Σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Δεν έρχομαι στο νεκροταφείο, έχω ενάμιση χρόνο να πατήσω, δεν μπορώ. Δεν το κάνω από αδιαφορία. Είναι που δεν θέλω να ξέρω ότι είσαι εκεί. Δεν θέλω να σε φαντάζομαι εκεί.

Θα’ θελα να σου πω τα νέα μου. Ότι το site πάει καλά, ότι έχω μια καινούρια σχέση και είμαι ευτυχισμένη, ότι έχω προβλήματα με το παιδί αλλά με κόπο λύνονται σιγά σιγά, ότι η μαμά δεν με καταλαβαίνει και μου στέλνει 500 μηνύματα στο Viber ό,τι ώρα να΄ ναι, ότι ο Άκης παντρεύεται τον Σεπτέμβρη και συνεχίζει να είναι κάφρος και με κάνει να γελάω, ότι έχω χάσει λίγα κιλά αλλά συνεχίζω να τρώω καμιά σοκολάτα, ότι στο ψυγείο μου έχω το σημείωμά σου, που μου έλεγε να τις κόψω επιτέλους.

Κι εσύ προβληματισμένος να καπνίζεις κάτω από τον απορροφητήρα και να με κοιτάς με μισό μάτι και μετά να λέω βλακείες και να γελάς και να χτυπάει το τηλέφωνο και να υπερηφανεύεσαι στους φίλους σου. Και μετά να φεύγω και να σε παίρνω τηλέφωνο στο άσχετο και να σου λέω ότι μου κάηκε μια λάμπα και πότε θα έρθεις να τη φτιάξεις.

Ήσουν ο μόνος άνθρωπος που ερχόταν με το μηχανάκι από την άλλη άκρη, κι έφερνε ένα πιάτο φαγητό τις μέρες που δούλευα πολύ και δεν προλάβαινα να μαγειρέψω. Λένε πως οι άνθρωποι που δεν είναι πια στη ζωή και μας αγαπούσαν πολύ, «στέλνουν» πίσω αντικαταστάτη, κάποιον να μας προσέχει. Και μπορεί να ακούγεται τρελό, ονειροπόλο ή ακραίο, αλλά αισθάνομαι ότι-ίσως- εσύ «έστειλες» τον Γιάννη […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΙΤΑΚΗ

 

Το άρθρο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του https://singleparent.gr και παραχωρήθηκε με άδεια. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά,  επικοινωνήστε με https://singleparent.gr