,

Απρόσμενα ερωτευμένη

Εκεί που σου φαίνονται όλα τόσο πεζά κι αδιάφορα, που περνάς μια μοναχική φάση πιστεύοντας πως δεν υπάρχει ο κατάλληλος να μοιραστείς μαζί του την καθημερινότητά σου, εκεί στα ξαφνικά μπορεί να αλλάξουν τα πάντα.  Εμφανίζεται εκείνος ο άνθρωπος από το πουθενά, που σε κάνει να αναθεωρήσεις για όλα όσα έλεγες πριν έρθει στην ζωή σου, είναι αυτός που άλλαξε την αντίληψή σου για τον έρωτα… μια μέρα που δεν το περίμενες.

Τα μεγάλα λόγια κι οι υποσχέσεις δεν του άρεσαν εξ αρχής.Ήξερε να σου αποδεικνύει τι σημαίνεις για εκείνον κάθε μέρα με πράξεις. Πάντα τρυφερός και δοτικός, γνώριζε πώς να κάνει τις μέρες να κυλούν μοναδικά, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αυτή η ασύγκριτη αγκαλιά σας, έκανε το δέσιμό σας να μοιάζει ξεχωριστό. Ήταν ακριβώς αυτό που είχες ανάγκη. Σε είχε κερδίσει με τις πράξεις του. Σου απέδειξε πως ο έρωτας, σαν συναίσθημα, υπάρχει όταν το νιώθουν κι οι δύο και προσπαθούν γι’ αυτό, όταν δεν επαναπαύονται. Σε άλλαξε, σε συμπλήρωσε. Αισθάνθηκες ξεχωριστά, μοναδικά και ζεις την απόλυτη ευτυχία, μιας κι ένα μόνιμο χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπό σου.

Τώρα πια ο μόνος φόβος σου είναι μήπως αλλοιωθεί αυτό που έχετε ή μήπως χαθεί ξαφνικά, όπως ακριβώς ήρθε. Είναι σημαντικό να μη σε απασχολεί πόσο θα κρατήσει η ευτυχία σας ή πόσο αυτός ο έρωτας αντέξει στον χρόνο, αλλά να σκέφτεσαι πόσο απρόσμενη ήταν η τύχη σου να βρεθεί κάποιος να σου χαρίσει απλόχερα αληθινά συναισθήματα. Σου έμαθε πώς να μοιράζεσαι στιγμές και σκέψεις, πώς γίνεται να δίνεις δέκα και να εισπράττεις πίσω έστω τα μισά.

Όποιο λοιπόν κι αν είναι το τέλος αυτού του ταξιδιού, εσύ στάσου μόνο στη διαδρομή σας.

The BluezGuest

Απάντηση


Discover more from Thebluez

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading