Σωτίρης ο ΛΙΚΟΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

 

http://thebluez.gr/voula-sagapo-sotiris/

Βούλα σου στέλνω αυτό το μηνυμα πειδής τιν έκανες τι μαλακία σου ε Βουλίτσα; Ε; Με έκανες ρεζίλη, με φτέλησες σε όλο το δυαδίχτιο, έκανες τόπι πέυστ το κίμενο που σου ήχα γράψη μωρί πατσαβούρα που σου ξομολογιόμουν όλη μου την αγάπη, έχισα ΕΜΑ εγώ Βούλα σε κίνο το γράμα, έβαλα ψιχούλα εγώ Βούλα και σι το έδιξες σε όλους για να βγης ότι είσε μιρέα κόμενα Βούλα! Έπεξες πεγνίδι πάνω μου μωρί τσουράπω, πρόδοσες Βούλα, ΠΡΟΔΟΣΕΣ! Και τώρα θα δης την άλλη πλεβρά του Σοτίρη, είμουν ο Σοτιράκης το καλώ παιδί, το θείμα, ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΠΛΕΙΓΩΣΕΣ όμος Βούλα και ξίπνισες μέσα μου το ΧΤΙΝΟΣ, τον ΧΟΥΚΛ, θα τα γαμίσω όλα δε γκαταλαβένω Χρηστό πλέων Βούλα! Ο λίκος άμα τον επλιγόσεις γίνετε ακόμα πιο πικινδινος, γίνετε ΘΕΡΙΟ Βούλα, όλη το ξέρουν αυτό και στη μπάλα όταν είμουνα μικρός όπιος μου έκανε άγρηο τάκλιν μετά τον κλάδεβα, τράβα ρότα στο γιπεδάκι όλη με θιμούνται ακόμα, ο Σοτίρης ο άγριος, ο τακλινιάρης με ελέγανε, ο ΛΙΚΟΣ!

Αφτό είμε τελικά, ένας μοναχηκός λίκος. Με έκανες ρεζίλη, με κοροηδέβουν όλη που δεν είμε άσος σε ορθογραφίες Βούλα, όμος η αγάπη μου για σένα ήταν αλιθινή μωρή βούζα! Θα σε παντρεβόμουν κι ας έμαθα πος ένα φεγκάρι είσουν στο σπιτ ντάιαλ όλον τον φαντάρον στην Αυλόνα, εγώ σαγαπήσα Βούλα κι ας είναι το μνι σου σα χοάνη, εβάερο εβίλιο, το νικιάζεις και για γκαρσονιέρα σε φιτιτές, χοράει ιμήδιπλο κρεβάτι και μικρό ψιγιοκαταψίκτη μέσα, εγό σαγάπησα αγνά μορή ψόφια. Σε σεβάστικα, ούτε άναλ δε σου ζίτισα δεν το εχτίμησες Βούλα. Και ΞΙΠΝΙΣΕΣ μέσα μου το θεριό Βούλα, λιπάμε! Θα αντιμετοπίσης τις σινέπειες!

Όπου σε βλέπω θα σε φτίνω, τέτια είσε! Νομίζης πως μου έκανες κακό αλλά να ξες ακόμα και μετά το ξεφτηλίκι εμένα ο κόσμος με χτιμάει! Μου κάνουν χαβάιφ και μου λένε “ποιος τον γαμή τον Τάκη ρε Σοτίρη, εσί είσε άρχοντας!” και οι κόμενες μου στέλνουν έτιμα και μου δίχνουν τα βιζιά τους, μία μου έδιξε και το μπουτσο της κατά λάθος εντάξι αθρώποι ήμαστε, γίνοντε και αφτά. Όσες θέλο μπορό να έχω μωρί, τα πιο ορέα μωρά. Σε φτίνω Βούλα, τιποτένια, ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΒΟΥΛΑ! ΠΡΟΔΟΣΕΣ!

Στην αρχή στεναχοριόμουν, έκλεγα, κλίστηκα στον εαφτό μου. Έπινα σναπς, μεθούσα. Η μάνα μου με παρακαλούσε να βγω έξω ΠΙΟΝ ΕΜΕΝΑ, που σπίτι έμπενα να αλάξω σόβρακο μόνο και ξανάφεβγα. Έπαθα κατάθληψη, μου έκανες ΣΑΙΠΕΡ ΜΠΟΥΛΙΝΚ ΒΟΥΛΑ! Παντού έβλεπα το γράμα μου σε σένα και όλη από κάτο στα σχόλια γελούσαν. Με ΧΛΕΒΑΖΑΝ, εμένα τον ΛΙΚΟ! Έδοσα καρδούλα Βούλα και πίρα τ’αρχίδια μου. ΠΡΟΔΟΣΕΣ! Γιατί; Ας έλεγες πως δεν με θες, ας με έκανες διλίτ, πλοκ – όχι να κάνης το γράμα μου πριντ σκριντ και να το δίχνεις παντού μωρί σάπια! Εσύ κορόηδεψες εμένα; Ε θα φτίσεις μάβρο έμα, θα το μετανιόσεις! Ο Σοτίρης είνε να μη του γιρίσουν τα μιαλά, έφαγες Χ μωρί Βούλα, και Ψ και όλα τα φονίεντα. Όπου σε βλέπω θα σε φτίνω. ΞΕΦΤΙΛΙΖΜΕΝΗ.

Μη ξεχάσης να κάνης κι αφτό το μήνυμα μου μπέηστ να το δείξης παντού. ΔΕ ΓΚΡΙΒΟΜΕ ΠΙΑ ΒΟΥΛΑ! Ναι σαγάπησα και προδόθικα. Δεν έιμε ο πρώτος ούτε ο τελεφτέος. ΚΟΡΟΗΔΕΨΤΕ με. Δε μπιράζει.

Χιρ αι κοου εγκέην ον μάι όοουν, γουόλκιν ντάουν δε όνλι ρόουτ αι έβερ νόουν ΠΕΣΤΑ ρε ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΕ ΔΕΗΒΙΔ ΚΟΒΕΡΤΕΗΛ, ΠΕΣΤΑ ΜΩΡΙ ΑΡΡΟΣΤΙΑ!

Μπορή να μη μπάρω το μπούλιτσερ λοχοτεχνίας, μπορή να μη μπάρω το νόπελ – αλλά θα πάρω αγάπη ΑΓΑΠΗ μωρί ξεφτίλοβα, όπος μου αξίζη. Πέστο και στις σάβρες τις φίλες σου.

Τέλος.

*Σιγνόμη από τους φίλους φίλες για το φραστηκό μου επισόδιο αλλά αγανάχτησα. ΠΡΟΔΟΣΕ! (ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΒΟΥΛΑ, ΠΡΟΔΟΣΕΣ!)

 

Σωτίρης ο ΛΙΚΟΣ

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook