,

Βρίσε κι εσύ ένα παιδί. Μπορείς!

Ναι, βρίσε κι ΕΣΥ ένα παιδί. ΜΠΟΡΕΙΣ! Δείξε πόσο μάγκας είσαι. Δείξε πόσο λίγα επιτεύγματα έχεις καταφέρει στην ζωούλα σου. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, ναι;

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως. Το θέμα μας είσαι ΕΣΥ κομπλεξικέ υπάνθρωπε.
Ναι…ναι…ΕΣΥ! ΕΣΥ που ξυπνάς, παίρνεις την φωτογραφική σου μηχανή και κατεβαίνεις να καλύψεις φωτογραφικά το «ρεπορτάζ» της μαθητικής παρέλασης. Που έφτασες κιόλας απέναντι από τους επίσημους με την φραπεδιά στο χέρι, στήθηκες, και περιμένεις να αρχίσουν να περνούν τα γυμνάσια-λύκεια. ΕΣΥ είσαι έμπειρος. Ξέρεις γενικά ότι εκεί είναι το ζουμί. Και δικαιώνεσαι.

ΩΠ! Να το πρώτο «πουτανάκι» με την κοντή φούστα! Κλικ! Κλικ! Ζουμ! Κλικ!
Ωπ μάνα μου! Δες εδώ μια «χοντρή» με κολλητό πουκάμισο! Κλικ! Κλικ! Ζουμ! Κλικ!
Πωωω ρε φίλεεεε! Πώς έχει βαφτεί έτσι αυτό το 15χρονο? Πού πας έτσι μωρη; Κλικ! Κλικ! Ζουμ! Κλικ!
ΩΧ ΑΜΑΝ! Άνοιξαν οι ουρανοί! 13χρονο με μαντήλα! ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ! Κλικ! Κλικ! Ζουμ! Κλικ!

Τέλειωσε η παρέλαση, έκανες την δουλίτσα σου, επιστρέφεις στο γραφείο/σταθμό/σάητ που δουλεύεις ικανοποιημένος. Παραδίδεις τις φωτογραφίες σου. Το βγάλαμε το μεροκαματάκι μας και σήμερα.

Μετά έρχεσαι ΕΣΥ ω θεότητα της μικροπρέπειας και της ανθρωποφαγίας. ΕΣΥ, που κοιτάς προσεκτικά τις φωτογραφίες που σου έφεραν. ΕΣΥ έχεις την δύναμη. Το λέει και το ίνσταγκραμ ακάουντ σου: «journalist/opinion maker». Τα πράγματα είναι σοβαρά. ΕΣΥ θα διαλέξεις τα θέματα. Για να δούμε: «όλα όσα έγιναν στην εξέδρα των επίσημων» Ναι… «Περήφανα και φέτος τα ελληνικά νιάτα στην παρέλαση» Καλό. «Φωτορεπορτάζ με 6χρονα ντυμένα τσολιαδάκια.” Γλυκούλι. Τραβάει, αλλά δεν τραβάει τόσο, όσο η βρώση ανθρώπινων ψυχών και ΕΣΥ είσαι έμπειρος.

Το ξέρεις καλά: «ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΙ ΣΕΞΥ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ» Άψογο… Βάλε το «πουτανάκι» με την κοντή φούστα! Ωπ! Έχει κι άλλο! Εεεερε βάηραλ που θα γίνουμε! Έχει και τρίτο! Και μια «χοντρή» με κοντό πουκάμισο! Και μια με στραβό κραγιόν! Και μια με μαντήλα! ΒΑΗΡΑΛ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΚΥΡ-ΣΤΕΦΑΝΕ! Θα τρελαθεί στα κλικ το σάητ σήμερις! Θα τσοντάρει και τον επόμενο μήνα για διαφήμιση το «βουλκανιζατέρ ο Κώτσος»! ΣΑΞΕΣ! Μπορείς να γυρίσεις στην οικογένεια σου, στην 15χρονη κόρη σου και να φας ήσυχος σκορδαλιά μέχρι να μην έχεις πια πίεση. Σωστός επαγγελματίας.

Τελευταίος τροχός της αμάξης. Κατακαημένος και καταϊδρωμένος, έρχεσαι ΕΣΥ. Κι ΕΣΥ είσαι ο χειρότερος απ’ όλους. Διότι ΕΣΥ δεν έχεις καν προσωπικό όφελος να σε παρακινεί. Όχι. ΕΣΥ παρακινείσαι μόνο από τα ταπεινά, παρακμιακά σου ένστικτα. Εσύ δεν θες μεροκάματο και κλικ. ΕΣΥ το κάνεις από προσωπικό καπρίτσιο. Για την προσωπική σου ικανοποίηση. ΝΑΙ! Καλά κατάλαβες! Μιλάω για σένα αποχαυνωμένο ον. Που νομίζεις ότι όλη η ζωή είναι το προφίλ σου στο Facebook. Που ως μίζερη ύπαρξη που είσαι, πιστεύεις ότι πέρα από το ίντερνετ, οι πράξεις σου δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο. Μάλλον επειδή ούτως ή άλλως δεν έχεις κανέναν σημαντικό αντίκτυπο γενικά στον περίγυρο σου, έχεις αυτή την ψευδαίσθηση. ΕΣΥ λοιπόν, που θα περιλάβεις τα «πουτανάκια», τις «χοντρές» και τα «ισλαμοπιθήκια» τελευταίος. ΕΣΥ που θα πιάσεις στο γεμάτο χολή και αμορφωσιά πληκτρολόγιο σου ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ και θα τα κάνεις ΞΕΦΤΙΛΑ γιατί μόνο ξεφτιλίζοντας ένα ανήλικο θα νιώσεις πιο καλά. Θα νιώσεις ανώτερος. Πιο έξυπνος, πιο αδύνατος, πιο όμορφος, πιο ηθικός. Σε κατανοώ, δεν μπορώ να πω. Τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι χαρίσματα που δεν γεύτηκες ποτέ. Ενίοτε σε λυπάμαι. Συνήθως σε σιχαίνομαι. Δεν μπορώ όμως να σε δικαιολογήσω. Δεν βρίσκω καμία δικαιολογία, όταν σε βλέπω να ποστάρεις στο προφίλ σου και σε άλλες 5 ομάδες του φουμπού, φωτογραφίες ΑΝΗΛΙΚΩΝ, με τα πρόσωπα ακάλυπτα και με ανορθόγραφες λεζάντες:
«ΔΗΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΤΣΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ 15ΧΡΟΝΑ! ΕΣΧΟΖ!!11!! ΠΟΥ ΗΝΕ Η ΑΙΛΛΙΝΙΚΙΑ ΗΚΟΓΕΝΙΑ;;;»
«ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΧΟΝΤΡΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΙ! ΣΑΝ ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ ΗΣΕ! ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.»
«ΔΗΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΙΖΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΙΛΑ! ΕΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΥΣΑΝΕΕ!!!11!»

Και κλείνεις το πισί ικανοποιημένος. Έκανες το χρέος σου και φέτος. Κατάφερες να κάνεις μερικά εφηβικά μάτια να κοιτάνε με τρόμο την φωτογραφία τους να γίνεται βάηραλ. Να κοιτάνε με απόγνωση ένα μάτσο ενήλικες να τα βρίζουν, να τα λοιδορούν, να τα ξεφτιλίζουν. Κατάφερες να κάνεις μερικές έφηβες να βουρκώσουν, να ντραπούν, να μην θέλουν να πάνε στο σχολείο. Διότι στο σχολείο, θα συναντήσουν τα παιδιά ΣΟΥ! Που κατά πάσα πιθανότητα τα έχεις κάνει σαν τα μούτρα ΣΟΥ! Στο σχολείο όπου το μαρτύριο τους θα πάρει σάρκα και οστά, κάνοντας πλέον την καθημερινότητα τους κόλαση. Η «πουτάνα», η «χοντρή» και το «ισλαμοπιθήκι» θα αντιμετωπίσουν όλο αυτό που ΕΣΥ με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο χέρι στο βρακί συνέβαλλες για να δημιουργηθεί. Για σένα βέβαια, απλά θα ξημερώσει μια ακόμα μέρα. Θα πας στην δουλειά σου. Θα σου φωνάξει το αφεντικό σου. Θα πάρεις τα μίζερα λεφτά σου. Θα γυρίσεις σπιτάκι σου. Θα βάλεις τις παντοφλίτσες σου. Θα ανοίξεις το πισι σου και θα πάρεις μια ελάχιστη χαρά από τα λάηκς και τα «ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!» που θα δεις κάτω από τα λούμπεν σχόλια σου. Άλλη μια μέρα για σένα πέρασε. Αύριο θα βρεις καινούριο θύμα.

Και έρχομαι τώρα εγώ και ρωτάω όλους εσάς τους παραπάνω:
Πόσο ξεφτίλες είστε ρε;
Πόσο μικροί στο νου και την ψυχή είστε;
Πόσο κομπλεξικοί σε σημείο case study;
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑΤΕ/ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΤΕ/ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ!
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ! Που μάθατε ντεμέκ και τι σημαίνει η λέξη «μπούλινγκ», μόνο και μόνο για να την χρησιμοποιείτε κλαψιάρικα αναφερόμενοι στον εαυτούλη σας, όταν σας βρίζουν για τις αισχρότητες που γράφετε.
«Αυτό που κάνετε είναι μπούλινγκ! Είναι φασισμός! Αυτή είναι η άποψη μου! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!».
(Μπλιαχ! γλίτσα… )

Ναι έχουμε δημοκρατία.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ οι παραπάνω όμως, δεν αξίζετε κανένα σεβασμό.
ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Μία απάντηση στο “Βρίσε κι εσύ ένα παιδί. Μπορείς!”

  1. Συγχαρητήρια !! Το διάβασα πέρισυ και μου άρεσε. Το ξαναδιάβασα πριν από λίγο και θεωρώ ότι χτύπησες φλέβα !!! Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι.

Απάντηση


Αρέσει σε %d bloggers: