Μελένια! Το νου σας, ε!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Θα μπορούσαμε να σας μιλήσουμε για τον άνθρωπο, Ιωάννα. Για την νέα γυναίκα, που έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία, νοσηλευτική και κάνει το μεταπτυχιακό της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για την κοπέλα που έχασε δικό της άνθρωπο, τη Βάλια – κι αποφάσισε να κάνει τον πόνο της έναυσμα για κάτι που προηγούμενο της, δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Έχοντας δει και την ταινία Patch Adams, έγινε ο κλόουν – γιατρός όλων των παιδιών, χαρίζει ποιότητα ζωής σε μικρούς ασθενείς και ανάσες χαράς στους γονείς τους.

Θα μπορούσαμε να σας μιλήσουμε για την Μελένια, που τρέχει χωρίς σταματημό σε πάρτι για να φουσκώσει μπαλόνια και να διασκεδάσει εορτάζοντες και για την ίδια Μελένια που φοράει ιατρική μάσκα και σκορπάει γέλια και χαρά σε ένα θάλαμο νοσοκομείου, προσφέροντας εθελοντικά εκεί, ελπίδα και δύναμη!

Όμως, εμείς εδώ στο TheBluez.gr , θα σας μιλάμε για την Μελένια Ιωάννα – την νεράιδα! Ναι! Νεράιδα με τα όλα της, με φτερά, με μαγικό ραβδί, το προσωπικό της ξωτικό τον Προυπρή, τα ξυλοπόδαρα της και όλο τον υπόλοιπο μαγικό εξοπλισμό της! Την Μελένια Ιωάννα που φταρνίζεται με την χρυσόσκονη της, που τρέχει πιο γρήγορα από εσένα, όταν είναι πάνω στα ξυλοπόδαρά της – 3 ανθρώπινα βήματα ανά δευτερόλεπτο! Τη νεράιδα Μελένια που μένει σε σε ένα δεντρόσπιτο πάνω σε ένα πράσσινοπορτοκαλί δέντρο, στη γειτονιά των νεράιδων και που, αν την δείτε και της προσφέρετε φέτα με μέλι και σουσάμι , δεν θα πει όχι! Είναι το αγαπημένο μεζεδάκι της! Γι’ αυτήν την Μελένια θα σας πούμε!

Θα σας διηγούμαστε τις περιπέτειες της και θα σας την φέρνουμε λίγο πιο κοντά σας, μέσα από τις ιστοριούλες της που θα γίνουν το μαγικό κλειδί για τον μαγικό της κόσμο, έναν κόσμο που όλα είναι δυνατά αν πιστέψετε! Θα σας πάρει από το χέρι και θα πετάξετε μαζί, προσδεθείτε λοιπόν! Από αυτή την Πέμπτη, μαζί σας.

Σε κείμενα από το Φυστίκι ΠουΚυλάει και σκίτσα από την Αντωνία και την Α.Α. Team της.

Σας περιμένουμε ε; Το νου σας!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook