Δεν μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Έχει και τους δύο γονείς της. Δεν έπεσε στα ναρκωτικά. Δεν είχε κακές παρέες. Κανείς δεν την παρέσυρε στο βούρκο της ακολασίας. Δεν αμάρτησε για το παιδί της. Έχει δουλειά και ενίοτε πολύ καλή δουλειά. Πιο καλή δουλειά κι από πολλούς άντρες της ηλικίας της ή της τάξης της. Δεν είναι αμόρφωτη, δεν είναι ματιασμένη, ναρκωμένη, υπνωτισμένη, ούτε την χειρίζεται κάποιος που μπήγει βελονάκια σε κουκλάκι βουντού. Είναι η αδερφή σου, η μάνα σου, η κολλητή σου, η ξαδέρφη σου, είναι η οποιαδήποτε γυναίκα, οποιασδήποτε ηλικίας, που συναντάς ή συναναστρέφεσαι. Είναι κι εκείνη που μάχεται ολημερίς να αναθρέψει 1 ή 6 παιδιά. Μια γυναίκα που έτυχε να χωρίσει, να χηρέψει ή να μην κάνει οικογένεια.

Είναι εκείνη που της φέρεσαι λες και είναι πόρνη. Χωρίς να πληρώνεις.

Η γυναίκα που της «ακουμπάς» όλα σου τα ψυχολογικά, ώρες ατέλειωτες κάθε βράδυ και σε κάθε ραντεβού. Η γυναίκα που ζει για να είσαι καλά. Η γυναίκα που σε ανεβάζει σαν άντρα ψυχολογικά και σωματικά. Εκείνη που σε κάνει να έρχεσαι σε οργασμό.

Είναι εκείνη, που της στέλνεις μηνύματα, που της τηλεφωνείς που την επισκέπτεσαι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι με την πρώην σου, με τα παιδιά σου, με την δουλειά σου, με συναδέλφους, με αφεντικό, με πελάτες.

Είναι εκείνη που από τη μέρα που γνωριστήκατε, ξέχασε τα προβλήματά της και έκανε τα δικά σου προτεραιότητα.

Εκείνη που θα ήθελε να είναι προτεραιότητα, αλλά ντρέπεται να το απαιτήσει γιατί όλοι λένε πως κατά βάθος είσαι «φοβισμένο κοτοπουλάκι» και δεν θέλει να σε τρομάξει.

Εκείνη που ο παππούς της έκανε πέρα μανάδες, σόγια, πατρίδα και ωχτρούς για να είναι ζευγάρι με τη γιαγιά, εκείνη που ο μπαμπάς της δεν έφυγε στην Αμέρικα να γίνει μεγάλος και τρανός γιατί ήθελε να είναι μέγιστος και τρανότερος στην αγκαλιά της μάνας της. Εκείνη, λοιπόν, για την οποία δεν έχεις χρόνο.

Εκείνη που δεν είναι καν στη λίστα προτεραιοτήτων σου.

Εκείνη που ξέρεις πως της φέρεσαι σα να είναι γυναίκα του τάληρου.

Που πηγαίνεις, της λες όλα σου τα προβλήματά, της «αφήνεις» και το σπέρμα που μαζεύτηκε από όλο σου το στρες και φεύγεις ανάλαφρος χωρίς να σε νοιάζει τι νιώθει και τι αισθάνεται.

Εκείνη που σου λέει «Μη σε νοιάζει για μένα, τακτοποίησε τα θέματά σου κι εγώ είμαι εδώ.»

Εκείνη που δεν ξέρεις τι ζόρια τραβάει γιατί δεν θέλει να σε φορτώνει αλλά δεν σε νοιάζει κι όλας να τη ρωτήσεις γιατί πραγματικά δεν νοιάζεσαι.

Εκείνη που σου χαμογελά σαν φίλη, σε χαϊδεύει σα μάνα, σε ολοκληρώνει σαν σύζυγος και σε εξυψώνει σαν θαυμάστρια Rock μπάντας.

Εκείνη που της λες «Μη πάρεις εσύ, θα σε πάρω εγώ».

Εκείνη που θες να βγάλεις όλα σου τα σεξουαλικά απωθημένα πάνω της.

Εκείνη που τα δέχεται, όχι γιατί είναι σεξομανής, αλλά γιατί σε γουστάρει, σε αγαπάει.

Εκείνη, που αν δεν σε αγαπούσε, θα είχε 3-4 στο κρεβάτι της κάθε βδομάδα να της κάνουν όλα τα δικά της γούστα και όχι τα δικά σου.

Εκείνη που δε σε νοιάζει αν τελειώνει μετά το σεξ κι αν σε νοιάζει, είναι μονάχα για να μην νιώσεις λειψό τον ανδρισμό σου: (μη γυρίσει ποτέ και πει καμία γυναίκα πως έμεινε ανικανοποίητη από ‘σένα τον άντρακλα!)

Εκείνη και όλες εκείνες που διάλεξες προσεκτικά στη ζωή σου να τους φερθείς ως πόρνες, χωρίς ποτέ να αφήσεις και κάνα φράγκο στο κομοδίνο.

Εκείνη που θα έπρεπε να σου αφήσει εσένα λεφτά, στην τελική και ξέρεις πολύ καλά το λόγο. Γιατί ΕΣΥ είσαι η πόρνη της υπόθεσης. Και μάλιστα γριά πόρνη, τσατσά που γυρνάς γύρω-γύρω και μολύνεις όμορφες καρδιές με πολύτιμα αισθήματα τα οποία απαιτείς χωρίς αντάλλαγμα. Πόρνη χωρίς βιβλιάριο υγείας, είσαι, που κολλάς στην κάθε γυναίκα που νιώθει πράγματα για σένα, τον ιό του ψεύδους και της απογοήτευσης.

Έλα, πόρνη μου, αρκετά κατηγόρησες μια γυναίκα που σου φέρθηκε τόσο σκάρτα ώστε να ματώνεις δεκάδες άλλες γυναίκες μετά από εκείνη.

Έλα πόρνη μου, ξέρεις πόσοι άντρες μας φέρθηκαν απαίσια και δεν βγάλαμε τα σπασμένα πάνω σου;

Έλα πόρνη μου, άσε τις δικαιολογίες… πόρνη ήσουν ανέκαθεν και θα είσαι.

Κοίτα ένα γύρω σου και δες πόσο αντρίκια φέρονται εκείνες που ΕΣΥ τους φέρεσαι ως πόρνες.

Πόσο πιο αντρίκια φέρονται οι αληθινές πόρνες.. Εκείνες που εργάζονται ως πόρνες.

Πόρνη με παντελόνια, μακριά μας! Εμείς, είμαστε γυναίκες που αγαπάμε. Ή αγαπάς αληθινά ή πήγαινε να πάρεις αυτό που θες επί πληρωμής…

Αλλά είσαι και τσιγκούνης στα λεφτά, είσαι και στα αισθήματα, γαμώτο!
Να σου δώσω κάνα ταληράκι;
Ε;