,

Καταραμένο smartphone

Όχι καταραμένο κινητό δεν θα σε αφήσω να μου φας την μέρα πάλι.

Πρέπει να σηκωθώ σήμερα να κάνω γενική το σπίτι οι κατσαρίδες και οι αράχνες θα κάνουν σε λίγο πάρτι. Κατσαρίδες είπα κάτσε να κοιτάξω πόσο καιρό ζει άραγε; Όχι είπαμε δεν θα το ανοίξω πρέπει να καθαρίσω. Μούχλα πάλι στο μπάνιο, αλήθεια πως φεύγει η μούχλα; Οκ περίπτωση έκτακτης ανάγκης ανοίγω λίγο. Με αυτά και με τα άλλα έμαθα ότι το ροκφόρ ωριμάζει σε τεχνητά σπήλαια για να δημιουργηθεί ο μύκητας που δημιουργεί αυτή την φυσική μούχλα σε αντίθεση με το blue cheese που η μούχλα του είναι τεχνητή εξού και η διαφορά στην τιμή τους.

Διάφορα είπα και ευκαιρία να συγκρίνω και τις τιμές στα δύο σανδάλια που είδα χθες σε εκείνο το site. Δεν μπορεί το ένα να έχει 120€ και το άλλο μόνο 20€ κάπου δεν μου κολλάει. Ωραία! παπούτσια διάλεξα μήπως να δω και εκείνο το φόρεμα; Κάτσε όμως νομίζω μία κοπέλα σε εκείνη την ομάδα προχθές έγραψε ότι καμία σχέση αυτό που παρέλαβε με αυτό που είδε στην φωτογραφία.

Scroll scroll να θυμηθώ να δοκιμάσω και αυτή την δίαιτα, scroll scroll να θυμηθώ να δω και survivors, scroll scroll να θυμηθώ να παραγγείλω κι αυτό το κραγιόν, scroll scroll να διαβάσω και κάνα δυο γαμάτα κείμενα από το thebluez είδα αρκετές κοινοποιήσεις του, scroll scroll και σε άλλη ομάδα πάλι με πρόσθεσαν; Για να δω διαχειριστές, α καλά άντε γειά scroll scroll να φτιάξω και αυτή την συνταγή. Αλήθεια συνταγή είπα τι να μαγειρέψω σήμερα; Θα κάνω ποστ να ρωτήσω στην ομάδα με τις συνταγές. Οκ μετά από 115 σχόλια θα καταλήξω σε σίγουρη και κλασική συνταγή μακαρόνια με κιμά.

Μπίπ μπίπ τι είναι αυτό τώρα; Σχολικό; Καλά πως πέρασε η ώρα; Εγώ δύο λεπτά μπήκα να δω πως βγαίνει η μούχλα. Όχι άτιμο δεν θα εξουσιάζεις εσύ την ζωή μου και τον χρόνο μου, μισό λεπτό μόνο να παραγγείλω delivery on line γιατί δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω και σήμερα. Μα καλά είναι δυνατόν να χάνεται έτσι ολόκληρη μέρα χωρίς να έχεις κάνει κάτι; Θα μπω για λίγο να κάνω ποστ να ρωτήσω πως τα προλαβαίνουν όλα κάποιες μαμάδες γιατί και τα σπίτια τους λάμπουν και δέκα φαγητά έχουν μαγειρέψει και τα νύχια σούπερ με το ημιμόνιμο και τα παιδιά μια χαρά ταϊσμένα, διαβασμένα, ευτυχισμένα και 5 φορές σεξ την εβδομάδα με τον άντρα τους που φυσικά είναι κούκλος και δεν έχει μάτια γι’ άλλη γυναίκα. Δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος θα το βρω όμως κι ας μου φάει και όλο το ξημέρωμα να ψάχνω, στο ενδιάμεσο μπορεί να παίξω και καραμελίτσες που της λέει και η κόρη μου να χαλαρώσω από την πολύ κουραστική μέρα που είχα και γιατί έχω μείνει πίσω και στις πίστες.

Απάντηση


Αρέσει σε %d bloggers: