Facebook – αυτή η λαίλαπα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Facebook τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα προσιτό απ όλους. Ακόμα κ από αυτούς που δεν θα ‘πρεπε. (Και ποια είσαι εσύ μωρή που θα πεις ποιος πρέπει να ‘χει Facebook; Αα; Θα φας μπλοκ και αναφορά και μήνυση μαρή κακιασμένη τώργια τώργια να ! παίρνω το θείο μου στη ΔΙΩΞΗ!!! Έτσι, ναι …κάπως έτσι…)

Εντάξει, είναι πολλές και διάφορες οι cult φιγούρες που θα συναντήσει κανείς, όπως οι μάνες (γιατί το πρήξιμο στην real life δεν είναι αρκετό από μόνο του) και οι θείες (ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΛΙΚΑ -σχόλιο σε φώτο μεθυσμένη, με άλλες 4 φίλες σου, και 7000 tags).Αλλά εκείνοι που θα ήθελες να τους χώνεις καρπαζιά αλά Κωνσταντάρα αν-υπήρχε-τρόπος-μη-σου -βάζω-ιδέες-κυρ-Ζουργκρνρμπρεργκ-μου- είναι άλλοι. Βασικά το ξανασκέφτομαι λιγάκι για τις μάνες και εχμ, ξέρω γω, τι να πω. Η δικιά μου ας πούμε αφού της εξήγησα (λέμε τώρα) τι είναι το facebook, έδειξε να με καταλαβαίνει. Κούναγε το κεφάλι όλο ενθουσιασμό αλλά και σοβαρότητα, τύπου “ΤΟ ΧΩ, ΤΟ ΧΩ” για να μου πει στο τέλος όλο χαρά “ΑΧ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣ”. Γύρισα το κεφάλι μου αργά αργά , θαρρώ έτριξε και ο αυχένας μου ωσάν σαφρακιασμένη ξύλινη πόρτα, και την κοίταξα και έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα ακολούθησαν και οι βολβοί των ματιών μου. “Μάνα τι λες! Αυτό σου εξηγούσα μια ώρα;!!” – “ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.” “Δεν είναι το μητρώο του ΟΓΑ ρε μάνα!” Και μετά πήρε “ΤΑΠΛΕΤ”. Και μετά, τίποτα δεν ήταν το ίδιο ξανά. Τι να πρωτοθυμηθώ! Τα Hoaxes που διάβαζε και με έπαιρνε τηλέφωνο έντρομη κάθε φόρα, τις οχτακόσιες κλήσεις στο SKYPE, ένα βράδυ που μου έστελνε emojies στο skype… ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΔΙΑΒΟΛΕ! Αλλά το θέμα μας ήταν αλλούθε. Κάτι λέγαμε παραπάνω για καρπαζιές Κωνσταντάρα.

Απ τις πρώτες φυσιογνωμίες που θα συναντήσεις είναι ο Γύπας, ο κοινός πέφτουλας. Αντιμετωπίζει το Facebook ως την λύση του γκομενικού του, 9 στους 10 όμως δεν γαμ-βρήκε γκόμενα ποτέ του από κει .Ο 10ος κάτι πήγε να κάνει αλλά τελευταία στιγμή έστειλε γκλιτερίζουσα «όμορφη γλυκιά καληνύχτα» και τα κάνε ρόιδο. Συνήθως επιτίθεται με ατάκες «KALISPERA KOKLA» ακολουθεί το ανυπέρβλητο «ΚΆΝΕ ΜΕ ΑΔΔ -ΙΜΕ ΠΛΟΚ» και επισφραγίζεται με ατέρμονο stalking στο προφίλ του θύματος. Ηλικίες από 40 και πάνω. ΤΤΤΤΣΣΣΛΛΛΛΑΑΑΑΑΠΠΠΠ! (καρπαζαααάαα)

Μια άλλη σημαντική κατηγορία είναι ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK. Κορίτσια καλησπέρα έβγαλε η μικρή μου 2 σπυριά στο κούτελο, τι να κάνω;/ Μισό να στη ξεματιάσω/Πάρε το γιατρό τώρα!/ εσένα περιμέναμε να μας πεις να πάρω το γιατρό μωρή σκονογαλού; / Βρε α στο διάλο πατσαβούρα εμείς δηλαδή που δεν θηλάσαμε δεν είμαστε μάνες; /εγώ έκανα καισαρική στον Δρ.Τραμπάκουλα που είναι ΠΑΝΑΠΟΛΑΑΝΘΡΩΠΟΣ/Βρε σταύρωσε το σε 3 τέρμινα κάτω από σάπιο δοκάρι σε κατώι τουρκικό και δε θα ξαναβγάλει/Εμένα πάντως αυτό το πάθε μιανής φίλης το παιδί και έβγαλε και ουρά και τώρα ψάχνει υποκοριστικό που να βγαίνει από το Παναγιώτης-Μπούμπης, καμία ιδέα; /Ακουαφόρτε να βάλεις εμείς που βάζαμε ακουαφόρτε στα σπυριά τι πάθαμε; /Και κάπως έτσι, λες , θα κλείσω το Facebook, θα πουλήσω και τα παιδιά για να τα σώσω και θα πάω να πήζω τυρί στο μπατζαριό του πάππου μου όλη μέρα, στην ορεινή Θεσπρωτία, να μη βλέπω άνθρωπο. ΤΣΣΣΣΣΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠ!!!!!!!

Η πιο γελοία κατ’ εμέ κατηγορία είναι οι facebookικοι τραμπούκοι. Θα στείλουν μήνυμα προσωπικό με χίλιες βρισιές και απειλές τύπου KSERW POY MENEIS LIGA TA PSOMIA SOY οτι και καλά ο υπόκοσμος είναι φιλαράκι του, έχουν πρόσβαση σε βάση δεδομένων της αστυνομίας, έχουν πληροφορίες για την οικογένεια σου, την ζωή σου, την δουλειά σου , έχουν άπειρους τρόπους να σε βλάψουν, αλλά ως γνήσιοι γκάνγκστερ της κακιάς ώρας σου το λένε κιόλας! Για να φυλάγεσαι και αντί να σε καθαρίσουν (αφού μπορούν ντε!), αναλώνονται σε ολόκληρα κατεβατά στο μέσετζερ. ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Η 2ΛΙΤΡΗ ΈΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Χ ΚΑΓΚΟΥΡΑΜΑΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΤΗΝ 1800ΑΡΑ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΛΕΜΕ.
ΤΤΤΤΤΣΣΣΣΛΛΛΛΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠ !!!!!!

Last but not least … ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ. Η γη είναι επίπεδη!( Αυτό εν τω μεταξύ πρέπει να ‘ναι αλήθεια, παίζει να ‘χω χτυπήσει το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού μου ΚΑΙ εκεί.) Δεν περιγράφω άλλο. Τα λόγια είναι περιττά. Για κάθε ένα λάικ που γίνεται σε τέτοια ανάρτηση, ένας επιστήμονας κάνει το πτυχίο του χωνί και το βάζει στον ΑΧΜΜΜΜΓΚ του!
ΤΤΤΤΤΣΣΣΣΛΛΛΛΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠ !!!!!!

*ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΣΕΡΒΙΔΑ, ΑΝ ΑΚΟΥΣ:
ΚΑΝΕ ΕΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΔΔ ΣΤΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΙΝΕ ΠΛΟΚ

 

Ftychouli .

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook