Μισώ το καλοκαίρι!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Μισώ το καλοκαίρι, μισώ το καλοκαίρι, μην με κράξετε, δεν το αντέχω σας λέω! Θα μου πεις μανίτσα μου στην Ελλάδα βρίσκεσαι, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!

Κι όμως, ο χειμώνας στον τόπο μας είναι απόλαυση αν εξαιρέσεις το ότι δεν υπάρχει σάλιο για θέρμανση και η κουβέρτα γίνεται δεύτερο σου δέρμα ακόμα και όταν πας στο μέρος, αλλά το παγωμένο κάθισμα της λεκάνης είναι τόσο αναζωογονητικό (τιι δεν είναι;;)

Θα σας το αναπτύξω, για να μην με λέτε ιδιότροπη ευθύς αμέσως!
Φοράς το μπουφανάκι/παλτουδάκι/γουνάκι κάνεις και το κομμάτι σου. (bonus κρύβεις από μέσα ασιδέρωτο ρούχο η λεκιασμένο) είναι τόσο το κρύο που δεν πρόκειται το βγάλεις οπότε κάνεις δεν θα το δει – ήδη έχεις γλιτώσει πλυντήριο και σίδερο!!

Μπορείς να φας όσο θες ότι θες, δεν θα χρειαστεί να βγάλεις έξω μπούτια μπράτσα και κώλο, ούτε να αναγκάζεται να παραγγέλνεις μόνο σαλάτα στις ταβέρνες επειδή αυτό κάνουν οι υπόλοιπες κομψές κυρίες της παρέας σου.

Δεν ιδρώνει η βυζοχωρίστρα σου η κωλοχωρίστρα σου και όλες οι χωρίστρες σου! Η χαμηλή θερμοκρασία σε κρατάει φρεσκαδούρα.

Δεν υπάρχουν κουνούπια, οπότε δεν είσαι αναγκασμένος να εισπνέεις το θανατηφόρο πράσινο φιδάκι που στάνταρ βρίσκεται κάτω από το τραπέζι, δίπλα στα πόδια σου.

Δεν παίζουν τα παιδιά στους δρόμους, επικρατεί ησυχία στις γειτονιές, τα σχολεία είναι ανοιχτά και οι μαμάδες ευτυχισμένες και εγώ μπορώ να κοιμηθώ ανενόχλητη τα μεσημέρια!

Στο σινεμά κυκλοφορούν νέες ταινίες. Έχουμε ενδιαφέροντα σχήματα στις μουσικές σκηνές, ξεκινούν νέα σίριαλ, κοντοζυγώνει η νέα season του walking dead!!

Έχουμε Χριστούγεννα, απόκριες, περιμένεις με χαρά το Πάσχα που ακολουθεί, ΣΟΥΒΛΑΚΟΚΟΡΕΤΣΙΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ!
Δεν είσαι αναγκασμένος να βλέπεις στο fb φωτογραφίες “φίλων” να αλωνίζουν στα ελληνικά νησιά και να γυαλίζουν από το λάδι μαυρίσματος σαν ξεροψημένα κεμπάπ, παρεμπιπτόντως τα δεύτερα χωνεύονται πιο εύκολα.

Θα μπορούσα να σας απαριθμώ εκατοντάδες προτερήματα του καλοκαιριού αλλά έχω να κατεβάσω τα καλοκαιρινά διότι οι κόρες μου θέλουν να ναι οι πρώτες που θα φορέσουν κοντομάνικα στο σχολείο, έπειτα Θα χαϊδέψω το μπλε μου μπουφανάκι με την κόκκινη γούνα και θα του ψιθυρίσω εις το επανιδείν αγαπημένο μου.

 

Περιστέρα

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook