Καλή “πρωτοχρονιά”!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Σεπτέμβριος είναι η ο πρώτος μήνας του χρόνου, όλοι το ξέρουν αυτό! Ο Γενάρης είναι μουφοπρωτοχρονιά, σοβαρά τώρα, τι καινούργιο συμβαίνει 1η Ιανουαρίου; Δεν αλλάζει ο καιρός, δεν αλλάζουμε τάξη στο σχολείο, δεν γυρίσαμε από διακοπές, δεν φτιάχνουμε νέο πρόγραμμα! Η 1η Ιανουαρίου δε σηματοδοτεί απολύτως τίποτα και σας το λέμε εμείς εδώ στο BLUEZ που ο λόγος μας είναι συμβόλαιο, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ο καλός, ο όμορφος, ο νέος, ο ελπιδοφόρος, το καλύτερο παιδί, να τον προτιμήσετε.

Και θα μου πείτε τώρα, γιατί τόση πρεμούρα με τον Σεπτέμβρη. Αφενός επειδή πρέπει να βγει το editorial, αφετέρου επειδή θέλουμε να σας πείσουμε να δείτε το τέλος του καλοκαιριού λίγο αλλιώς. Οκ, τα κεφάλια μέσα, ισχύει αυτό – όμως εντάξει παιδιά, σαν την πρώτη δροσούλα δεν έχει! Επίσης να θυμίσουμε σε όσους έχετε παιδάκια πως σε λίγες μέρες θα αδειάσουν τα σπίτια σας τα πρωινά! Θα μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας στην απόλυτη ησυχία, αξία ανεκτίμητη! Το βράδυ κοιμούνται νωρίς, δεν παλεύεται πλέον το μπίρι μπίρι μέχρι τα μεσάνυχτα! Θα μπορέσετε να δείτε κάνα ταινιάκι σαν άνθρωποι, να καθίσετε λίγο με τον/την σύντροφο σας να πείτε δυο κουβέντες χωρίς να χώνεται το στρουμφ στη μέση, να κάνετε πραγματάκια μαζί εν πάση περιπτώση, ωραία είναι τα πραγματάκια γενικώς, ειδικά όταν δεν λιώνεις από τη ζέστη.

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας γενικής καθαριότητας, οπότε πιάστε ξεσκονιστήρια και καθαρίστε τα σπίτια σας, τις ζωές σας, τις ψυχές και το μυαλό σας. Εντάξει ο παρθένος είναι ζώδιο του γιατρού, δεν υπάρχει, όποιος ζει με παρθένο ξέρει. Αλλά έχει ένα καλό, βάζει τάξη, ξελαμπικάρεις λίγο ρε παιδί μου. Όχι εύκολα. Αλλά τελικά, κάθε ξεκαθάρισμα είναι για καλό! Δοκιμάστε το, “καθαρίστε” λίγο!

Έχουμε απαιτήσεις από εσάς, τώρα το Σεπτέμβρη, να το ξέρετε! Θα φτιάχνετε καφεδάκι και θα μας διαβάζετε ανελλιπώς. Και με κρασάκι το βράδυ. Και με χαμομηλάκι γιατί είπαμε, Σεπτέμβρης – ιώσεις! Δε θέλω να φανείτε ασυνεπείς! Μέχρι 38 πυρετό, διαβάζετε εύκολα – θα σας κρατάμε και παρέα μέχρι να σας πιάσει το αντιπυρετικό. Και μετά θα μας γράψετε τι όραμα είδατε όσο ψηνόσασταν! 500-800 λέξεις!

Καλό μήνα, παιδιά! Καλή χρονιά, καλή δύναμη σε όλους και υγεία, θα σας τσεκάρουμε έναν – έναν! Σας θέλουμε γερούς και δυνατούς. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας διαβάζετε, μας κοινοποιείτε και μας υποστηρίζετε και σας υπενθυμίζουμε πως σας θέλουμε στην παρέα μας, στείλτε μας κείμενα!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook