Προδοσία

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Έχεις νιώσει ποτέ προδοσία τέτοια που να ντρέπεσαι να την μοιραστείς με τον εαυτό σου; Με την αδελφή σου; Με τη μάνα σου;

Τον γνώρισα κάπου μακριά και λίγο μετά την γνωριμία μας παράτησα τα πάντα για να ζήσω μαζί του. Όταν μου ζήτησε να τον παντρευτώ, γονατιστός με κοστούμι και μονόπετρο, δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό. Είπα ναι χωρίς δεύτερη σκέψη!

Το πρώτο παιδί ήρθε με κόπο. Μα το δεύτερο ήρθε εύκολα και έγινε η ζωή μας ροζ! Όλη η χώρα υποφέρει οικονομικά, κρίση, άγχος, αλλά εγώ ζω στο ροζ συννεφάκι μου. Έχω παντρευτεί τον πρίγκιπα, έχει καλή δουλειά, με ταξιδεύει, με προσέχει, μου κάνει έρωτα συχνά. Όλα στη ζωή μου είναι τόσο καλά. Δε μαλώνουμε, πάμε για καφέδες, συζητάμε για τα πάντα. Είναι το άλλο μου μισό!

Είμαι ταξίδι με τα παιδιά, το μωρό 4 μηνών. Κάποια στιγμή μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Χάλασε η συσκευή του, πήρε μια προσωρινά, τελικά φτιάχνει την παλιά. Περνάνε οι μέρες και επιστρέφουμε επιτέλους σπίτι μας. Βρίσκω σε ένα συρτάρι το κινητό που είχε για λίγες μέρες. Ασυναίσθητα το ψάχνω. Βλέπω διάφορες φωτογραφίες. Ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αυτήν, όμορφη, αδύνατη, σέξι. Αυτός σε μια σελφι θριαμβευτής. Ένα παρτό εσώρουχο σε έναν όμορφο κώλο. Της γυναίκας που πηδάει ο άντρας μου.
Κενό λίγων λεπτών…

Τον καλώ αμέσως, δε θα κρυφτώ, δε θα κρατήσω πισινή, δεν είμαι Κατίνα. Όλα εδώ με ανοιχτά χαρτιά. Τον βρίζω, κλαίω, κλαίει, μου δείχνει ένα site από αυτά που κλείνεις ραντεβού με πόρνες. Κάνουν τις φοιτήτριες συνήθως…
Σκέψεις. Η ζωή μου, τα παιδιά, τον αγαπώ. Τον βάζω να την πάρει τηλέφωνο με Skype και μου λέει η ίδια ότι όντως δεν είναι σχέση, ότι είναι η δουλειά της. Αυτός κλαίει, κοιμάται στο πάτωμα δίπλα μου, παρακαλάει…
Κενό πολλών ημερών…

Δε ξέρω τι με κράτησε να μη χαλάσω αυτόν το γάμο, ίσως που δε θέλω να πιστέψω ότι θα το ξανακάνει. Ίσως τα παιδιά, η βολή μου, .η ντροπή μου, η συντηρητική ανατροφή μου.
Σε ένα ξέσπασμα του είπα πως τίποτα δε θα είναι ποτέ ίδιο γιατί πριν υπήρχε εμπιστοσύνη. Πριν, τότε που “δε υπήρχε περίπτωση”. Τώρα όλα είναι πιθανά. Είναι πιθανό να είσαι ένας μαλάκας, είναι πιθανό να σπιτώσεις μια πιτσιρίκα στα 50 μας, είναι πιθανό μια μέρα να πάρω ανάποδες κ να μη με ξαναδείς ποτέ. Τώρα που με πρόδωσες όλα είναι πιθανά.

 

Α.Μ.

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook