Όχι δεν έχεις άποψη, είσαι  ρατσιστής, νέτι;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Σωτήριον έτος 2018. Κάθομαι στον υπολογιστή, αφού μίλησα με το αίσθημα για κανένα δίωρο – νταξ του γκρίνιαζα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, και μπαίνω λίγο στο φβ να δω τι παίζει στην πατρίδα. Κλασικά στον τοίχο μου βλέπω ποστ από ομάδες που ακολουθώ. Σκρολάρω και τσααααααααακ με μαθηματική ακρίβεια βλέπουν τα μπιρμπιλωτά μου μάτια ποστ ”αγανάκτησης”. Όπα λέω, εδώ είμεθα, μισό, τσιμπάω τσιγάρα, μια σόδα και αράζω. Η θεματοθέτρια -που θα ονομάσουμε «γλυκουλίνι»- γνωστή: άσχετη, αδαής και ρατσιστάκι, έχει όλη την τριφέκτα. ”εδώ θα γελάσω” σκέφτομαι σατανικά και ανοίγω τα σχόλια.  Το ποστ ήταν το κλασικό ποστ κλάψας πως ”δε μπορεί να πει κάποιος τη γνώμη του στην ομάδα και η γνωστή κλίκα κάνει πεσιματική για να αρχίσει τις ειρωνείες και πως οκ ρε παιδιά δε θα αλλάξουμε την γνώμη κανενός και πως ο σεβασμός στην άποψη του άλλου είναι απαραίτητος και μπλα μπλα world peace μπλα μπλα”.
Σε ένα αδαές μάτι, το ποστ της γλυκούλας είναι οκ. Σεβασμό ζητάει η έρμη που το κακό; Στο ψαγμένο μάτι ενός ατόμου που ξέρει τι παίζει στην ομάδα, απλά ανεβαίνει λίγο ο εμετός από το μεσημεριανό και αρχίζει να παίρνει ανάσες για να μην βρίσει προς πάσα κατεύθυνση.

Γιατί καλέ ξανθούλα τα λες αυτά, θα μου πείτε. Γιατί αγαπητά μου τέκνα, το γλυκουλίνι και το σινάφι της δεν έχουν αφήσει ποστ για ποστ που να μιλάει για 1) λοατκι και τα δικαιώματά τους 2) μετανάστες και τα δικαιώματά τους 3) πρόσφυγες και τα δικαιώματά τους 4) μη φανατικούς χριστιανούς και τα δικαιώματά τους χωρίς με μοιρογνωμιακή ακρίβεια να αρχίσουν τα ”ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΕΜΕΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΣΙΔΑ, Η ΝΤΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΟΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΩ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ ΡΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕ ΤΟΛΜΑΤΕ Α;!” – (λες και ζούμε στα εμιράτα ξέρω γω λολ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα για άλλο ποστ).

Αφού λοιπόν τα γλυκουλίνια τα πουν, εκφραστούν , ξεδώσουν ευτυχισμένες που έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον, ασχέτως εάν προσβάλουν άλλα άτομα, μόλις δουν σχόλια που εναντιώνονται στο μισερό ξερατό τους, αρχίζουν τη κλάψα για, και ναι το μαντέψατε: ”ΣΕΒΑΖΜΟ”. Διότι, στο μικροσκοπικό τους εγκέφαλο, όταν αυτές προσβάλουν και μειώνουν άλλα άτομα τα οποία δε χωράνε στο καλούπι το οποίο εγκρίνουν, δε τρέχει και τίποτα, όλα καλά, άλλωστε αυτές είναι οι ”φυσιολογικές ντε”. Μόλις όμως πας εσύ να τους πεις το αντίθετο ή να εκφράσεις μια υγιή διαφωνία, αρχίζουν τα περί ”σεβαζμού” και ”΄είναι η άποψη μου σεβάσου την!!111!!”

‘Οοοοοοοοοοοοοχι μικρό χαζό ανθρωπάκι, το να κάνεις ρητορική μίσους, δεν είναι άποψη. Το να μας προκαλείς την ανάγκη να λοβοτομήσουμε το ίδιο μας τον εγκέφαλο όποτε βλέπουμε σχόλιο σου, δεν είναι άποψη. Είσαι ρατσίστρια, μισάνθρωπος και μπετόν αρμέ και όσο πιο γρήγορα το πάρεις πρέφα και κάνεις κάτι για να το αλλάξεις, τόσο το καλύτερο για εσένα. Δε θα κάτσουμε οι υπόλοιποι να ”σεβαστούμε”, καθέναν που απλά είναι ρατσιστικό σκουλήκι, γιατί η αποδοχή είναι και συμφωνία. Εγώ ούτε στο νεκροκρέβατο μου δε θα συμφωνήσω με έναν άσχετο, σκατόψυχο ρατσιστή και δε θα το κάνω τώρα για να σου κάνω το χατήρι. Ναι είσαι ρατσίστρια, όχι δεν έχεις άποψη παρά μόνο το μίσος και όλοι μας απλά θα στο λέμε, έτσι γιατί μπορούμε και γιατί πρέπει. Όταν αφήνεις τον ρατσιστή στην τρέλα του που λέει και ο λαός, παίρνει θάρρος και έτσι βλέπουμε διάφορα και πολλά φαινόμενα γύρω μας. Στη δημοκρατία καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψή του, δεν είναι όλες οι απόψεις δεκτές όμως (και ούτε νόμιμες ε, η ρητορική μίσους είναι παράνομη, μη ξεχνάμε)

Όχι σκουπίδια και ρατσιστές λοιπόν, σε θάλασσες και ακτές για να βρούμε την υγειά μας. Αυτά. Γλυκουλίνι.

 

Cruella Devil

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook