Mουαλέ (moelleux) σοκολάτας με καραμέλα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Με τον τίτλο που σου έβαλα θέλω να πιστεύω ότι ένα σαλάκι έτρεξε. Για να τα τεστάρω, τα έφτιαξα δυο τρεις φορές και με απόλυτη ειλικρίνεια σου λέω πως και τις τρεις φορές εξαφανίστηκαν. Μικροσκοπικά σουφλέ θα τα έλεγα αν και σαν εκτέλεση δεν ειναι ίδιος ο τρόπος, όμως το αποτέλεσμα μοιάζει. Και ανάλογα με το χρόνο που θα τα ψήσεις μπορείς να τα κάνεις λίγο πιο στεγνά εσωτερικά ή να κρατάνε την υγρασία που πρέπει. Τα έφτιαξα σε θήκες για κάπκεικς. Εύκολα. Δε σου ειπα ομως το πιο σημαντικό. Σε 10 λεπτά τα έχεις ετοιμάσει και μετά απο 15 λεπτά ψήσιμο, τα απολαμβάνεις. Γλυκό που άνετα το φτιάχνεις ακόμα και για απρόοπτα καλέσματα. Πάμε για τη συνταγή.

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook