Succubus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τεντώθηκε στο τεράστιο κρεβάτι της. Η πρώτη της κίνηση ήταν να πιάσει τον καθρέφτη στο κομοδίνο της. Κοίταξε χαμογελώντας αυτάρεσκα στο είδωλο της. Έδειχνε λαμπερή κι υπέροχη. Χμμμ όχι κι άσχημα, σκέφτηκε. Άλλωστε είμαι μόνο 2300 χρονών.

Το χθεσινό της βράδυ είχε την καλύτερη κατάληξη. Το υποψήφιο θύμα της ήταν το ιδανικότερο εδώ και καιρό. Θα της έδινε τόση δύναμη κι ενέργεια που θα μπορούσε για λίγο να ξεκουραστεί. Τον είχε μελετήσει προσεκτικά για καιρό. Στην κατάλληλη ηλικία. Φαινόταν υγιής και δεν έκανε καταχρήσεις. Είχε επιλέξει να μεταμορφωθεί σε μια όμορφη και δυναμική γυναίκα. Μπορούσε να πάρει όποια μορφή ήθελε. Επέλεγε ανάλογα την περίπτωση. Τελευταία κυκλοφορούσε σαν Αλεξάνδρα, διευθυντικό στέλεχος σε μια πολυεθνική. Δυναμική κι ανεξάρτητη. Οδηγούσε ένα γρήγορο σπορ αυτοκίνητο κι έμενε στο ρετιρέ μιας πολυκατοικίας στο κέντρο.

Είχε πάρει ατέλειωτες μορφές όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν η Ευφροσύνη στην αρχή της ζωής της. Ήταν ενθουσιασμένη που ήταν Succubus. Η προοπτική να ζήσει για πάντα την εξίταρε. Άλλαζε συνεχώς πρόσωπο με το πέρασμα του καιρού. Μπορούσε να γίνει όποια επιθυμούσε. Πάντα επέλεγε εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορούσε να ελέγχει τις σκέψεις των θνητών. Η επιτυχία κι ανέλιξη της σε ότι κι αν επέλεγε ήταν δεδομένη.

Η μητέρα όλων τους ήταν η Λίλιθ. Η πρώτη Succubus. Κινούνταν στους αιώνες χωρίς να φοβούνται την φθορά του χρόνου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να αποπλανούν σεξουαλικά τα θύματα τους απομυζώντας την ενέργεια τους. Μερικές φορές επέλεγαν να κυοφορήσουν και τα παιδιά που έφερναν στον κόσμο είχαν υπερφυσικές ικανότητες. Έτσι συνέχιζαν την ύπαρξη τους. Τελευταία όμως, αισθανόταν λίγο κουρασμένη. Την είχε κουράσει αυτή η ατελείωτη αναζήτηση κατάλληλου συντρόφου. Πολλές φορές μπήκε στον πειρασμό να αναρωτηθεί πως θα ήταν αν ζούσε σαν θνητή. Αν έμενε με έναν σύντροφο. Αν γεννούσε θνητά παιδιά κι έφτιαχνε τη δική της οικογένεια. Όταν είδε εκείνον δεν μπορούσε να τον βγάλει από το μυαλό της. Όλα αυτά τα χρόνια της ζωής της είχε αμέτρητους συντρόφους. Ποτέ δεν είχε θελήσει να μείνει περισσότερο με κάποιον. Μετά που πλάγιαζε μαζί τους δεν τους ξαναέβλεπε. Έσβηνε τις αναμνήσεις τους κι ήταν σαν να μην την είχαν συναντήσει ποτέ.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι. Δεν χρειαζόταν να ασχοληθεί με το ντύσιμο της. Μπορούσε να είναι έτοιμη σε δευτερόλεπτα. Φτάνει να πρόβαλλε την εικόνα στο μυαλό της και σε χρόνο μηδέν ήταν έτοιμη. Άψογο ντύσιμο, μακιγιάζ και χτένισμα. Ακόμη και τα αξεσουάρ της ήταν σεταρισμένα. Μπήκε στο αυτοκίνητο της και ξεκίνησε για τη δουλειά της. Μπαίνοντας στο γραφείο της η ματιά της πήγε κατευθείαν στο βάζο με τις ορχιδέες. Φεύγοντας το προηγούμενο απόγευμα δεν ήταν εκεί. Πήρε στα χέρια της το φάκελο που ήταν ανάμεσα στα λουλούδια. Έβγαλε το σημείωμα από μέσα του και στιγμιαία πανικοβλήθηκε. Δεν ήταν δυνατόν. Της έστειλε λουλούδια να την ευχαριστήσει για την υπέροχη βραδιά. Δεν έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Δεν έπρεπε να θυμάται. Κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά.

Προσπάθησε να ανακαλέσει στο μυαλό της το χθεσινό βράδυ. Βγήκαν για φαγητό και ποτό. Μετά κατέληξαν στο διαμέρισμα του. Δεν άργησαν να βρεθούν στην κρεβατοκάμαρα. Είχαν προηγηθεί κάποια χαλαρά ραντεβού. Του είχε πει που δουλεύει. Άλλωστε θα διέγραφε όλη τους την γνωριμία από τη μνήμη του. Δεν θα μπορούσε να θυμηθεί ποια είναι ακόμη κι αν τύχαινε να ξανασυναντηθούν. Και να που τώρα βρίσκεται μπροστά της η απόδειξη ότι δεν έχει ξεχάσει τίποτα. Είναι σίγουρη ότι δεν έκανε τίποτα λάθος. Μετά που απορρόφησε την ενέργεια του έκανε ακριβώς την ίδια διαδικασία. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό!

Χτυπάει το τηλέφωνο της. Βλέπει το νούμερο του στην οθόνη. Το σηκώνει προσπαθώντας να ακουστεί χαλαρή. Κλείνουν ραντεβού να βρεθούν μετά τη δουλειά. Εξάλλου είναι υποχρεωμένη να τον ξαναδεί. Να σιγουρευτεί ότι αυτή τη φορά θα γίνουν όλα σωστά. Συναντιούνται σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι της. Όταν τελειώνουν τον προσκαλεί να ανεβεί για ένα ποτό. Μόλις μπαίνουν την παίρνει στην αγκαλιά του. Δεν αργούν να βρεθούν γυμνοί και οι δυο. Άλλωστε θα είναι άλλη μια φορά. Η τελευταία τους φορά. Αποφασίζει να του προτείνει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι της. Δέχεται ενθουσιασμένος.

Τον ξυπνάει με ένα φιλί. Ο καφές είναι ήδη έτοιμος. Αυτή είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Τον αποχαιρετάει στην εξώπορτα. Αυτή τη φορά είναι σίγουρη ότι τα έκανε όλα σωστά. Σε λίγη ώρα βρίσκεται στο γραφείο. Παθαίνει σοκ. Ένα καινούριο βάζο με λουλούδια βρίσκεται δίπλα στις ορχιδέες.

Ανοίγει το φάκελο και διαβάζει το σημείωμα:
Σ’ευχαριστώ προκαταβολικά για όλα τα πρωινά που θα ξυπνάω δίπλα σου.
Ίνκουμπους

https://el.wikipedia.org/wiki/Σούκουμπους

https://el.wikipedia.org/wiki/Ίνκουμπους

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook