Χρονοταξιδιώτης (I)

Ο ήρωάς μας είναι χρονοταξιδιώτης. Μπορεί να μετακινηθεί στον χρόνο αλλά όχι στον χώρο. Βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια μικρή ή μεγαλύτερη υπαρκτή πόλη και ταξιδεύει στον χρόνο, μπροστά και πίσω.

Γράψε μια μικρή ιστορία όπου να απαθανατίζεται η συγκεκριμένη πόλη (κόσμος, ένδυση, αρχιτεκτονική κ.λπ.), σε τουλάχιστον τρείς διαφορετικές εποχές.

Σκοπός

Η άσκηση αυτή αποσκοπεί στο να ερευνηθεί μία συγκεκριμένη πόλη ανά τους καιρούς και να αποτυπωθούν εποχές διαφορετικές από την δική μας.

Συμβουλές

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κάνουμε έρευνα, ιδιαίτερα πάνω σε όσα δεν έχουμε ζήσει, ώστε να μπορούμε να προσδώσουμε τον απαιτούμενο ρεαλισμό στις ιστορίες μας. Το google είναι φίλος μας.

Επιπροσθέτως, πολλές φορές καλούμαστε να μετακινηθούμε σε διαφορετικές εποχές, να περιγράψουμε τις προηγούμενες γενιές και το πώς ζούσαν. Χωρίς να γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε, χρονικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να στήσουμε τις ιδέες μας στο μυαλό μας και να τις αποδώσουμε

Δημοσίευση κειμένων

Οι συμμετέχοντες που επιθυμούν την δημοσίευση του κειμένου τους, μπορούν να στείλουν το κείμενό τους στην σελίδα μας, προς δημοσίευση, χρησιμοποιώντας την φόρμα υποβολής κειμένων.  Ως κατηγορία θα πρέπει να επιλέξετε την Δημιουργική Γραφή. Δημοσιεύονται όλα τα κείμενα που μας στέλνετε, χωρίς να περάσουν επιμέλεια – πέρα από κάποια στοιχειώδη διάρθρωση των κειμένων, όπου δεν υπάρχει.