Μπεεεεε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αχ τεχνολογία! Ευλογημένος όποιος ανακάλυψε το Ίντερνετ. Κι αυτό το καλό παιδί ο Μαρκ,ο Θεός να μου κόβει νανοσεκόντ και να του τα δίνει χρόνια. Μα πόσο ιδιοφυής ήταν η ιδέα του για το φατσόμπουκο. Πόσα πράγματα μπορείς να μάθεις απλά χαζεύοντας στο facebook.

Ξεκινάμε την ημέρα μας το πρωί πάντα με τον σωστό τρόπο. Όπου σωστός φυσικά είναι μαζί με τον πρωινό καφέ να σερφάρουμε. Και τσααακ ένα σωρό ιδέες για φαγητό. Κι αμέτρητο κόσμο να μας καλημερίζει. Τι καλύτερο λοιπόν για ένα υπέροχο ξεκίνημα. Βέβαια ο σωστός ο facebooker μετράει ένα ένα τα likes. Μην τυχόν κι έχει παραπάνω η Μπετούλα στην καινούρια φωτογραφία προφίλ. Κάτσε να τσεκάρουμε ποιος δεν μας έστειλε καρδούλες, να ξέρουμε ρε παιδί να μην είμαστε εμείς χουβαρντάδες και να μας αγνοούν οι άλλοι επιδεικτικά. Μετά περνάμε στις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Πόση κρυμμένη σοφία μαζεμένη. Γνώσεις που δεν θα βρίσκαμε αλλού. Όλος ο πάπυρος Λαρούς σε ένα σκρολάρισμα. Κι εκεί που διαβάζουμε αμέριμνοι πανικός. Να θυμηθώ να πάρω την παιδίατρο τηλέφωνο. Να ρωτήσω για τα εμβόλια. Δεν είναι δυνατόν να είναι αυτή καλύτερα ενημερωμένη από την Κικίτσα. Γιατί η Κικίτσα είναι εγγύηση φίλοι μου. Κι έχει μια απάντηση για όλα.

Και μια που η γνώση πρέπει να μεταλαμπαδεύεται κι επειδή σας έχω συμπαθήσει, οφείλω να σας ενημερώσω να μην την πατήσετε. Δεν παίζουν άλλωστε μ’ αυτά τα πράγματα. Πάμε λοιπόν :
1) Το σεξ στην εγκυμοσύνη προκαλεί τύφλωση. Όχι σ’εσάς που μόλις το διαβάσατε αλλά στο αγέννητο παιδί σας. Διότι αγαπητοί φίλοι και φίλες είναι άκρως επικίνδυνο και δεν παίζουν μ’ αυτά τα πράγματα. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τα (μισό να μην μας κόψει η λογοκρισία ) φλόκια να πετύχουν το αγέννητο στο μάτι και να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη. Οπότε σε περίπτωση που το έμβρυο δεν φοράει γυαλιά οξυγονοκόλλησης καλό θα είναι να προσέχετε.
2)Τα θαύματα γίνονται καθημερινά. Άπειρες μανούλες του φουμπου συνέλαβαν τα τέκνα τους σε μη γόνιμες μέρες. Ναι και μην γελάτε. Γίνεται κι αυτές ξέρουν κάτι παραπάνω. Τι να κλάσουν οι γυναικολόγοι όταν η Σούλα έπιασε τρίδυμα σε μη γόνιμες.
3)Προσοχή στα προσπερματικά. Είναι άτιμα πολύ αυτά που λέτε. Εκεί που είσαι σίγουρος ότι είναι ακίνδυνα ,άοσμα και άχρωμα τσααααακ έρχεται η Ποπίτσα και μένει έγκυος σε τρίδυμα. Και μην ακούσω αντιρρήσεις. Γιατί η Ποπίτσα ξέρει κι είναι σίγουρη ότι ο καλός της ξεφούρνισε πριν να ψηθεί η πίτα. Κι ας της λένε ότι επιστημονικά δεν στέκει. Σιγά μην ακούει τον κάθε κομπογιαννίτη γιατρό.
4) Αν δεν θέλετε να πάθει το παιδί σας αυτισμό σταματήστε να το εμβολιάζετε. Είναι συνωμοσία των Νεφελίμ (μπορεί και των Ελοχίμ μαζί) να μας κάνουν όλους αυτιστικούς για να μπορούν να μας ελέγχουν. Αδιάσειστο παράδειγμα ο Γιωργάκης της Φρόσως που έπαθε αυτισμό στον στρατό μετά που έκανε τα εμβόλια. Άλλωστε όλες οι ενημερωμένες ξέρουν ότι αυτισμό παθαίνεις. Δεν γεννιέσαι μ’ αυτόν.
5) Μην αναφέρετε τη λέξη ομοφυλόφιλος στα παιδιά σας. Φήμες λένε ότι ο Δημητράκης την άκουσε συνεχόμενα τρεις φορές και τώρα είναι Μιμή. Προσοχή λοιπόν στα παιδιά σας. Κι αν τύχει και δουν ομοφυλόφιλο προσευχηθείτε μια που ο κίνδυνος να κολλήσουν είναι μεγάλος (φτου φτου στα όρη στ’ άγρια βουνά)
6)Είμαστε Έλληνες και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε. Και σε όποιον δεν αρέσει να φύγει να πάει άλλου. Γιατί είναι δική μας η χωρα ρε φίλε. Δεν θέλουμε να ταΐζουμε τον κάθε πεινασμένο. Τα άλλα κράτη όμως οφείλουν να ταΐζουν εμάς όταν πάμε οικονομικοί μετανάστες. Γιατί πάλι είμαστε Έλληνες. Κι όταν εμείς διδάσκαμε πολιτισμό αυτοί ακόμη σκαρφάλωναν στα δέντρα. Και θα κάνουμε κι ότι λαμογιά σκαρφιστούμε μπας κι ανεβεί λίγο το ποσό. Και σ’ όποιον δεν αρέσει ξίδι. Γιατί είμαστε Έλληνες.
7)Να μαζευτούμε στο Σύνταγμα να κάψουμε τα καινούρια βιβλία θρησκευτικών. Και να χορεύουμε γύρω γύρω ψέλνοντας. Με ποιο δικαίωμα κύριε μαθαίνεις στο παιδί μου ότι υπάρχουν κι άλλες θρησκείες ; Με ρώτησες εμένα; Εδώ να μου επιτρέψετε να πω ότι ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία των απανταχού ομάδων. Ποτέ πριν δεν υπήρχαν τόσες ευχές γεμάτες χριστιανική αγάπη μαζεμένες. Κατάρες βγαλμένες από τα πληκτρολόγια πιστών ύβρεις από τα χείλη ευσεβών μαμάδων.

Ατελείωτος ο κατάλογος με τις πληροφορίες. Αφήστε τους γιατρούς. Σταματήστε να ενημερώνεστε. Γιατί η Κικίτσα ξέρει. Κι είναι εγγύηση. Μπεεεεεεε

 

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook