί ΜΑΥΡΟΣ στην Ανγκόλα! Ξηγήθηκε ωραία ο πελαργός σου; Σε πέταξε στη Σουηδία! Γ@μιέται το σπιτάκι του; (η φωλίτσα του, δηλαδή) σε πέταξε στο Μπαγκλαντές.

Βέβαια όλα αυτά τα είχαν πει οι Αρχαίοι Έλληνες, ΡΕ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΣΕ ΜΑΣ ΡΕ; ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, Γκομπινέ ΓΑΤΑΚΙ! Όταν εμείς λέγαμε πως μόνο οι Άνδρες γεννημένοι στην Αθήνα από γονείς γεννημένους στην Αθήνα είναι κουλ, *ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ FYI* (ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι/άλλες ΨΟΦΟ,) εσύ, ΕΣΥ λοιπόν Γκομπινούλι και οι πρόγονοι σου τρώγατε βελανίδια και χελώνες (το οποίο απ ότι μαθαίνω, ακόμα κάνετε ρε γ@μημένε Γάλλε, ΜΑ ΧΕΛΩΝΕΣ ΡΕ , ΧΕΛΩΝΕΣ!!)

Πιστή λοιπόν στις αρχές των πεφωτισμένων αρχαίων ημών προγόνων και συντηρώντας το πνεύμα του φίλτατου Ντε Καμπινέ (ή όπως αλλιώς τον λένε δεν ξαναγκουγκλάρω να πα να γ@μηθεί και πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη του σήμερα, του σάπιου) έχω να δηλώσω τα εξής:

– Oι Αλβανοί είναι ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, έχω φίλους Αλβανούς.
αλλά οκ, σιγά μην αφήσω το παιδί μου να κάνει παρέα με Αλβανάκια, μη τρελαθούμε κι όλας, να μου φέρει κάνα γκόμενο Αλβανό σπίτι; Εγκεφαλικό! Καλά παιδιά είναι μωρέ νταξ, αλλά χαχαχαχ κάτσε να σας πω το ανέκδοτο να γελάσουμε “πως ξεκινάει μια αλβανική συνταγή για κέικ? ΚΛΕΒΟΥΜΕ 4 ΑΒΓΑ” ναι χαχαχαχξέρωγω κλάσαμε στο γέλιο

– ΓΥΦΤΟΙ
Νταξ σκατόγυφτοι μη τρελαθούμε κιόλας τώρα, ΨΟΦΟΣ! Βρωμιάρηδες, λίγδοι, κλέφτες, ουυυ σιχάματα!
Καλά καμιά φορά μπορεί να ψιλολυπηθούμε κανά 3χρονο γυφτάκι αν το δούμε να ζητιανεύει ξυπόλυτο, ημίγυμνο μέσα στον χιονιά, αλλά “έλα μωρέ δεν έχουν ανάγκη αυτά, είναι ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ…. “ έχουν διαφορετικό dna… είναι άλιενς ξέρωγω!
(Άλιενς που κρυώνουν, όμως φίλε. Και παγώνουν τα χεράκια τους)

– ΑΓΓΛΟΙ
Χοχοχοχο αδερφάρες του κερατά νιαααααχαχαχχαχαχ
“τι είναι μία γυναίκα ανάμεσα σε 2 Άγγλους; – εμπόδιο χαχαχαχναικλάσαμεΠάλι”
Έλα μωρέ που πάνε στα νησιά μας και γίνονται λιάρδα και ξερνάνε μέσα στους δρόμους και δείχνουν τους κώλους και τα βυζιά τους!
Γιατί ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕΙΣ, οφείλεις να το κάνεις ΔΕ ΓΚΡΙΚ ΓΟΥΕΗ! Πχ, γάμος σε χωριό στην Κρήτη… ΜΕΘΥΣΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ; Θα τραβήξει περίστροφο και θα γαζώσει μία πινακίδα στο δρόμο ή θα κατεβάσει έναν υποσταθμό της ΔΕΗ βυθίζοντας 10 χωριά στο σκοτάδι. Μπορεί να πετύχει και κάναν άκυρο που είχε βγει στο μπαλκόνι του να ποτίσει καμιά γλάστρα.. όμως, “ΕΤΣΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΑΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΕΙΣ” , τσακ, σφίγγεις κ 2 ρακές για το καλωσόρισμα στην πρωτεύουσα της Ουγκανίας.

– ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ
Νταξ, κράτος εν κράτει ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΑΑΑΑΛΛΗ ΠΑΣΤΑ βασικά, ο καλύτερος εκεί έχει σκοτώσει τη μάνα του κι έχει πουλήσει την κόρη του για 2 ρίζες ελιές και 7 τσιγάρα φετινής σοδειάς – ΑΛΛΑ η Ζαχάρω έχει κορυφαία παραλία παιδιά, ΝΑ ΠΑΤΕ.

– ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Καλαμάκια, αλοιφές, μετρό, κόμπλεξ… Πολλά κόμπλεξ! ΠΟΛΥ EYE LINER για να κατεβάσεις τα σκουπίδια αλλά νταξ
Γ@ΜΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ!
Άκου άκου φίλε, χαχαχαχχαχα θυμήθηκα το ανέκδοτο τώρα – μπα σε καλό μου σήμερα “πως λένε το σλιπινγκ μπαγκ στη σαλονικη; μπουγατσαΜΕτουριστα” Ναι.ΟΧΙ.

– ΚΥΠΡΙΟΙ
Έλα τώρα! Σκατόφαρα! Έρχονται ΕΔΩ και το παίζουν ιστορία να ‘ουμ. Εκεί λένε πως είναι Έλληνες, εδώ λένε πως είναι Κύπριοι. Έχουν και φράγκα μην τους ακούς που κλαίγονται, άσε μας μωρέ μια ζωή το παίζουν θύματα, κωλοχαρακτήρες ΕΜΕΝΑ Ν’ΑΚΟΥΣ που ξέρω ΑΠΕΙΡΟΥΣ! ( 5-6 νταξ, το ίδιο είναι, τι όχι;)
Άσε μας μωρέ μας πρήξανε με τα κατεχόμενα τους, Ομπωωωωωω! Οκ, χάσανε τα σπίτια τους. Τις περιουσίες τους. Τους ανθρώπους τους. Αγνοούμενοι. Σφαγμένοι. ΠΕΕΕΕΕΕΕΡΑ απ αυτό όμως, τι πάθανε, έλα πια, υπερβολικοί πια, κι εγώ έχασα τα κλειδιά μου μια φορά, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, αν εγώ ξέχασα τα κλειδιά μου, ΕΣΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ;
Κωλοχαρακτήρες ρε, τι λέμε τόση ώρα.

– ΒΟΛΙΩΤΕΣ
Δεν είναι τυχαίο που τους λένε Αυστριακούς, στον πόλεμο μπήκε Αυστριακό πλοίο στο λιμάνι κι έτρεξαν να το υποδεχτούν με τη μπάντα της πόλης και αυστριακά σημαιάκια ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ… Αλλά ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ωραίοι μεζέδες, και ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΦΟΡ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΒΕΡ!
Επίσης μισούν θανάσιμα τους Λαρισαίους για αδιευκρίνιστους λόγους “δεν έχουν θάλασσα οι βρωμιάρηδες – έρχονται κ ξεπλένουν τα βρωμοπόδαρα τους στα νερά μας.” – Ό,τι να’ναι.

– ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ
Νταξ για τα σίδερα…

– ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ωραία περνάμε στη Τζαμάικα, μαν μου

– ΑΘΗΝΑΙΟΙ
Έλα τώρα! ΈΛΑ ΤΩΡΑ!!
Μεταξύ μας;; Που δηλώνεις ΑΘΗΝΑΙΑ πάππου προς πάππου και το επίθετο σου είναι ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ; Από τα βάθη της Μικρασίας; Πιο Τουρκιά πεθαίνεις; Έλα τώρα, καλή μου! Ο πιο καθαρόμαιμος Αθηναίος, είναι 5η γενιά Αρβανίτης. Έλα, μεταξύ μας είμαστε τώρα!

– Β.Π
Ψωνάρες, έχει κοκαλώσει η μούρη σας από τα πολλά μπότοξ, για να γελάσετε και να το καταλάβει ο άλλος πως διασκεδάζετε, βγάζετε πινακάκι και κιμωλία και γράφετε ‘ΧΑ ΧΑ ΧΑ’

– Ν.Π
Κλαρινογαμπροί με σηκωμένα γιακαδάκια, GLYFADA και Voula έχουν και φοίνικες, όπως στο Λος Άντζελες – πέρασε και δεν άγγιξε όμως, σιχτίρ καγκούρια.

– ΚΕΝΤΡΟ
Βλέπε Μπρονξ.
Γιατι επιμένουμε να λέμε την Κυψέλη ΚΥΨΕΛΗ κ όχι ΧΑΡΛΕΜ, απορείς. Αφού το ίδιο είναι.. Οκ, χωρίς την μουσική. Και το beat. Και το cool.
Αλλά Μπρονξ.

– ΣΑΛΟΝΙ
Όπου κάθομαι τώρα στο σαλόνι μου, έτσι;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ;;
Κατ αρχάς αυτοί που κάθονται στην κουζίνα, είναι Κωλοκουζιναίοι, όλοι το ξέρουν! Ελεεινή φυλή, ξεκάθαρα. Ο καλύτερος από αυτούς έχει σφάξει 4 μανταρίνια, ΠΌΣΟ ΠΙΟ ΚΑΦΡΟΙ…

Αυτά πάνω κάτω λέει ο Αρτύρ ντε Γκομπινώ, σας το προσάρμοσα εγώ λίγο στα δικά σας δεδομένα, το απλοποίησα δηλαδή επειδή μας διαβάζουν και από Εύβοια και οκ, στην Εύβοια είναι λίγο χαμηλά το επίπεδο, πνευματικά δηλαδή. (Ξέρετε κάναν νομπελίστα από Πευκί; Δεν ξέρετε! Στα λόγια μου έρχεστε).

Κάτσε να σας βάλω και το λινκ, να δείτε, ΟΛΑ τα είπε ο άρχοντας. Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια, μερικοί είστε κι από τη Θήβα, παιδιά *μην ανοίξω το στόμα μου, ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΡΤΥΡ, μην τα λέω μόνο εγώ!

https://el.wikipedia.org/wiki/Αρτύρ_ντε_Γκομπινώ

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook