,

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!!11!!

Σωτήριον έτος 2018.
Εκτοξεύσαμε το Falcon Heavy. Βάλαμε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη ένα κόκκινο αυτοκίνητο, με μια κούκλα ντυμένη αστροναύτη στην θέση του οδηγού (ελπίζω δηλαδή να είναι κούκλα, όπως και να ‘χει δεν θα μάθουμε ποτέ). Βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν στείλουμε επανδρωμένη αποστολή στον Άρη. Ο Π.Ο.Υ. λέει ότι θα είναι από τα τελευταία έτη που θα δούμε πολιομυελίτιδα πάνω στον πλανήτη. Έχουμε όλη την πληροφορία, τη γνώση, την έρευνα, μέσα σε μια μικρή συσκευή που χωράει στην κωλότσεπή μας, όπου συχνά την ξεχνάμε και μας πέφτει στην τουαλέτα (όχι εμένα, μιας πολύ φίλης μου).

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;

Αλήθεια εκτοξεύτηκε το Falcon Heavy; Δηλαδή τώρα εσείς πιστεύετε ότι ένα αυτοκίνητο πετάει στο διάστημα; Η πολιομυελίτιδα είναι αληθινή ασθένεια ή κόλπο των φαρμακευτικών; Η γη σίγουρα δεν είναι επίπεδη; Τα εμβόλια είναι σχέδιο απαλοιφής πληθυσμού;

ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ…

Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω, βρίσκεται σε εκείνη την μικρή συσκευή που λέγαμε, (την κατουρημένη πλέον) που έχουμε στην κωλότσεπη. Η σωστή ερώτηση είναι: ΕΣΥ μπορείς να την βρεις; (όχι την συσκευή στην κωλότσεπη ρε ντολμά, την απάντηση! Συγκεντρώσου!)

Μα φυσικά και μπορείς, τι είσαι ΕΣΥ; Χαζός είσαι; Κανάς αγράμματος μήπως; Δεν ξέρεις ΕΣΥ να ψάξεις στο google; Να, ορίστε! Έχεις κιόλας βρει τις απαντήσεις:

Η σελίδα «katourame-tin-epistimi-sta-moutra.gr” έχει ΗΔΗ αναρτήσει άρθρο «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΑΚΟΝ ΧΕΒΗ!1!!!! ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ Ο ΤΟΜΜΥ ΓΟΥΑΪΖΟ».

Η σελίδα «oloi-oi-empizntimones-einai-pliromena-tsirakia-kai-mpoustides.gr» αναφέρει ξεκάθαρα, ότι πολιομυελίτιδα δεν υπήρξε ποτέ και ότι «ΣΟΚΚ!1!! ΔΕΙΤΕΤΟΠΡΙΝΤΟΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!11! ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΛΟΞΥΓΓΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.!!1!»
Η σελίδα «strogyli-einai-mono-i-tyropita.org» έχει εκτενή έρευνα που αποδεικνύει ότι η γη όχι μόνο είναι επίπεδη, αλλά και σε σχήμα μπουγάτσας με κιμά.

Το μπλογκ «kourkoumas-to-farmako-pou-mas-krivoun-oi-erpetomorfoi.blogspot.com» φιλοξενεί μια λεπτομερή συζήτηση, για το πώς σκοπός των εμβολίων είναι να σκοτώνουν κόσμο, έχει φρικώδεις φωτογραφίες νεκρών, οι οποίοι σύμφωνα με το μπλογκ, πέθαναν ομαδικά σε αεροπορικό, ΑΜΕΣΩΣ μετά το εμβόλιο της γρίπης. ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

Όχι, αγράμματος και χαζός ασφαλώς δεν είσαι, αλλά μόλις έγινες ο ορισμός του λειτουργικά αναλφάβητου. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙΣ, (δείξε έλεος!) άσε με να σου πω εγώ τον ορισμό, που το γκούγκλαρα πριν από σένα: «Ο λειτουργικός αναλφαβητισμός αναφέρεται στην έλλειψη της ικανότητας να χρησιμοποιεί το άτομο τις γνώσεις που του παρέχονται, έτσι ώστε να ενταχθεί ομαλά και να λειτουργήσει αποτελεσματικά στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο ανήκει (Μωραΐτης, 2009).»

Με λίγα λόγια ναι, ξέρεις και να διαβάζεις και να γράφεις. Ξέρεις να χειρίζεσαι και υπολογιστή και τάμπλετ και κινητό. Ξέρεις να γκουγκλάρεις και να ψάχνεις. Αυτό που δεν ξέρεις να κάνεις, είναι ανάλογα με τις γνώσεις σου, να εκτιμήσεις μια πληροφορία, να την ψάξεις εις βάθος και να την απορρίψεις ή να την κρατήσεις ή να παραδεχτείς ότι απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ! Δεν είναι ντροπή γενικά! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην μπορείς να έχεις άποψη για όλα και ειδικά για θέματα πολύπλοκα που αφορούν μετρήσιμα, τεκμηριωμένα και δυσνόητα στοιχεία όπως ας πούμε ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ. Δεν έχει πετροβοληθεί κανένας δημόσια επειδή είπε «Ρε συ, δεν ξέρω!». Μην το περιορίζουμε μόνο στα επιστημονικά βέβαια, αυτό ισχύει για ΟΛΑ. Αν πάω εγώ στον μάστορη και μου πει ότι ο αραμπάς με μηχανή «έχει κάψει βερντιλατέρ που επηρεάζει τα αμορτισέρ και θες αλλαγή βαλβίδας ρελαντί» απλά θα πάρω τον πατέρα μου τηλέφωνο ουρλιάζοντας «ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑ! Ο κύριος κάτι μου λέει ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ! ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΟΥ!». Δεν θα του πω πάντως, ότι είναι τσιράκι των αυτοκινητοβιομηχανιών και το βερντιλατέρ πρέπει να είναι σομόν και χνουδωτό.

ΕΣΥ όμως όχι! ΕΣΥ τα ξέρεις όλα! ΕΣΥ ξέρεις από το τι είναι «ανασυνδυασμένο dna» (εννοείται είναι κάτι που υπάρχει στα εμβόλια, για να ψοφολογήσουμε αργά και επώδυνα έτσι;) μέχρι και «τι της έκανε μωρέ της μαλακισμένης» Άσπας, η συμπαθής Φωτεινή.

ΕΣΥ έχεις άποψη για ΟΛΑ! Και την λες ανελλιπώς. Την λες όποτε βρεις ευκαιρία για να δουν όλοι πόσο ψαγμένος είσαι και να αφυπνίσεις της μάζες! Να τους δείξεις ότι οι επιστήμονες είναι κάτι πουλημένα καθίκια, ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΣΥ που δεν είσαι καν σχετικός με το θέμα, με λίγο ψάξιμο στο Γκουγκλ, τα έμαθες ΟΛΑ! Σιγά που χρειάζεσαι εμπειρία, σπουδές και λοιπές πίπες! Υπερεκτιμημένοι ντόκτορες! Όλα είναι τόσο απλά και τελικά τίποτα δεν ξέρουν… και όταν τα ξέρουν, απλά θέλουν να μας σκοτώσουν μαζικά, γιατί οι μασόνοι, η Ν.Τ.Π. και ο Κθούλου τους διέταξαν. Αν βέβαια, σου πει κάποιος ότι κάνεις λάθος και ότι είσαι εν δυνάμει ψιλοεπικίνδυνος, θα του πεις: «Είναι η άποψή μου, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!».

Λοιπόν, δες τώρα πώς δουλεύει το πράγμα: ΔΕΝ ‘ΠΑ ΝΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΡΘ ΤΟΥ ΒΕΗΝΤΕΡ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, τα επιστημονικά στοιχεία ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ! Από την Β. Κορέα, μέχρι την Μ. Βρετανία και μέχρι τις Η.Π.Α. (see what I did here? Blink! ) οι επιστήμονες συμφωνούν μεταξύ τους, βάσει συγκεκριμένων στοιχείων, συγκεκριμένων τεκμηριώσεων, για συγκεκριμένα πράγματα. Αυτή είναι η ομορφιά της επιστήμης: Δεν την ενδιαφέρει το πολιτικό, κοινωνικό και θρησκευτικό πλαίσιο, την ενδιαφέρουν τα τεκμηριωμένα στοιχεία. Εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες ανά την υφήλιο καθημερινά, αναζητούν δεδομένα και κοπιάζουν για ανακαλύψεις που θα βελτιώσουν την ανθρώπινη ζωή, που θα απαντήσουν σε ερωτήματα που δεν έχουμε βρει ακόμα απαντήσεις και που θα βρουν λύσεις για προβλήματα που μαστίζουν το ανθρώπινο γένος (Όλοι, εκτός από τον Dr. Doom, που θέλει όντως να μας σκοτώσει. Οκ! ΣΤΟ ΔΙΝΩ!).

ΕΣΥ τι κάνεις; ΕΣΥ αντί να χρησιμοποιήσεις την δουλειά τους προς δική σου εξέλιξη, ΕΣΥ αντί να εκμεταλλευτείς την γνώση που αυτοί οι άνθρωποι σου προσφέρουν, προσπαθείς να νιώσεις λίγο πιο σπουδαίος, πιο έξυπνος, πιο άξιος από αυτούς, διαδίδοντας οτιδήποτε διαβάσεις άκριτα. Δεν έχεις τις γνώσεις να αποφανθείς για το χ-ψ θέμα, αλλά θες να έχεις ΑΠΟΨΗ. Γιατί εν τέλει, το σημαντικό είναι αυτό: να έχεις ΑΠΟΨΗ για τα πάντα, ακόμα κι εκεί που δεν έχεις ιδέα. Όχι, δεν είναι σημαντικό να προσπαθήσεις με ΚΟΠΟ και με ΓΝΩΣΕΙΣ να αποκτήσεις μια άποψη, ΕΣΥ είσαι πιο έξυπνος, δεν χρειάζεσαι γνώσεις, ούτε να καταβάλλεις κόπο. Το σημαντικό είναι απλά να έχεις ΑΠΟΨΗ για να μας την πετάς στα μούτρα σαν βιοχλαπάτσα σε κάθε ευκαιρία.

Kallina Kara

Απάντηση


Discover more from Thebluez

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading