TheBluez.gr » 🥧 The TastyBluez » Κροκ Κέικ

Κροκ Κέικ

 

Από το παραδοσιακό croque monsieur που τρώμε στη Γαλλία, η νέα τάση εύκολης μαγειρικής μας οδηγεί σε ένα κέικ πανεύκολο με τα υλικά του κλασσικού γαλλικού σνακ και μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα για πάρτι και μπουφέ.

Προετοιμασία 30 λεπτά

Ψήσιμο 20 λεπτά

8 φέτες ψωμί του τοστ της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση χωρίς την κόρα) 3-4 φέτες Ζαμπόν

200 γρ τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

50 γρ βούτυρο

50 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

500 γρ γάλα

1 κ.σ. μουστάρδα (κατά προτίμηση Dijon που είναι λίγο πικάντικη)

Αλάτι πιπέρι, μοσχοκάρυδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :

 https://www.yrtaste.com/single-post/2017/11/05/Croque-cake-Κροκ-Κέικ

Πώς σας φάνηκε αυτή η ιστορία;

Πατήστε πάνω σε ένα αστέρι για να την βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία / 5. Αριθμός ψήφων:

Αφού σας άρεσε...

Ακολουθήστε μας στα social media!

Ελένη Τσεμπεράκη Mottet

Ξενιτεμένες γευσεις! Πειραιωτάκι ετών 43, μένω σε συνοριακή πόλη της Γαλλίας, παντρεμένη, έχω δυο παιδιά, σκύλο και γάτα, φανατική της PSG όμως και της Προοδευτικής, με Ρέμο, Calogero και πολλά γλυκά μέσα στο εργαστήρι μου!
Θα σου τα πω λοιπόν όλα. Πώς περναω εδώ στα ξένα, όλα τα καυτά κουτσομπολιά και νέα της εξοχής και θα σε τρατάρω και γλυκάκι (χμ μάλλον εσύ θα το φτιαξεις το γλυκό). Εισαι ταξιδιάρα ψυχή; Καλώς όρισες στον κόσμο μου όπου τα γαλλικά και το πιάνο απαγορεύονται! Ανέβα, πιάσε θέση. Φύγαμε!
Ελένη Τσεμπεράκη Mottet

Latest posts by Ελένη Τσεμπεράκη Mottet (see all)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *