Τα κεφάλια μέσα!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Έχουμε Σεπτέμβρη!
Φακ!

Οι περισσότεροι έχουν γυρίσει από μετά της Παναγίας και αφού περιδρομιάσαν όλα τα σφαχτά της Ελλάδος (και της Νέας Ζηλανδίας στάνταρ) και ήπιαν μέχρι και τη Θεία Κοινωνία, άρχισαν τα ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Δηλαδή να καταλάβω λιγάκι γιατί μόλις τα έβαψα τα ξανθά σε καστανά αλλά ακόμη η μαδερμπορντ μου μυρίζει καμένο ντεκαπαζ! Έξω καίγεται το πελεκούδι, τα μπούτια μου ακόμη τρίβονται και παράγονται σπίθες που ανάβω τσιγάρο, τα αιρκοντισια δουλεύουν χωρίς αύριο, η τηλεόραση ακόμη παίζει την 305η επανάληψη του Λαβ Στόρυ και εμείς αρχίσαμε τα ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ; Γιατί καλά μου παιδιά; Δε σας αρέσει το κεφαλάκι σας να στέκεται ανάμεσα στους ώμους; Σας αρέσει να το βλέπεται να κατρακυλάει στα πλακόστρωτα σοκάκια ως άλλος Νεντ Σταρκ; Όχι τίποτα άλλο αλλά είμαστε και εμείς που μας κάθεται κάπως βαριά η επιστροφή στην εργασία μας – δουλεία – και νιώθουμε το αίμα να κοχλάζει στις φλέβες μας, το στομάχι μας να είναι σε υπερένταση και οι μύες μας να κάνουν αψυχολόγητα πράγματα ΟΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ – ΟΙ ΜΥΕΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ , οπότε αυτά τα καλωσορίσματα δεν είναι και τόσο ε χμ, ευχάριστα!

Δε θέλουμε βρε παιδί μου χειμώνα, κρύο, τριακόσιες στρώσεις ρούχα, η ΔΕΗ να μου στρώνει κρεβάτι, νύχτα από τις 5, ξημέρωμα και αν στις 10 και παπούτσια ασήκωτα στα ποδάρια μας σα μαόνια! Δηλαδή δε μας φτάνει που ΔΕ ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΙΖ ΧΙΑΡ, πρέπει να το ζήσουμε στα αλήθεια; Δε γουστάρω να γίνω ΝΑΙΤ ΚΟΥΙΝ ΩΡΕ!

Άσε το άλλο! Από πού κι ως που βρε ΧΕΙΜΩΝΑ; Ε; Δημοτικό δεν πήγατε, παιδικό σταθμό κάτι; Μετά το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ρε ζεβζέκια ποια εποχή έχουμε ; Α; Για πείτε; Όχι πείτε !
ΣΕΠΤΕΒΡΗ – ΟΚΤΩΒΡΗ – ΝΟΕΜΒΡΗ (ΧΑΛΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟΟΟΟΟ)
Οπότε όλα τα ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ σας δεν είναι παρά ένα ψέμα, κοροϊδία ,ΑΠΑΤΗ ΜΠΙΤΣΙΖΖΖΖΖΖ! Θα μπορούσα να σας μηνύσω για αυτό σας το ψέμα, ναι , αλλά ξέρετε κάτι είμαι καλή! Ναι, κατά βάθος – πιο βάθος και από το πηγάδι εκείνης της συφοριασμένης στο ΡΙΝΓΚ 1,2,3 κλπ – είμαι καλή! Οπότε θα το αφήσω να πέσει κάτω!
Και εκεί που έχω βάλει μαλακτικό στα νεύρα μου να μη μπατσίσω κανένα μέρες που ‘ναι, διαπιστώνω με ΦΡΙΚΗ , ότι είναι Κυριακή και την επομένη που είναι Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ξεκινάς μετά από τις διακοπές ξανά δουλειά.

Κοιτούσα και ξανακοιτούσα το ημερολόγιο μήπως κάνω κάποιο λάθος; Μήπως ακόμη έχουμε 37 Αυγούστου; Μήπως είμαι έγκυος και γεννάω ξέρω γω αύριο – αν κ με τέτοια μπυρουζοτσιπουρομεζεδοπαγωτοβαφλοκοιλιά που έκανα στις διακοπές μπορεί να με περνάνε Α Ν Ε Τ Α για ετοιμόγεννη, σε τρίδυμα! Αλλά όχι γαμώ, είναι μέρα επιστροφής.
Και ένα πουλάκι μάλιστα με πληροφόρησε ότι με περιμένουν λέει στο γραφείο ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ! Τόσο που τους ακούω στον ύπνο μου να μου φωνάζουν σα τη χορωδία του Τυπάλδου ΕΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
Και όσο τους ακούω εγώ τόσο να γραπώνομαι από τα μαξιλάρια. Και τσουπ να τους βλέπω να ξεπροβάλουν κάτω από το κρεβάτι μου, να μου τραβάνε τα ποδάρια μου και εγώ να γλιστράαααααααω στα σατενια τα σεντόνια. Να ξυπνάω από αυτόν τον εφιάλτη και να πέφτω σε άλλο! Να βλέπω ότι λέει είμαι σπίτι και έξω από την πόρτα είναι συνάδελφοι αφεντικά, προϊστάμενοι, παραδουλεύτρες, γουάιτ γουόκερς και εγώ να κρατάω την πόρτα με όλη μου τη δύναμη να μη μπουν μέσα και με αρπάξουν και με κάνουν γουορκαχόλικ ξανά !

Και δώστου να σπρώχνουν τη πόρτα, και δώστου εγώ με το κορμί μου το γιγάντιο, που με κράσο – τσίπουρο – μεζέ έφτιαξα, να βαστάω την πόρτα και να κραυγάζω ως άλλη Χοντορίνα – ΧΟΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ! – όσοι δε βλέπεται Γκειμ οβ Θροουνς δεν παίζει να καταλάβετε γρι από αυτό το παρανάλωμα οπότε άντε να δείτε λίγο και τα ξαναλέμε σε 5-10 μήνες που θα τελειώσετε τις σεζόν, μπιτσεζ !

Που είχα μείνει; Α ναι !
ΧΟΝΤΟΟΟΟΟΡΡΡΡΡ ΧΟΝΤΟΟΟΟΡΡΡΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Τίποτα!
Τελικά μπήκαν μέσα γινήκαμε όλοι ζόμπια ΕΝΤ ΟΦ ΣΤΟΡΥ!
Άντε βρε, ΚΑΛΟ ΧΕΙΜ – ΖΛΑΠ – Φθινόπωρο!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook