Συνδρομητικό (άτακτο) Bluez!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Πάμε να ανακεφαλαιώσουμε! Το Thebluez.gr είναι ένας ιστότοπος έκφρασης. 30 μόνιμοι αρθρογράφοι αλλά και πολλές εκατοντάδες guests κειμενογράφοι μας στέλνουν τις ιστορίες τους. Είτε πρόκειται για προσωπικές ιστορίες, είτε για μυθοπλασία, για λογοτεχνική προσέγγιση, χιουμοριστικό κείμενο ή κοινωνική αρθρογραφία υπάρχει χώρος εδώ.
Όλο αυτό το διάστημα που το site είναι στο αέρα, έχουμε γίνει μια παρέα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία όποιος μπει μία φορά στη σελίδα μας, μένει! Θα διαβάσει κι άλλο, κι άλλο – στο τέλος θα στείλει κιόλας τη δική του ιστορία! Είμαστε εθιστικοί! Αν γίνετε μέλη και στην ομάδα μας στο Facebook Thebluez.gr Writers and Friends θα δείτε πως γνωριζόμαστε καλά, μέλη και συγγραφείς και έχουμε πετύχει αυτό που ήταν στόχος μας εξ αρχής. Να πίνουμε μαζί καφέ ή ένα κρασί και να μοιραζόμαστε λέξεις! Η ομάδα μας είναι αυτή και να ξέρετε, γελάμε πολύ! (οκ καμιά φορά κλαίμε κιόλας, αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι.)

Το Thebluez.gr απευθύνεται σε ενήλικες. Όλα μας τα κείμενα αφορούν ενήλικες. Ακόμα και η ενότητα με τα παραμύθια, είναι για ενήλικες που μπορούν να τα διαβάσουν στα παιδιά τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό εξ ου και έχουμε αρνηθεί να ανεβάσουμε κείμενα παιδιών ή εφήβων. Είμαστε ξεκάθαρα μια παρέα ενηλίκων που απευθύνεται σε ενήλικες. Ο κάθε ένας από εμάς εκτός από γονιός, επαγγελματίας, ευυπόληπτος πολίτης, μέσα στο μυαλό του κρατάει ένα κομμάτι αλητείας. Ένα κομμάτι φαντασίας. Εκεί μπορεί να ζει ερωτικές φαντασιώσεις, ή ταινίες τρόμου! Μπορείς με το μυαλό σου να συμμετέχεις σε ερωτικά τρίγωνα (ή τετράγωνα ή ρόμβους, στείλτε μας τα σχήματα σας παιδιά! Αγαπάμε γεωμετρία!) ή να φας το λαρύγγι του σαδιστή αφεντικού σου και μάλιστα έχουμε και στήλη μαγειρικής για να το μαγειρέψεις σωστά! Καλύτερα να το κάνεις γραπτά, παρά στην πραγματικότητα μωρέ!

Παρόλο που μας αρέσει να ξεδίνουμε σε κείμενα και ξέρουμε πως το απολαμβάνετε και σεις όταν το κάνουμε, το γεγονός είναι πως δεν αρέσει σε όλους να διαβάζουν τρομακτικά ή ερωτικά κείμενα. Και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Μέχρι τώρα, τα μέλη του Thebluez.gr είχαν πρόσβαση σε όλα τα κείμενα της σελίδας. Αν και συνήθως προειδοποιούμε για ερωτικά ή splatter κείμενα, αναπόφευκτα κάποιοι τα διάβαζαν χωρίς τη θέληση τους. Αυτό είχε σαν συνέπεια αναφορές στη σελίδα. Αποφασίσαμε λοιπόν να διαχωρίσουμε αυτά τα κείμενα.

Από τώρα και στο εξής, η στήλη The RedHotBluez και η στήλη The TerrorBluez! γίνονται συνδρομητικές. Όποιος θέλει να διαβάζει ερωτικά κείμενα ή θριλεράκια θα πρέπει να κάνει εγγραφή στη συμβολική τιμή των 2 ευρώ το μήνα (ή 22 ευρώ για όλο το χρόνο.) Η εγγραφή γίνεται πολύ εύκολα και η πληρωμή μέσω paypal που είναι ο πιο ασφαλής τρόπος διαδικτυακής συναλλαγής.
Προειδοποιούμε πως τώρα που εξασφαλίσαμε ελευθερία λόγου, θα γίνουμε άτακτοι! Ανέβηκε ήδη το πρώτο κείμενο.http://thebluez.gr/lullaby/

Σας περιμένουμε, ευχόμαστε καλή διαμονή στο συνδρομητικό Thebluez.gr και… ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook