Παρισινό βράδυ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

“Κλείσε τα μάτια σου Λέα. Και αφέσου Έχε μου εμπιστοσύνη”, της ψιθύρισε ο Ζιλ χαμηλώνοντας τα σαρκώδη χείλη του από πίσω της στο λαιμό. Τα χέρια του χάιδεψαν απαλά τους αγκώνες της ενώ η κοπέλα μαγεμένη έγειρε το κεφάλι της στο στέρνο του. Τα φώτα ήταν χαμηλά και η θέα του Πύργου του Άιφελ μπροστά τους ήταν αισθησιακή. Ο Ζιλιέν Ντορέ τραγουδούσε για κάποιο λιμάνι στην Κορσική και η ατμόσφαιρα ήταν άκρως ερωτική.

Η Λέα είχε πολλούς μήνες να βρεθεί μόνη της με άντρα. Για την ακρίβεια πάνω από μισό χρόνο. Από τότε που ο Κεβ αποφάσισε να χωρίσουν για τα μάτια της Νατάσα και να την ακολουθήσει στη Μόσχα. Ο κρυόκωλος! Έτσι τον είχε αποκαλέσει από το θυμό της. Και θρήνησε για τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν μαζί. Ίσως τελικά καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Όμως απόψε η βραδιά δεν προμήνυε βέβαια να βρει τον έρωτα. Συνειδητά και αρκετά επιφυλακτικά αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι του Ζιλ. Δούλευαν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Απεσταλμένος από τις Βρυξέλλες για το πρότζεκτ της συγχώνευσης συνεργάζονταν και περνούσαν χρόνο μαζί. Έτρωγαν πρωινό και μιλούσαν για τα προσωπικά τους, κυρίως η Λέα, ήταν μαζί σε όλες τις συνεδριάσεις, περνούσαν ακόμα και τα απογεύματα δουλεύοντας επάνω στην αγορά και στη διαχείριση πελατείας. Όμως δεν έκανε παρέα μαζί του. Η αλήθεια είναι πως τον απέφευγε. Ψηλός, ελκυστικός, με φιλαριστά γκρίζα μαλλιά, γκρίζο ελαφρύ γενάκι και μία γοητεία στα γαλανά του μάτια που τρέλαινε το γυναικείο φύλο. Κι αυτά τα κωλομέρια του! Χριστέ μου κόλαζαν ακόμα και το πιο σεμνό κορίτσι. Όμως τον έβλεπε συνέχεια με καλλονές και καταλάβαινε πως τον ενδιέφερε το πήδημα και όχι οι ουσιαστικές επαφές. Άλλωστε όταν γνωρίστηκαν η Λέα ήταν ακόμα με τον Κεβ. Πολλά βράδια όμως τον είχε στο μυαλό της, γυμνό, απολαυστικό και τώρα πια δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία αυτή. Ακόμα και στο κρεβάτι με τον Κεβ πολλές φορές έφτανε στο απόλυτο σημείο κορύφωσης μόνο που ονειρευόταν τα γκρίζα του μαλλιά να πέφτουν στο μέτωπό της. Άμεσος οργασμός!

«Χαλάρωσε. Το μόνο που θέλω να σκέφτεσαι είναι ότι είμαστε σε ένα ασανσέρ και ετοιμαζόμαστε να ανέβουμε στον Πύργο. Μη φοβάσαι. Πάτα μόνο το κουμπί» ο Ζιλ συνέχισε να της μιλά χαμηλόφωνα. Ίσα που τον άκουγε μέσα απο τη μουσική, άνοιξε το στόμα της ανατριχιάζοντας  στο άγγιγμα του. Είχε ήδη λυτρωθεί από την στενή φούστα και το πουκάμισο αλλά είχε μείνει με τις γόβες της και τα μπεζ δαντελένια εσώρουχα με διακριτικές πέρλες οι οποίες στο μισοσκόταδο γυαλίζαν και προσκαλούσαν το βλέμμα του.

Τα χέρια του ταξίδεψαν στο κορμί της όσο εκείνη ακόμα έγερνε στο στέρνο του. Με το πίσω μέρος της παλάμης του διέγραφε απαλά μονοπάτια στα πλευρά της μέχρι που έφτανε στο τελείωμα των γλουτών της και αγκάλιαζε με τις παλάμες του τα κωλομέρια της. Τα χέρια της μέσα στην ένταση ξεκούμπωσαν το παντελόνι του. Η παλάμη της εύκολα ανακάλυψε τον πούτσο του που ήδη την καλωσόριζε αποφασιστικός!  Σκληρός και έτοιμος! Πόσους πόντους να ήταν άραγε! Πόσο μέσα της μπορούσε να χωθεί. Εντυπωσιασμένη από την ετοιμότητα του Ζιλ οι θηλές της σκλήρυναν ενώ άρχισε να ζεσταίνεται. Ο Ζιλ ερεθισμένος επίσης έπαιξε απαλά με την κλειτορίδα της. Η Λέα κόλλησε ολοκληρωτικά την  πλάτη της επάνω του ενώ το χέρι της κατέβηκε στα αρχίδια του και τα χάιδεψε απαλά. Ήταν αρκετά υγρή και βέβαια δεν ήταν πια μυστικό. Έχωσε λοιπόν δυο δάχτυλα μέσα της θέλοντας να τη ερεθίσει, να την προετοιμάσει ακόμα περισσότερο. Η Λέα αναστέναξε βαθιά και άνοιξε ελαφρά τα πόδια της για να νιώσει καλύτερα, βαθύτερα. Παράλληλα πήρε στο χέρι της το ορθωμένο πέος του και το ανεβοκατέβαζε στα χέρια της. «Σε θέλω μέσα μου Ζιλ. Αχ πόσο καιρό σε ήθελα και δεν το παραδεχόμουν!»

Ο γοητευτικός άντρας έβγαλε απότομα τα δάχτυλά του από μέσα της, απομάκρυνε γρήγορα το παντελόνι και το εσώρουχό του. «Θέλω να σε δω να γδύνεσαι. Αργά αργά. Να βγάζεις πρώτα το σουτιέν σου και μετά την κιλότα σου» Με το χέρι του έπιασε το ερεθισμένο όργανο του και το χάιδευε απαλά. «Και τώρα θέλω να ορθώσεις τις θηλές σου με τα δάχτυλά σου». Η Λέα υπάκουσε σε όλες τις επιθυμίες του Ζιλ, οι αισθήσεις της είχαν πιάσει κόκκινο και ένιωσε ανυπόμονη. Τυφλωμένος εκείνος από πόθο της πήρε τα χέρια από το στήθος και χαμήλωσε απότομα τη γλώσσα του επάνω στις θηλές. Η γλώσσα του στην αρχή έπαιξε ρυθμικά τις ρώγες μέχρι που τα χείλη του αγκάλιασαν πότε τη μία και πότε την άλλη στην αρχή γλυκά και μετά δυνατά στέλνοντας ηλεκτρικά ερεθίσματα στα πιο απόκρυφα σημεία της Λέα.

Ήξεραν και οι δυο πως είχε έρθει η ώρα να φτάσουν στην κορυφή του Πύργου. Και για αυτό μόνο ένας δρόμος υπήρχε. Άνοιξε την μπαλκονόπορτα ο Ζιλ. Τα κάγκελα ήταν σχετικά ψηλά, όμως η χρυσαφένια θέα των φώτων και του Πύργου το βράδυ ήταν πραγματικά ερωτική! Μία ελαφριά ανοιξιάτικη δροσιά κατέκλυε τον παρισινό ουρανό και η εναλλαγή κρύου και ζέστης τους έκαναν ακόμα πιο ερεθισμένους. Ο Ζιλ κάθισε στην μπεζ πολυτελή σεζ λονγκ του μπαλκονιού και άνοιξε τα πόδια του. Η Λέα κοιτάζοντας τον αμέσως έπιασε το νόημα για να τον καβαλήσει.

«Όχι μωρό μου κοιτάζοντάς με. Θέλω να κάτσεις επάνω μου αλλά να κοιτάζεις τον Πύργο. Θέλω να νιώσω το σφιχτό μουνάκι σου να με καίει» Και ναι. Κάθισε επάνω του και αναστέναξε παίρνοντάς τον εκεί μπροστά ζεσταμένη και ιδρωμένη στη δροσερή ατμόσφαιρα. Με ρυθμικές κινήσεις σηκωνόταν και καθόταν επάνω του χωρίς να βγει ούτε μία φορά από μέσα της. Σκληρός και αποφασιστικός τη γέμιζε, είχε βάλει τα χέρια του στη μέση της και χάιδευε απαλά τους μηρούς της ενώ μερικές φορές έδινε μικρά χαστουκάκια στο κωλομέρι της για να την κάνει να ζεσταθεί ακόμα περισσότερο.  Τρελή από πόθο η Λέα επιτάχυνε τις κινήσεις της και ο Ζιλ ανασήκωσε την πλάτη του. Όταν ένιωσε εκείνη να μουδιάζει, ο Ζιλ το κατάλαβε αμέσως. Με μία γρήγορη κίνηση σηκώθηκε και την πήρε μαζί του, χωρίς να βγει από μέσα της, οδηγώντας την  κοντά στο σίδερο του μπαλκονιού όπου την πίεζε  με αργές και μετά με πιο γρήγορες κινήσεις ενώ η κοπέλα άρχισε να φωνάζει από πόθο και ανάγκη να τελειώσει.

«Δες τα φώτα Λέα, φτάνουμε μωρό μου» και με τα λόγια αυτά η Λέα έφτασε στο απόγειο και μαζί της ο Ζιλ. Όταν τελείωσαν και οι δύο μαζί, οι κινήσεις τους πια ήταν πιο αργές, μέχρι που έμεινε απλά μέσα της και οι δύο τους μαζί, δύο κορμιά όρθια και ενωμένα, έστεκαν εκεί στο μπαλκόνι να κοιτάζουν τον Πύργο. Έβαλαν τα γέλια.

Ο Ζιλ τη γύρισε προς το μέρος του και με τα δυο του χέρια χάιδεψε τους ώμους της. Της έδωσε ένα καυτό όμως γεμάτο νόημα φιλί ενώ τα δάχτυλα του ενός χεριού του ταξίδεψαν στη μέση της και στο μηρό της. Η κοπέλα ασυναίσθητα σήκωσε το πόδι της και κόλλησε το γόνατό της επάνω στο μηρό του.

Ο Ζιλ με τα χέρια του τη σήκωσε και την κόλλησε επάνω του αγκαλιά ενώ προχωρούσαν προς το εσωτερικό του σπιτιού, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά. Ήδη ο Bruno Mars είχε πάρει πάσα στη μουσική τραγουδώντας για κάποια επώνυμα ρούχα στο πάτωμα και ασυναίσθητα η Λέα κοίταξε το χαλί του καθιστικού. Μετά το βλέμμα της επέστρεψε στο Ζιλ.

«Καλύψαμε τον Πύργο. Τώρα πού θα με πας?»

«Μωρό μου με τους ρυθμούς αυτούς αν συνεχίσουμε, μας βλέπω να καλύπτουμε και τις γύρω χώρες σε λίγο. Τι θα έλεγες να σε περάσω μέσα από την Aψίδα του Θριάμβου;»

Η νύχτα ήταν ακόμα στη αρχή της.

Λαστ

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook