Πάρτυ Χριστουγέννων

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Από το πρωί που ξύπνησε ήταν κακόκεφη. Τόσα πολλά πράγματα που έπρεπε να κάνει και τόσος λίγος ο ελεύθερος της χρόνος. Έπρεπε να στείλει τα παιδιά στα πεθερικά της, να κάνει τα ψώνια για το τραπέζι των Χριστουγέννων, να πάει στο κομμωτήριο. Αυτό το τελευταίο της προκαλούσε νεύρα. Δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τα κομμωτήρια. Με το ζόρι ανεχόταν την κομμώτρια όταν την κούρευε. Και τώρα θα πήγαινε οικειοθελώς να υποστεί το μαρτύριο κάποιος να την καίει και να της τραβάει τα μαλλιά. Δεν μπορούσε να το αποφύγει όμως. Το βράδυ έπρεπε να συνοδεύσει τον άντρα της στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ της εταιρίας. Της το είχε πει πριν μέρες ότι την ήθελε λαμπερή και άψογη.
Ίσα που προλάβαινε να πιει τον καφέ της πριν ξυπνήσουν τα πιτσιρίκια. Άναψε τσιγάρο, έκλεισε τα μάτια κι άφησε το μυαλό της να γυρίσει πίσω. Όταν γνώρισε τον άντρα της για πρώτη φορά. Αυτή άβγαλτη κοπελίτσα, μόλις είχε πάρει το πτυχίο της νομικής κι έψαχνε να κάνει την πρακτική της. Αυτός ήδη καταξιωμένος δικηγόρος κι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της πόλης. Την πρότεινε ένας καθηγητής της που ήταν φίλος του να πάρει τη θέση της ασκούμενης στο γραφείο του. Έτρεμαν τα πόδια της όσο περίμενε τη γραμματέα του να της πει να περάσει. Είχε προσέξει πολύ την εμφάνιση της εκείνη την μέρα. Φόρεσε το μοναδικό καλό της φόρεμα κι είχε βαφτεί ελαφρά. Είχε φοβερή αγωνία κι ίδρωναν τα χέρια της.
Μπαίνοντας στο γραφείο του νόμιζε ότι θα λιποθυμήσει. Αν και αρκετά μεγαλύτερος της ήταν εκπληκτικά αρρενωπός. Έδειχνε μικρότερος από την ηλικία του κι είχε εκπληκτικό χαμόγελο. Και τα ομορφότερα χέρια που είχε δει ποτέ σε άντρα. Μετά τις συνηθισμένες ευγένειες της είπε ότι ο καθηγητής της μιλούσε γι’ αυτήν με θαυμασμό κι ότι την θεωρούσε μια από τις πιο υποσχόμενες νέες δικηγόρους. Της πρότεινε να ξεκινήσει από την επόμενη κιόλας μέρα.
Δεν άργησε να αναπτυχθεί μεταξύ τους μια έλξη που προσπαθούσε να της αντισταθεί. Στο γραφείο ήταν απόλυτα τυπικός. Ώσπου ένα βράδυ της πρότεινε να την πάει στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του. Μετά από κάποιες μέρες πήγαν μαζί για φαγητό. Ήταν αφοπλιστικά ευγενικός και περιποιητικός μαζί της. Αισθανόταν όμορφα κοντά του και δεν άργησε να τον ερωτευτεί. Η σχέση τους εξελισσόταν κι αυτή αισθανόταν ότι θα πεθάνει από ευτυχία όταν της πρότεινε να γίνει γυναίκα του.
Έσβησε το τσιγάρο κι άρχισε να ετοιμάζει πρωινό για τα παιδιά. Πλέον η μόνη της ασχολία ήταν τα οικιακά. Ήταν δική του απαίτηση μετά τον γάμο να σταματήσει να εργάζεται. Πολύ γρήγορα έμεινε έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα. Από τη στιγμή που γεννήθηκαν αφοσιώθηκε στην ανατροφή τους. Έθαψε τα όνειρα της για μια λαμπρή δικηγορική καριέρα κι έγινε full time μαμά. Όχι ότι το μετάνιωσε. Τα παιδιά της ήταν ότι πολυτιμότερο είχε. Αυτός όμως μέρα με την ημέρα άρχισε να αλλάζει. Έπαψε να είναι ευγενικός. Δεν ήταν πλέον ο ερωτευμένος άντρας που την είχε κερδίσει. Ήταν απότομος και νευρικός και δεν έχανε ευκαιρία να την μειώνει. Σιγά σιγά εμφανιζόταν ο πραγματικός του εαυτός που καμία σχέση δεν είχε μ’αυτό που της παρουσίαζε όσο την πολιορκούσε. Κατά διαστήματα μάθαινε για τις απιστίες του. Όσες φορές του ζήτησε να μιλήσουν την τρομοκρατούσε με τις φωνές του. Κάποια στιγμή του ζήτησε να χωρίσουν. Γέλασε υστερικά και της είπε ότι αν τολμούσε να ζητήσει διαζύγιο θα της έπαιρνε τα παιδιά. Ήταν σίγουρη ότι με τις γνωριμίες του θα μπορούσε να το κάνει.
Στις οκτώ ακριβώς ήταν έτοιμη. Έφτασαν αμίλητοι στην δικηγορική του εταιρεία. Ο κόσμος ήταν ήδη εκεί. Είχε στηθεί μπουφές στην αίθουσα συνεδριάσεων και ντι τζέι είχε αναλάβει τη διασκέδαση των παρευρισκόμενων. Αισθανόταν το πρόσωπο της να πονάει από την προσπάθεια να είναι χαμογελαστή. Έξω από το σπίτι παρουσίαζαν την εικόνα του τέλειου ζευγαριού. Κανείς δεν καταλάβαινε την πάλη που γινόταν μέσα της. Είχε πάψει να νιώθει κάτι για τον άντρα της. Πλέον δεν ανεχόταν ούτε το άγγιγμα του. Περιφερόταν ανάμεσα στους καλεσμένους συζητώντας και φροντίζοντας το ποτήρι με το ουίσκι της να είναι πάντα γεμάτο. Ήδη αισθανόταν ζαλισμένη αλλά ήταν ο μοναδικός τρόπος να μπορέσει να αντέξει όλο το βράδυ παίζοντας θέατρο.
Θέλησε να απομονωθεί για λίγο. Θα πήγαινε σε ένα γραφείο να βγάλει λίγο τις γόβες της και να καπνίσει ένα τσιγάρο. Έκλεισε πίσω της την πόρτα χωρίς να ανάψει το φως. Κόντεψε να ουρλιάξει όταν στη φλόγα του αναπτήρα είδε κάποιον να κάθεται στην πολυθρόνα. Δεν τον είχε δει μπαίνοντας και τρόμαξε πολύ. Εκείνος άναψε το λαμπατέρ επάνω στο γραφείο και της χαμογέλασε ζητώντας της συγγνώμη. Χαμογέλασε λέγοντας του ότι απλά ξαφνιάστηκε μια που δεν περίμενε να βρει κάποιον εκεί. Δεν την ήξερε αλλά ούτε κι αυτή τον είχε ξαναδεί. Ξεκίνησαν να συζητάνε καθισμένοι στον καναπέ. Κάνοντας να πιάσει την τσάντα της το χέρι της ακούμπησε φευγαλέα το δικό του. Αισθάνθηκε περίεργα. Μια ανεξήγητη ζεστασιά. Εκείνος αμέσως κατάλαβε πως κάτι συνέβη. Δεν είχαν συστηθεί καν αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να της κρατήσει το χέρι σφιχτά. Με το άλλο του χέρι χάιδεψε τον μηρό της. Για μια φευγαλέα στιγμή σκέφτηκε ότι είναι λάθος αυτό που γίνεται. Είχε όμως πολύ καιρό που δεν είχε κάνει έρωτα. Αισθανόταν φοβερά ερεθισμένη. Έπιασε το πρόσωπο του με τα χέρια της και τη φίλησε. Τον άκουσε να βαριαναστενάζει. Τον φιλούσε και τον χάιδευε παντού. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και τον πήρε στο στόμα της. Ήταν υπέροχα σκληρός και έτοιμος. Την ξάπλωσε στον καναπέ κι άρχισε να την φιλάει. Ρουφούσε το στήθος της ενώ τα δάχτυλα του μπαινόβγαιναν με ορμή μέσα της. Αισθανόταν ότι κόντευε να τελειώσει. Τον σταμάτησε κι ανέβηκε πάνω του. Αισθανόταν να γεμίζει ολόκληρη. Το μέγεθος του ήταν εκπληκτικό. Βρήκε γρήγορα τον ρυθμό κι άρχισε να ανεβοκατεβαίνει όλο και πιο γρήγορα. Το μόνο που ακουγόταν ήταν οι ανάσες τους κι ο μακρινός θόρυβος του πάρτυ. Αυτό την ερέθιζε ακόμη περισσότερο. Λίγα μέτρα μακριά ήταν ο άντρας της που δεν μπορούσε καν να φανταστεί τι έκανε αυτή την στιγμή. Την γύρισε μπρούμυτα και στήνοντας την στα τέσσερα μπήκε μέσα της με ορμή. Τα χέρια του χούφτωναν τον κώλο της ενώ μπαινόβγαινε δυνατά. Ένιωθε ότι θα πεθάνει από καύλα. Αισθάνθηκε τα δάχτυλα του να μπαίνουν πίσω της. Έκανε να τραβηχτεί αλλά ήταν τόσο καλός σ’ αυτό που έκανε. Ήξερε ακριβώς πως να της προσφέρει την υπέρτατη ηδονή. Τα δάχτυλα του αντικατέστησε το όργανο του. Δυσκολεύτηκε να μπει στην αρχή. Δεν είχε κάνει ποτέ πρωκτικό. Θεωρούσε ότι δεν θα της αρέσει, ότι θα πονούσε. Άρχισε να μπαίνει πίσω της αργά ενώ το χέρι του έτριβε την κλειτορίδα της. Ένιωσε να χάνεται. Σιγά σιγά ο ρυθμός του έγινε πιο έντονος ώσπου βυθίστηκε ολόκληρος μέσα της. Τα δάχτυλα του μπαινόβγαιναν στον κόλπο της. Του ζήτησε να μην σταματήσει, ένιωθε τον οργασμό της να έρχεται. Τελείωσαν σχεδόν ταυτόχρονα. Πάλευε να ξαναβρεί την ανάσα της. Μοιράστηκαν ένα τσιγάρο ξαπλωμένοι στον καναπέ. Αισθανόταν ότι είχε περάσει μια αιωνιότητα από την ώρα που έκλεισε πίσω της την πόρτα κι ας μόνο λίγα λεπτά.
Ντύθηκε, έφτιαξε τα μαλλιά της κι ετοιμάστηκε να γυρίσει στο πάρτυ. Την ρώτησε πως την λένε, αν θα την ξανάβλεπε. Το μόνο που έκανε ήταν να του ευχηθεί καλές γιορτές. Βρήκε τον άντρα της και του ζήτησε να φύγουν. Προφασίστηκε έναν δυνατό πονοκέφαλο. Μόλις άρχιζε το δικό της πάρτυ!

 

Σούκουμπους

 

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook