“Ντίαρ Σοτίρης γιου αρ ινβάιτεντ του δε ρόγιαλ γουέντινγκ…”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΕΣΤΑ ΓΑΜΟ ΤΟ ΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!

Το προσκλιτριο μου πεσε απτα χερια οχι δε γινετε δεν εινε δηνατον
Εσυ που μου ταζες τον ουρανο ταστερια τωρα στο γαμω σου με θες ναμε παρον

Πίνω για σένα Μένκαν Μάργκλ, εγώ ο Σωτίρης πίνω τις κάλτσες μου για πάρτυ σου Μένκαν, έγινα κομάτια, δάκρια καφτά. Γιου μπιτρεητ Μενκαν, γιου μπιτρεητ.

Δε σε λέγανε Μένκαν παλιά, Νεχταρούλα σε λέγανε. Νεχταρία Μαρκαλιά του Θωμά και της Θοδώρας το γένος Αχμέντογλου. Αλλά το άλαξες για να πας να γενείς θεατρίνα, “είμε καλιτεχνική φίση Σωτίρη” μου έλεγες και δε σου άρεσε στη βιοτεχνήα που σου χα βρη δουλιά να περνάς κορδώνια σε μπιτζάμες, “καταπιέζομε Σωτίρη” μου ‘χες πη, “δεν είνε ζοή αυτή για μένα”. Δε σου αρέσανε τα Λιόσα, Μένκαν, κι ας ήσουνα από γνοστή φαμίλια, η μάνα σου έλεγε το καλύτερο φλυτσάνι σόλη τη δητική Ατική. Μου το ‘χε πε εμένα η Τουρκογίφτισα “Σώτο μου αγόρη μου να σκίβεις όταν περνάς κάτω από πόρτες μας έχεις ξύση όλες τις κάσες – να το λέη και στο γκαφέ σου εδό ξεκάθαρα, τον εβλέπεις τον Ρούντολφ το ελαφάκι στο κατακάθι; Ε εσή είσε αυτός”

Κι έφυγες Μένκαν. Πήγες στις Αμερικές και το έπεζες λέφτερη, δεν έλεγες πως είχες σκέση. Και μια μέρα μου λέει ο Λάζαρος ο μπογιαντσής, “Σώτο είδα τη Νεχταρούλα στη τιλιόραση” “Ναι” του λέω “έχει πάει στο Λος Άτσελες και διαφιμιζει κρέμες για της μούρες των γυναικόνε. “”Ποιες κρέμες” μου λέει “εγώ την ήδα στο Νέντφλιγκξ με τον Μάηκ το δικιγόρο και επηδιόσαντο!” “Επηδιόσαντο;;;;!!!!!” “Επηδιόσαντο!!!” και μου δήχνει το βίντιο Μένκαν, που σε έχη ο Μάικ σε κάτι ράφια και στον εκαρφώνει!”

Γιαφτό πήγες στα εξωτερικά, Μένκαν;;; Ηθοποιήα είναι αυτό Μένκαν; Εγώ όταν σου έλεγα να κάνουμε κανκπάνγκ με τον Ισίδορα τον πετατζή το φίλο μου και να το ανεβάσομε στο μπορνχαπ δεν ήθελες! “Δεν κάνω τέτχοια” μου είπες αλλά στο Μάηκ το δικηγόρο έκανες και τιπ θρόουτ, Μένκαν!

Και μετά γνόρισες το φίλο μου τον Χαραλάμπη τον Εκλέζο ε; Τον κοκινομάλη. Δεν ήταν φίλος ο Χάρης, αδερφός ήταν! Από εμένα τον εγνόρισες , ένα βράδυ στο Φαλιράκι στη Ρόδο, πλέκαμε χαημαλιά, δεν ήξερα τότε πως ήταν αφτοκράτορας στην Ανκλία. Και τακιμιάσατε με τον Χαρούλη και γω στην απόξω, Μένκαν. Θα μηραζόμουνα εγώ, Μένκαν – να κοιμόμασταν όλοι μαζή στο δωμάτιο μου, είχε και ανεμιστίρα και ψυγήο, 17 εβρώ τη βραδιά έδινα Μένκαν, θα μηραζόμουν!

Και μετά ήδες τα μεγαλία του Χαραλάμπη και μεγαλοπιάστηκες. Ήθελες βόλτα με άλογα, Μένκαν; Γιατί δεν μου το είπες να σε πάω στον ιπόδρομμο, στο φίλο μου τον Αποστόλη τον ψοψόλη τον αλογομούρη, να σε ανεβάση στη φοράδα την Πο Ντέρεκ να σε κάνει μία γήρα; Ήθελες να φοράς χελιδονοφωλιές στο κεφάλι, γιατι φοράτε χελιδονοφωλιές στο κεφάλι, Μένκαν;

Δεν ήθελες την κυράΣουλτάνα για πεθερά, κάτσε τώρα με τη Γκαμήλα να στρόσεις χαραχτήρα. Μάτια και στο γκώλο να φιτρόσεις, Μένκαν – την είδες την Ελίζαντεθ πως σου έπερνε μέτρα με το μάτι; Κουστουμάκι σου έραβε, η γιαγιά του δράκουλα χα χα χα Μένκαν, όλους θα σας θάψει η σατανόγρηα.

Ήθελες παλάτχια, δε λογάριασες πως και γω αρχοντόπεδο είμε Μένκαν. Εξοχικό στο Αλεποχόρι που φισάει και πρότα ο Θεός θα βάλομε και γκαμπινέ μέσα στο σπίτι του χρόνου, έχει τέτοια θέα το Πάνκινγκχαμ, Μένκαν ε; Έχει;

Τόρα να σου πω και τάλο, να πάρης και συ την πίκρα σου, εμένα που με βλέπεις με ήθελε η Καιτούλα η Μίγκλετον. Και ψιλοέπεξε και φάση με την αδρεφή της την Πίπα, μετά από μένα το άλλαξε το όνομα, επειδή την πήγενα καρότσι πίπαγκόλο ένα φεκάρι, Σταβρούλα την ελέγανε πιο πριν. Τρία πεδγιά της πέταξε ο καράφλας ο Γκουίλιαμ της Καιτούλας; ΈΞΗ θα σου έκανα εγώ μωρή Μένκαν, δίο ζεβγάρια τρίδιμα! Που ήθελες και γκόσπελ στο γάμο σου, ρε τη ΓΩΓΩ θα σου φερνα να πει τα καγκέλια να γουστάρης!!

Α ρε Νεχταρούλα, αχ…

Το προσκλητίριο κοιτάζω κιένα δάκρι αργοκιλάει από τα μάτια μου καφτό
Που πήγε θε μου η μεγάλη σου αγάπη πως γίναν μήσος τα χιλιάδες σαγαπό.

Γιου πιντρέηντ Μένκαν, γιου πιντρέηντ

 

http://thebluez.gr/voula-sagapo-sotiris/

 

http://thebluez.gr/sotiris-o-likos/

 

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook