ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ξέρω τι βλέπεις όταν με κοιτάς. Μία ευυπόληπτο πολίτη, μία καλή σύζυγο, μια σωστή επαγγελματία, μία καλή μάνα. Με βλέπεις που σε κοιτάω με προσήλωση, σου φαίνομαι να ακούω προσεκτικά αυτά που λες, να κατανοώ, να συμπάσχω. Πιστεύεις πως είμαι ένα πλήρως ενταγμένο ον στα κοινωνικά πλαίσια και στις νόρμες που οφείλω να υπακούω ώστε να θεωρούμαι “κανονικός” “μέσος” άνθρωπος. Ξέρεις τι σκέφτομαι όμως εγώ για όλα αυτά; Ξέρεις τι σκέφτομαι όταν σ’ ακούω να μιλάς;

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ

Το λέω μέσα μου ΔΥΝΑΤΑ, γεμίζει το μυαλό μου σύμφωνα και μόλις τρία φωνήεντα. ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ, ρε! Ναι, ναι! Εγώ, με τα γαλλικά και το πιάνο, εγώ η αξιοπρεπής γυναίκα ΖΜΠΟΥΤΣΑΜΑΑΑΑΜ!!
Δεν έχω πέος αλλά το να πω “στις ωοθήκες μου” δεν ικανοποιεί και δεν εκφράζει αυτά που νιώθω για σένα, στο μέγεθος που το εκφράζει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥΤΣΑΚΙ που στο δείχνω και στο φωνάζω μέσα στο μυαλό μου. ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ ΡΕ!!!!

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ φίλε/φίλη που με πρήζεις με τα προβλήματα σου, που τα ξεφορτώνεις πάνω μου σαν να ‘μαι η χωματερή σου και συ το απορριμματοφόρο – χωρίς να νοιάζεσαι για το αν την παλεύω εγώ σήμερα και τι μπορεί να μου συμβαίνει. ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ για τη δουλειά, τον άντρα, τα παιδιά σου! ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ που με θυμάσαι μόνο για να κλαφτείς και στις χαρές και τα γλέντια σου έχεις άλλα παρεάκια.

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ καλέ μου εργοδότη, για τις εισφορές και για τα χρέη σου, ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ για τα άγχη σου και την εταιρία σου, απαιτείς να σου βγάζω όλο το χαμαλίκι και μου καθυστερείς τις τρεις κι εξήντα που μου δίνεις με το ζόρι; Και θες να σου “πονάω” και το μαγαζάκι σου; ΖΜΠΟΥΤΣΑΜΟΥ ρε συ!

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ και συ, ταπεινέ μου υπάλληλε που άργησες επειδή ένας Τενοντόσαυρος Κρητιδικής περιόδου έσκασε στο συρμό του μετρό κι έπρεπε να έρθεις στη δουλειά σου με σκέητμπορντ! ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ που σε πονάει και το δεξί σου αρτίδι επειδή το μάγκωσες στο φερμουάρ του τζην σου, να σου κάνω αύξηση να πάρεις ένα σπασουάρ μπας κι έρθεις ποτέ να δουλέψεις την ώρα που θα έπρεπε! Αλήθεια τώρα, δεν είμαστε φίλοι – κάνε τη δουλειά σου ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ, δε φταίει το κακό κεφάλαιο που δεν πληρώνεσαι να τα ξύνεις όλη μέρα!

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ και συ ρε μάνα, που μου φέρεσαι λες και είμαι ακόμα σπίτι σου και θα με κάνεις ντα αν είμαι κακό παιδάκι. ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ οι φιλοδοξίες σου και οι απογοητεύσεις σου για μένα, ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ που εκνευρίζεσαι ακόμα όταν δεν ικανοποιώ τις επιθυμίες σου λες και κρατούσες πάντοτε τεφτέρι πόσα μιλιλίτρα γάλα με βύζαξες και πρέπει να στα ξεπληρώσω κάνοντας τον ταρίφα, την οικονόμο και την νοσοκόμα σου. ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ τι κάνει η κόρης της Κικίτσας, ποιον παντρεύτηκε, πόσα λεφτά βγάζει και τι τέλεια που είναι τα παιδιά της.

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ καλέ μου σύζυγε το πόσο κουρασμένος είσαι, ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ και η κατανόηση που απαιτείς για τα νεύρα, την κακή διάθεση και το πόσο σου λείψανε τα σουτζουκάκια της μανούλας σου, ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ και συ αγαπημένο μου εφηβάκι που πρέπει να στεκόμαστε όλοι σούζα μη μας πάθεις τίποτα, με τα ορμονικά και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σου! ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ να κάνω το μαλάκα “μη στεναχωρεθεί το παιδί, η εφηβεία φταίει” και το παιδί μας έχει πηδήξει, τα έχουμε δει όλα κωλυόμενα, βαράει παλαμάκια και μεις χορεύουμε! Και βλέπεις σε μένα ότι μισείς και ότι αγαπάς ταυτόχρονα, μία με απωθείς και μία βυθίζεσαι στην αγκαλιά μου, μία είσαι στον ουρανό και μία να πέσεις να πεθάνεις επειδή σε έκλασε το γκομενάκι, ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΡΕ, θα μας τρελάνεις όλους εδώ μέσα!

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ και συ ρε επαφή στο facebook ή τυχάρπαστε συνάδελφε που δε με γουστάρεις και καιροφυλακτείς να μου την πεις ή να με προσβάλλεις. ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ η ζήλια , τα απωθημένα σου μαζί σου και τα χίλια δυο σου κόμπλεξ, GET A FUCKING LIFE και ξεκόλλα με την πάρτη μου.

Δεν θα τα πω ΔΥΝΑΤΑ όλα αυτά. Σε κανέναν. Καλώς ή κακώς. Αναγκαία συνθήκη βλέπεις να καταπίνεις πάντα ότι σε πνίγει. Μα για να επιβιώσω, να ξέρεις πως ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΜΟΥ! Με βλέπεις που σε κοιτώ και δε μιλάω; Με βλέπεις που σε κοιτώ και προσπερνάω; Με βλέπεις που πατάω like στην προκλητική κουβέντα σου στο FACEBOOK ή χαμογελάω απλά όταν με υποτιμάς σε μια παρέα; Ξέρεις τώρα τι σκέφτομαι.

ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ

Θα έγραφα κι άλλα, αλλά έχει όριο λέξεων στο TheBluez ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ ΚΑΙ ΤΟ BLUEZ ρε φίλε!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα βιβλία μας

Φευγάτος
Αλέξανδρος Κουτρούλης - Φευγάτος
Ελευθερία Τσιντάρη - Χωρίς την ελπιδα
Μαργαρίτα Τσεντελιέρου - Το Μυστικό

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook

Δείτε Επίσης

Βρείτε μας στο Facebook