Πάθος και Πόθος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το έρωτα τον είχε ζήσει από μικρή η έτσι νόμιζε – άλλωστε δεν είχε άλλη εμπειρία.
Για χρόνια λοιπόν, τον έζησε όπως της ήρθε κ ήταν όλα όπως έπρεπε η έτσι πίστεψε ότι ήταν.

Η ζωή όμως κάπως της φύλαγε μια άλλη διάσταση του τι εστί πάθος κ πόθος.

Η νέα γνωριμία ήταν αυτή που σίγουρα θα ανέτρεπε τα δεδομένα της ζωής κ του ότι μέχρι τώρα είχε ζήσει σαν γυναίκα.
Ένας άλλος άντρας, νεότερος, που μέσα απ το βλέμμα κ το άγγιγμα δήλωνε ερωτισμό κ πόθο έντονο και οι αναστολές ως διά μαγείας έφευγαν στο φιλί του που κατάφερνε να κάψει ως το βάθος το κορμί της με το βλέμμα του κ μόνο!

Εκείνο το απόγευμα ήταν έτοιμη για μια βόλτα όπως της είχε πει!!Ηταν καλοκαίρι, το κορμί της ήταν από τη κάψα του ήλιου μαυρισμένο και με μια επιθυμία για μια νότα δροσιάς έντονη Το ντουζ δεν ήταν αρκετό να δροσίσει το κορμί κ η επιθυμία για να τον δει δεν έκανε εύκολα τα πράγματα.

Έβαλε το αέρινο κοντό της φόρεμα το τόσο όσο κ τα πέδιλα της μάζεψε σε ένα αέρινο κότσο τα μαλλιά της κ έφυγε. Στο δρόμο άλλαξε ο τόπος συνάντησης κ αυτό έκανε να χτυπάει ακόμα πιο έντονα η καρδιά της.

θελω να ρθεις σπίτι μου σήμερα να φάμε εδώ .
Το ναι βγήκε χωρίς δισταγμό. Σε είκοσι λεπτά ήταν ήδη το χέρι της στο κουδούνι του, της άνοιξε κ την υποδέχθηκε μ εκείνο το φιλί του που την έλιωνε κ το ήξερε – το έβλεπε στα μάτια της που έλαμπαν, το άκουγε στην ανάσα της που κοβόταν κ το χαιρόταν τόσο πολύ αλλά δεν την ένοιαζε διόλου που του το έδειχνε. Ένιωθε σαν έφηβη, ζούσε κάθε φορά το πρώτο ραντεβού, το καρδιοχτύπι αυτό που έκανε τα μάγουλα της να φουντώνουν.

Πέρασε κ έκατσε δίπλα του στον καναπέ του σαλονιού κ τα φιλιά συνέχιζαν ατέλειωτα, τα χέρια του άγγιξαν το κορμί της κ τα ρίγη στη σπονδυλική της στήλη ήταν αυτά που την έκαναν να τρέμει ελαφρά. Ούτε κατάλαβε πως πέρασαν στο δωμάτιο του την ακούμπησε στο κρεβάτι κ άγγιξε τα χείλη της που είχε δαγκώσει ίσως από ντροπή, ίσως γιατί ένιωθε πως θα παραδοθεί άνευ όρων στον έρωτα του ..

Έσκυψε στα γόνατα χάιδεψε τις γάμπες της κ έλυσε με τα δόντια του το πέδιλο της, τα χείλη του πήραν ένα – ένα τα δάχτυλα του ποδιού της, κάνοντας την να βογγήξει ελαφρά από την υπέροχη αίσθηση κ σίγουρα δεν ήταν η ζέστη του καλοκαιριού αυτή που είχε ανεβάσει την θερμοκρασία της.

Ήρθε εμπρός της φίλησε τα στεγνά από πόθο χείλη της κ ψιθύρισε αφέσου

Δεν υπήρχε περίπτωση να αντισταθεί, το έβλεπε, είχε παραδοθεί στο πάθος της κ αυτό τον ερέθιζε πολύ. Σήκωσε το φόρεμα της, ελευθέρωσε το κορμί της απ οτιδήποτε περιττό φιλώντας το ξανά κ ξανά κ τέντωσε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι. Υπάκουγε χωρίς κανένα ενδοιασμό, ήταν έτοιμη να τον δεχθεί μέσα της, ήταν έτοιμη να νιώσει τον έρωτα του.

Έκλεισε τα μάτια της κ ένιωσε ανάμεσα από το στήθος της μία σταγόνα κ τη γλώσσα του να τη παίρνει κ αμέσως πιο κάτω άλλη μια. Η γλώσσα του κ η ανάσα του καυτή ήταν σαν να έκαιγε τα σημεία κ το επόμενο ήταν πιο καυτό από το προηγούμενο, επόμενη στάση κάτω από τον αφαλό της, επόμενη πάνω από την ήβη της. Το ρυάκι του σιροπιού έτρεξε χαμηλά κ πλημμύρισε το κόλπο της άνοιξε λίγο τα πόδια της κ η γλώσσα του βυθίστηκε στα υγρά που σίγουρα δεν ήταν μόνο από το σιρόπι.

Το κορμί της παλλόταν στα κύματα της ηδονής που της πρόσφερε κ του ζήτησε να μπει μέσα της, ένιωθε να μην αντέχει κ τον ήθελε πολύ.

Με μια κίνηση την γύρισε μπρούμυτα, ανασήκωσε τους γοφούς της, φίλησε τους γλουτούς κ δάγκωσε ελαφρά τα σημεία φέρνοντας κύματα υγρών στον κόλπο της κ ενώ ήταν σίγουρη πως θα τον δεχθεί μέσα της, εκείνος ρούφηξε τους χυμούς της ατέλειωτα, προσφέροντας της έναν οργασμό χωρίς διείσδυση. Έναν οργασμό που έκανε τα πόδια της να τρέμουν κ την ανάσα της να κόβεται.

Έμεινε εκεί μπρούμυτα μαζί του σε μια αγκαλιά για πολύ ώρα μέχρι να συνέρθει το μόνο που σκέφτηκε ήταν ότι στη ζωή αξίζει να τολμάς να ζεις…

 

Α.Φ

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook