Εισαγωγή

Σου έχει τύχει να πάρεις ένα βιβλίο στα χέρια σου, να διαβάσεις την πρώτη παράγραφο ή την πρώτη πρότασή του και να το απορρίψεις ή να θες να το διαβάσεις όλο, εκείνη τη στιγμή;

Γράψε ένα μικρό διήγημα και επικεντρώσου στην πρώτη παράγραφο και στην πρώτη πρόταση. Αυτές είναι που θα τραβήξουν ή που θα αποθήσουν τον αναγνώστη σου.

Σκοπός

Η άσκηση αποσκοπεί στο να σε κάνει να παλέψεις για να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή εισαγωγή – το σημείο που θα πρέπει να λάμπει ώστε να τραβήξεις την προσοχή του αναγνώστη σου.

Συμβουλές

Καλό θα ήταν να αποφύγετε το περίπλοκο λεξιλόγιο και τις άνευ ουσίας φαμφάρες: Ενδεχομένως να έχουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δημοσίευση κειμένων

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν την δημοσίευση του κειμένου τους, μπορούν να στείλουν το κείμενό τους στην σελίδα μας, προς δημοσίευση, χρησιμοποιώντας την φόρμα υποβολής κειμένων.  Ως κατηγορία θα πρέπει να επιλέξετε την Δημιουργική Γραφή. Δημοσιεύονται όλα τα κείμενα που μας στέλνετε, χωρίς να περάσουν επιμέλεια – πέρα από κάποια στοιχειώδη διάρθρωση των κειμένων, όπου δεν υπάρχει.