ΣΤΟΧΟΙ 2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

• Θα ξεκινήσω γυμναστήριο!!!
(προσέξτε τα τριπλά θαυμαστικά…).Βασικά θα αγοράσω καινούρια φόρμα, κολάν, παπούτσια, θα πληρώσω εγγραφή και συνδρομή ελπίζω έστω μηνιαία, θα πάω 1 φορά, θα πιαστώ σε σημεία που δεν ήξερα ότι υπάρχουν μύες εκεί και δεν θα ξαναπατήσω το ποδάρι μου εκεί πέρα.

• Θα αποκτήσω ένα τουλάχιστον νέο χόμπι.
Ο αη Βασίλης έφερε στρατιωτικά κυάλια και walkie talkie στα πιτσιρίκια μου (80 ευρώ τον αη μου μέσα) και άκου να δεις η Λίτσα από απέναντι τα φοράει στον Μιχάλη και ο κύρ Θέμης ντύνεται κολομπίνα τα βράδια χωρίς-προφανή- λόγο.

• Θα κοιμάμαι περισσότερο.
Στη δουλειά.

• Θα πίνω περισσότερο νερό.
Δηλαδή θα αγοράζω πάντα ένα έξτρα μπουκαλάκι νερό, κάθε φορά που θα παίρνω καφέ-τυρόπιτα-σάμαλι, με αποτέλεσμα να γεμίσει το αυτοκίνητο μπουκαλάκια μπουκαλάκια σε κάθε πιθανή μεριά, θα τα σεργιανάω μήνες και κάποια στιγμή που θα τελειώσει το νερό από τους υαλοκαθαριστήρες, θα το αναπληρώσω με αυτά, γιατί όλοι ξέρουν ότι το καταλληλότερο νερό γι αυτή τη δουλειά είναι 13 εμφιαλωμένα μισόλιτρα των 50 λεπτών έκαστο. Το καλοκαίρι, θα πλύνω τα πόδια των παιδιών μετά τη θάλασσα, θα ξεπλύνω σαγιονάρες, παιχνιδάκια, το λουκουμά που μου πέσε κάτω κτλ κτλ.

• Θα χάσω βάρος.
ΑΧΑΧΧΑΧΑ Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ. ΑΧΑΧΑΧ.ΧΑΧΑ. ΑΧΜ. ΑΧ.

• Θα μάθω μια ξένη γλώσσα.
Τι εννοείς τα Αρβανίτικα δεν πιάνονται;

• Θα αποταμιεύω .
Τουτέστιν θα αγοράσω κουμπαρά και για κάνα 15ήμερο θα ρίχνω όλα τα ρέστα από το σούπερ μάρκετ και έπειτα φυσικά θα τον σπάσω για να πάρω το αστρονομικό πόσο των 14 μισή ευρώ, μια όχι και τόσο έξυπνη τακτική μιας και ο κουμπαράς κόστισε 16 ευρώ οπότε είμαι μόνο 2 μισή ευρώ μέσα.

• Θα μάθω αριθμητική.
Του χρόνου, που θα πάει το παιδί πρώτη Δημοτικού.

• Θα γίνω πιο υπομονετική.
Δεν θα βρίσω τον συνομιλητή μου όσο σπαζοκλαμπανίδης και αν είναι. Θα φαντασιώνομαι ότι απλά του χώνω ένα δεξί κροσέ ανάμεσα στα μάτια, αλλά θα παραμένω ήρεμη και γλυκιά ωσάν να ‘χώ πιει 2 χούφτες χάπια. Ή και θα τα χω πιει στ’αλήθεια.

• Θα βρω καινούρια δουλειά.
Σε περίπτωση που ο στόχος της υπομονής δεν πάει τόσο καλά όσο υπολόγιζα και ας πούμε πως ο συνομιλητής είναι το αφεντικό.

• Θα καθαρίζω καλύτερα και συχνότερα το σπίτι .
Δηλαδή θα συνεχίσω να καθαρίζω τα όσα βλέπει η πεθερά (η δικιά μου δεν βλέπει και καλά οπότε καταλαβαίνετε) και κάθε φορά που θα έρχεται η μάνα μου θα τη χώνω να κάνει καμία δουλειά από αυτές που έχω τσακωθεί μαζί τους χρόοονια τώρα. Τελευταία φορά που είχε έρθει, μου’πε με ύφος αηδίας και οργής « ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!! ΤΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ!!!» Τώρα πως στον κόρακα κατάφερε και μύρισε το παντζούρι, άγνωστο. Μάνα είναι, όλα τα μπορεί.

• Θα διαβάζω περισσότερο .
Επίσης στη δουλειά. Στο σπίτι δεν παίζει, λόγω των παιδιών, οπότε επιστρέφουμε στον στόχο της εύρεσης νέας εργασίας… πόσα να αντέξει και το αφεντικό. Ύπνος, χαζολόγημα, βρισίδια. Κατά βάθος με αγαπάει βέβαια, παλιά με πλήρωνε κιόλας.

• Θα κάνω μια καλή πράξη.
Στον εαυτό μου. Θα διαολοστείλω 5-10 ανθρώπους που μου έρχονται έτσι πρόχειρα στο μυαλό και έτσι θα καθαρίσω τα τσάκρα μου. (κάπου το διάβασα αυτό και δεν ξέρω ακριβώς τι είναι οπότε για καλό και για κακό, θα το αφήσω για τη μάνα μου όταν έρθει με το καλό, μαζί με τα παντζούρια ας καθαρίσει και δαύτα).

• Θα τακτοποιήσω και θα οργανώσω τη ζωή μου.
Μα ποιον κοροϊδεύω; Εδώ δεν μπορώ να τακτοποιήσω το νεσεσέρ μου (εν τω μεταξύ αυτό πρέπει να το ξεσκαρτάρω πάραυτα. Υπάρχουν αρχαία καλλυντικά εκεί μέσα όπως ιριδίζουσα μπλέ ηλεκτρίκ σκιά και μεικ απ σε αποσύνθεση όπου μπορείς να δεις όλα τα συστατικά του σε στρώσεις στρώσεις).

 Θα φτιάξω μια αληθινή λίστα με στόχους.
Να γελάω περισσότερο
Να παίζω με τα παιδιά μου περισσότερο
Να με φροντίζω περισσότερο
Να κάνω περισσότερες βόλτες
Λιγότερα νεύρα
Λιγότερα άγχη
Λιγότερα πρέπει
Περισσότερα θέλω
Περισσότερα φιλιά
Περισσότερες αγκαλιές
Περισσότερες στιγμές. Από αυτές που όλοι μας θέλουμε να έχουμε. Από αυτές που όλοι μας έχουμε μνήμες. Από αυτές που δεν αγοράζονται, δεν πουλιούνται, δεν χωράνε σε κουτιά , σε οθόνες ή σε υποσχέσεις. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. Αυτό εύχομαι και σε εσάς! Καλή χρονιά!

 

Ftychouli .

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook