Στείλτε μας τα δικά σας κείμενα – Οδηγίες

Δεχόμαστε κείμενα προς δημοσίευση στο e-mail:  guest@thebluez.gr

Όροι και προϋποθέσεις:

– Δεχόμαστε κείμενα μυθοπλασίας, ερωτικά λογοτεχνικά κείμενα, κείμενα τρόμου, παραμύθια για παιδιά, κοινωνική αρθρογραφία και χιουμοριστικά κείμενα. Δεν δημοσιεύουμε κείμενα πολιτικού περιεχομένου. Δεν δημοσιεύουμε κείμενα ομοφοβικού ή ρατσιστικού περιεχομένου. Δεν δημοσιεύουμε κείμενα που έχουν σκοπό να διασύρουν και να προσβάλουν υπαρκτα πρόσωπα.

– Δεν δεχόμαστε κείμενα που έχουν δημοσιευθεί αλλού, είτε σε site, blog ή έστω σε τοίχο στο FACEBOOK. Ελέγχουμε τα κείμενα που παίρνουμε, σε περίπτωση παραβίασης αυτού του όρου, δεν δεχόμαστε πλέον κείμενα προς δημοσίευση από τον συγκεκριμένο αποστολέα. Οποιοδήποτε υλικό αποστέλλεται στο thebluez.gr προς δημοσίευση θα πρέπει να είναι πρωτότυπο. Η λογοκλοπή είναι επίσης λόγος αποκλεισμού από τη σελίδα μας. Δεν δεχόμαστε κείμενα άλλων συγγραφέων, παραποιημένα ή αυτούσια, τα οποία υπογράφει ψευδώς ο αποστολέας.

– Τα κείμενα θα πρέπει να είναι ΑΥΣΤΗΡΑ από 500 ως 1000 λέξεις. Κείμενα κάτω των 500 λέξεων ή άνω των 1000 δεν λαμβάνονται υπ’όψην.  Συμβουλευτείτε τον μετρητή λέξεων. https://wordcounter.net

– Όλα τα κείμενα που αποστέλλονται θα πρέπει να είναι ορθογραφημένα και τονισμένα. Υλικό που χρήζει ορθογραφικής επιμέλειας, δεν θα λαμβάνεται υπ’όψην. Συμβουλευτείτε τον αυτόματο διορθωτή λέξεων.  http://www.neurolingo.gr/el/online_tools/speller

– Επιμελούμαστε όλα τα κείμενα προς δημοσίευση. Η επιμελήτρια σύνταξης διατηρεί το δικαίωμα ορθογραφικής, συντακτικής διόρθωσης και διάρθρωσης κειμένου. Με την αποστολή κειμένου σας δηλώνετε πως συναινείτε με τον όρο αυτό.

– Διατηρούμε το δικαίωμα απόρριψης κειμένων κατά την κρίση μας αν κρίνουμε πως είναι δεν είναι κατάλληλα για το https://thebluez.gr

– Δεχόμαστε κείμενα με υπογραφή κάποιο ψευδώνυμο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να έχουμε και το πραγματικό όνομα του αποστολέα κάτω από το nickname με τη σημείωση “να χρησιμοποιηθεί το ψευδώνυμο”. Δεν κοινοποιούμε ποτέ τα στοιχεία του αποστολέα χωρίς την άδεια του, εκτός κι αν συντρέχουν ποινικοί λόγοι. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ: https://thebluez.gr/terms/

– Το e-mail αποστολής κειμένων σας θα πρέπει να είναι έγκυρο. Συχνά επικοινωνούμε μαζί σας για θέματα που αφορούν στο κείμενο σας μέσω mail.

– Δεν δεχόμαστε κείμενα προς δημοσίευση μέσω μηνυμάτων στο FACEBOOK.

– Όλα τα κείμενα εκτός από εκείνα των μελών της μόνιμης συντακτικής ομάδας, ανεβαίνουν στη σελίδα μας με την υπογραφή του αποστολέα και την επισήμανση “thebluez.gr guest”.

– Κείμενα που δεν έχουν δημοσιευθεί στο thebluez.gr 2 μήνες μετά την αποστολή τους να θεωρούνται απορριφθέντα.

– Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση μπορείτε να απευθυνθείτε και στις ομάδες TheBluez.gr writers and friends και  Thebluez.gr Academy  όπου μέλη της διαχείρισης  θα χαρούν να σας απαντήσουν.

– Δεν πραγματοποιείται καμία οικονομική συνδιαλλαγή όσον αφορά δημοσιεύσεις κειμένων. Το thebluez.gr δεν πληρώνει αρθρογράφους για κείμενα. (Δέχεται όμως πληρωμή σε είδος για να ανεβάσει κείμενα κατά προτεραιότητα. Δωροδοκήστε μας με πιτόγυρα, μπύρες και σοκολάτες. Δεκτά και γεμιστά. Αν στείλετε μπάμιες θα σας βρούμε και θα σας σκοτώσουμε)

 

Ευχαριστούμε