Πρώτη φορά

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Σήμερα ξύπνησε νιώθοντας περίεργα. Ίσως να έφταιγε το ότι άργησε πολύ να την πάρει ο ύπνος. Ώρες στριφογυρνούσε πλάθοντας σενάρια στο μυαλό της. Είχε αγωνία μα φοβόταν και λίγο. Ήταν σίγουρη ότι θα ξημέρωνε μια ιδιαίτερη μέρα. Είχε αποφασίσει να πει το μεγάλο ναι. Να δεχτεί επιτέλους την προσφορά του.

Την πολιορκούσε εδώ και καιρό. Έφτιαξε καφέ κι άρχισε να αναπολεί. Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν. Κάτι πάνω του την τρόμαξε από την πρώτη στιγμή. Επικίνδυνα όμορφος. Επικίνδυνα σίγουρος για τον εαυτό του. Επικίνδυνα υπέροχος. Κι εκείνο το βλέμμα του, σαν να την ξεγύμνωνε με τα μάτια. Σαν να ήταν βέβαιος ότι δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί καιρό.

Στην αρχή περιορίστηκαν στις τυπικές κουβέντες δυο ανθρώπων που βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Σιγά σιγά άρχισαν να ανακαλύπτουν κοινά. Άκουγαν την ίδια μουσική, είχαν την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Φάνηκε από την αρχή ότι του άρεσε. Φρόντισε να ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν ήταν διαθέσιμη. Είχε μόλις βγει από έναν δύσκολο χωρισμό. Ήθελε λίγο χρόνο μόνη της. Χρόνο να τα βρει πάλι με τον εαυτό της, να μάθει πάλι να ζει γι’ αυτήν.

Συνέχισαν να συναντιούνται μαζί με τους κοινούς τους φίλους. Την κολάκευε το ενδιαφέρον του αλλά δεν αισθανόταν έτοιμη να προχωρήσει. Μετά από κάποιες συναντήσεις της ζήτησε να βρεθούν μόνοι τους για καφέ. Δέχτηκε λέγοντας του ότι δεν θα πρέπει να περιμένει κάτι παραπάνω. Ετοιμάστηκε με προσοχή για το πρώτο ραντεβού. Δεν ήθελε να στείλει λάθος μηνύματα. Θα έπιναν έναν καφέ σαν δυο φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Το πρώτο ραντεβού ακολούθησαν κι άλλα. Πότε για φαγητό, πότε για να ακούσουν μια ροκ μπάντα, για έναν χαλαρό καφέ, για μια βόλτα στην παραλία. Ώσπου πριν λίγες μέρες της ζήτησε να φύγουν οι δυο τους για ένα Σαββατοκύριακο. Είχε έρθει της είπε ο καιρός να κάνουν το επόμενο βήμα. Να εξελίξουν τη σχέση τους. Άλλωστε είχαν και οι δυο καταλάβει ότι ανάμεσα τους υπήρχε κάτι πιο έντονο από μια απλή φιλία.

Τελείωσε τον καφέ της κι έπιασε το κινητό. Δεν ήθελε να του τηλεφωνήσει. Του έστειλε απλά ένα μήνυμα, θα τον περίμενε στις δώδεκα να περάσει να την πάρει. Έτοιμη να περάσει μαζί του το βράδυ. Έτοιμη πλέον να του παραδοθεί.

Μπήκε στο αυτοκίνητο χωρίς να μιλάει. Το μυαλό της έτρεχε. Φανταζόταν πράγματα και ταυτόχρονα φοβόταν. Αν μετά από το κοινό Σαββατοκύριακο εξακολουθούσε να την θεωρεί το ίδιο υπέροχη. Μήπως την έβρισκε “λίγη “, μήπως είχε συνηθίσει άλλο τύπο γυναίκας στο κρεβάτι του. Η ίδια της ήταν μάλλον συντηρητική στο σεξ. Εξάλλου μόνο έναν άντρα είχε γνωρίσει στη ζωή της, τον πρώην άντρα της. Το σεξ δεν έπαιζε πρωταρχικό ρόλο στην κοινή τους ζωή. Περισσότερο διεκπεραιωτικές ήταν οι συνευρέσεις τους παρά γεμάτες πάθος. Την ίδια δεν την ενοχλούσε καθόλου. Ίσα ίσα που αυτό τη βόλευε. Συνεσταλμένη και ντροπαλή ήταν όλη της την ζωή.

Έφτασαν γρήγορα στον προορισμό τους. Το ξενοδοχείο τους βρισκόταν λίγο έξω από το Βόλο, δίπλα σχεδόν στη θάλασσα. Άφησαν τα πράγματα στο δωμάτιο και κατέβηκαν ψάχνοντας κάπου να φάνε μεσημεριανό. Ο καιρός ήταν αρκετά ζεστός για άνοιξη κι οι ψαροταβέρνες είχαν ήδη αρχίσει να λειτουργούν. Επέλεξαν ένα μικρό ταβερνάκι πάνω στην παραλία. Παρήγγειλαν ούζο και μεζέδες. Άρχισε να χαλαρώνει. Τελικά χαιρόταν που είχε δεχτεί να φύγει μαζί του. Το βλέμμα του της έστελνε μηνύματα. Μηνύματα που την ξεσήκωναν. Παρόλο που ήταν μια ώριμα ηλικιακά γυναίκα αισθανόταν σαν έφηβη. Ανυπομονούσε πλέον να βρεθούν μόνοι. Με κάθε γουλιά από το ποτήρι της χανόντουσαν οι αναστολές κι οι ανασφάλειες της.

Περπάτησαν μέχρι το ξενοδοχείο χωρίς να λένε κουβέντα. Κρατιόντουσαν χέρι με χέρι μέχρι τη στιγμή που μπήκαν στο δωμάτιο. Τον ήθελε τόσο πολύ. Ήταν πλέον σίγουρη και έτοιμη γι’αυτό που θα ακολουθούσε. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο να τον κοιτάξει στα μάτια. Δεν χρειάστηκε να μιλήσει. Άρχισε να ξεκουμπώνει τη μπλούζα της. Απόψε ήταν μια άλλη. Μια γυναίκα αποφασισμένη να χαρεί τον έρωτα χωρίς ταμπού κι αναστολές. Έβγαλε όλα της τα ρούχα μένοντας μόνο με το δαντελένιο κορμάκι. Το είχε διαλέξει προσεκτικά για την πρώτη τους φορά. Ξεντύθηκε κι αυτός. Ήταν ακόμη καλύτερος από αυτό που είχε φανταστεί. Ακόμη και γυμνός ήταν υπέροχος.

Την ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ήθελε να ουρλιάξει από το πρώτο του άγγιγμα. Αισθανόταν καυτή κι έτοιμη. Άρχισε να τη φιλάει στα πόδια. Ανέβαινε σιγά σιγά προς τα πάνω. Τρόμαζε από αυτά που ένιωθε. Την τρόμαζε η ένταση του πάθους. Θεωρούσε πως ήταν ψυχρή στο σεξ. Δεν είχε αισθανθεί ποτέ να θέλει τόσο πολύ, τόσο που να της προκαλεί σωματικό πόνο. Άπλωσε τα χέρια να τον αγγίξει. Της τα τράβηξε πίσω ζητώντας της να μείνει ακίνητη. Να τον αφήσει να την απολαύσει.

Η γλώσσα του έκανε κύκλους στο εσωτερικό των μηρών της. Άρχισε να τον παρακαλάει να μπει μέσα της, να την λυτρώσει, δεν άντεχε άλλο. Το ένα χέρι του χούφτωνε το στήθος της. Το άλλο έβαζε βαθιά μέσα της δυο δάχτυλα. Ήθελε να νιώσει κάθε χιλιοστό του, να γεμίσει απ’ αυτόν. Όχι μόνο δεν σταματούσε όμως αλλά συνέχισε να γλύφει και να ρουφάει με μανία. Η γλώσσα του μπήκε μέσα της αντικαθιστώντας τα δάχτυλα του. Συνέχισε να τον παρακαλάει.

Αισθανόταν σαν να είχε βγει από το σώμα της. Δεν αναγνώριζε τη φωνή της. Είχε γίνει μια άλλη. Μια γυναίκα που απαιτούσε ηδονή, μια γυναίκα που απαιτούσε απλά να την γαμήσει. Του φώναζε να μην σταματήσει είχε χώσει τα δάχτυλα της στα μαλλιά του κι απαιτούσε. Πιο γρήγορα πιο βαθιά, πιο άγρια. Δεν άργησε να τελειώσει φωνάζοντας. Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της. Ήταν σαν να ήταν η πρώτη της φορά. Ποτέ πριν δεν είχε αισθανθεί έτσι. Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπορούσε να βιώσει κάτι τόσο έντονο.

Και τώρα σειρά σου, της είπε. Ξάπλωσε δίνοντας σ’ αυτήν την πρωτοβουλία. Ήταν έτοιμη για όλα. Μπορούσε να κάνει ότι κι αν της ζητούσε. Τον πήρε στο στόμα της. Τον άκουγε που βαριαναστέναζε βάζοντας τον όλο και πιο βαθιά. Κουνούσε την λεκάνη του σπρώχνοντας όλο και πιο βαθιά στο λαρύγγι της. Αισθανόταν την ηδονή του, ένιωθε κάθε σπασμό του.

Την σταμάτησε και την έστησε στα τέσσερα. Ένιωθε να σπαρταράει από καύλα, ήταν έτοιμη να τελειώσει για άλλη μια φορά. Έβαλε τα δάχτυλα του μέσα της και μετά χούφτωσε τον κώλο της. Σάλιωσε το δάχτυλο του και της το έβαλε πίσω. Στην αρχή έκανε να τραβηχτεί αλλά είχε φτιαχτεί τόσο πολύ που άρχισε να κινείται μπρος πίσω. Ξάπλωσε μπρούμυτα και την έβαλε να καθίσει πάνω του. Αισθανόταν να γεμίζει ολόκληρη. Ήταν υπέροχα σκληρός, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει ακολουθώντας τον ρυθμό του. Δεν άργησαν να τελειώσουν ταυτόχρονα. Ξάπλωσε επάνω του προσπαθώντας να πάρει ανάσα. Πήρε δυο τσιγάρα από το κομοδίνο και τα άναψε. Έμειναν αγκαλιασμένοι να καπνίζουν αμίλητοι.

Έμειναν κλεισμένοι στο δωμάτιο μέχρι το μεσημέρι της επόμενης μέρας. Έκαναν σεξ σταματώντας μόνο για να φάνε κάτι. Στο δρόμο της επιστροφής του ζήτησε να περάσει το βράδυ στο σπίτι της. Χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Αποφάσισε για πρώτη φορά στη ζωή της να ρισκάρει. Να ζήσει έντονα κι ότι βγει. Να ικανοποιήσει το κορμί της. Να πάρει και να δώσει ηδονή. Χωρίς να σκέφτεται το αύριο. Χωρίς να την νοιάζει το μετά.

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook