Βραδινό τοπίο

Ο ήρωάς μας βρίσκεται στο μικρό μπαλκόνι ενός ισόγειου διαμερίσματος και χαζεύει τον βραδινό ουρανό της πόλης. Περιέγραψέ μας όσα βλέπει από την θέση του, μέσα σε 400 – 600 λέξεις.

Σκοπός

Η άσκηση αποσκοπεί τόσο στο να εξοικειωθείτε με την, αθέατη, πολλές φορές, λεπτομέρεια, που δεν παρατηρούμε όσο και στην καταγραφή της, λεπτομερώς, ώστε ο αναγνώστης να μπορέσει να δει αυτές τις εικόνες.

Συμβουλές

Η άσκηση μπορεί να επαναληφθεί με διάφορες παραλλαγές. Το αστικό τοπίο μπορεί να γίνει ημιαστικό, ορεινό, βουκολικό ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Το μπαλκόνι μπορεί να μετατραπεί σε στενό ή φαρδύ παράθυρο. Ο όροφος μπορεί να αλλάξει. Είναι σημαντικό όμως να παραμείνετε σε ένα νυχτερινό τοπίο, όπου η έλλειψη φωτός κρύβει τις λεπτομέρειες που θέλετε να απαθανατίσετε.

Δημοσίευση κειμένων

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν την δημοσίευση του κειμένου τους, μπορούν να στείλουν το κείμενό τους στην σελίδα μας, προς δημοσίευση, χρησιμοποιώντας την φόρμα υποβολής κειμένων.  Ως κατηγορία θα πρέπει να επιλέξετε την Δημιουργική Γραφή. Δημοσιεύονται όλα τα κείμενα που μας στέλνετε, χωρίς να περάσουν επιμέλεια – πέρα από κάποια στοιχειώδη διάρθρωση των κειμένων, όπου δεν υπάρχει.