,

Οδηγίες Χρήσεως

Κανονικά όταν επιλέγεις ένα νέο προϊόν συνοδεύεται από οδηγίες χρήσεως, έτσι θα έπρεπε να γίνεται και στην επιλογή συντρόφου για να ξέρεις βρε αδερφέ τι να περιμένεις από το προϊόν που έχεις στα χέρια σου και την σωστή ή όχι λειτουργία του. Τι; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο; Κακώς θα έπρεπε να υπάρχει και μέχρι να σκεφτούν κάποιοι να βγάλουν σας παραθέτω τις δικές μου οδηγίες χρήσεως προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, φυσικά απευθύνομαι στις ελεύθερες γιατί οι παντρεμένες αφού βιαστήκατε να τους πάρετε χωρίς να είστε ενήμερες καλά να πάθετε.

Ο τσιγκούνης
Ελαττωματικός από το εργοστάσιο και όσο μεγαλώνει χειροτερεύει. Πρόσεξε τα σημάδια από το πρώτο ραντεβού – όχι, δεν είναι υπέρ της ισότητας των δυο φύλλων και αντιμετωπίζει την γυναίκα ως ίση αρά ο καθένας πληρώνει τα δικά του στο πρώτο ραντεβού, όπως επίσης δεν είναι ρομαντικός για να σε πάει βόλτα στην ακροθαλασσιά ή στο παρκάκι της γειτονιάς και να μοιραστείτε το κουλουράκι του. Αν προσέξετε τις λεπτομέρειες θα δείτε ότι μαζεύει το σουσάμι από το κουλούρι για να φτιάξει παστέλι να σας κεράσει στην πρώτη σας επέτειο. Επίσης δεν είναι οικολόγος όσο και αν θέλει να σας πείσει ότι η πεζοπορία κάνει καλό στην υγεία και ότι η χρήση των ΜΜΜ μειώνει σημαντικά την ατμοσφαιρική ρύπανση. Έχει καβούρια στην τσέπη του κοινώς και δεν θα περάσεις ποτέ καλά μαζί του. Κορίτσια κακά τα ψέματα οποίος είναι τσιγκούνης στα λεφτά είναι και στα αισθήματα.

Ο μαμάκιας
Αυτός φτιάχτηκε έτσι εξ αρχής είναι ελαττωματικός από το καλούπι από την μήτρα δηλαδή. Δεν φταίει αυτός που αγαπάει τόσο πολύ την μαμά φταίει που η μαμά είναι τόσο γλυκιά και καλή και ξέρει από πρώτο χέρι τι είναι καλό γι’ αυτόν όπως ξέρει να του μαγειρεύει τα καλύτερα και πιο νόστιμα φαγητά και γενικά η μαμά έχει πάντα δίκιο. Αν είστε έξυπνες θα τον καταλάβετε από την επιλογή του μαγαζιού που θα γίνει το πρώτο ραντεβού σας “η μητέρα μου μου είπε ότι εδώ φτιάχνουν την καλύτερη καρμπονάρα, όχι σαν την δικιά της αλλά εξίσου καλή” εναλλακτικά μπορεί να ακούσετε την φράση “φτιάχνουν τον καλύτερο καφέ εδώ όχι σαν της μητέρας μου αλλά εξίσου καλό” – αν είστε από τις τυχερές στο δεύτερο τρίτο ραντεβού θα έχετε την χαρά να την συναντήσετε και από κοντά, ήδη στα ραντεβού που προηγήθηκαν έχετε μάθει τα πάντα γι’ αυτήν, όταν μπορούσε να σας μιλήσει δηλαδή, την ώρα που δεν απαντούσε στις κλήσεις της κατά την διάρκεια του ραντεβού σας.

Ο ζηλιάρης
Γενικά ο ζηλιάρης κυνηγάει δράκους και βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Στην αρχή θα σε κολακέψει η τόση προσοχή του τα συνεχή τηλέφωνα και ξαφνικές εκπλήξεις κάτω από το σπίτι σου ή την ώρα που σχολάς από την δουλειά και αλλά τέτοια χαριτωμένα. Κορίτσια δεν είναι εκπλήξεις, είναι αιφνιδιαστικά πεσίματα για να δει αν είστε εκεί που του είπατε, οπότε το σενάριο ‘εκπλήξεις’ καταρρίπτεται. Στο τηλέφωνο σου σίγουρα έχει κάνει copy paste όλες τις επαφές σου και έχουν διασταυρωθεί όλα τα αρσενικά ονόματα στα οποία υπάρχουν υποψίες. Ύποπτοι είναι τα αφεντικά, οι συνάδελφοι, τα δεύτερο τρίτα ξάδερφα και ο πάπας της ενορίας. Τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν όταν επεμβαίνει πλέον και στο ντύσιμο που σαν διάσημος στυλίστας σου αναλύει ότι τα μίνι τα πολύ στενά και τα ντεκολτέ δεν είναι πλέον στην μόδα.

Ο φανατικός φίλαθλος
Αυτόν τον γνωρίσατε κατά πάσα πιθανότητα Αύγουστο που δεν έχει πρωτάθλημα ή σε χρονιά που δεν είχε euro/μουντιάλ. Βγάλτε από την αρχή της σχέσης σας από το ημερολόγιο την ημέρα Κυριακή είναι ιερή μέρα γι’ αυτόν, όχι δεν πάει στην εκκλησία είναι η μέρα που θα πάει στο γήπεδο η θα μείνει σπίτι στην αγαπημένη του θέση στον καναπέ βλέποντας αγώνες στην tv. Αποφύγετε να κάνετε σοβαρή συζήτηση μαζί του την εβδομάδα που έχει ντέρμπι η ομάδα του και προς θεού πάνω σε τσακωμό μην θίξετε την φανέλα που προσκυνάει, για την μάνα του δυο τρία μπινελίκια ρίξτε του αν σας βγαίνει, θα είναι πιο ανώδυνο. Σε κάθε περίπτωση θα έρχεστε δεύτερη σε αυτή την σχέση γιατί στο μόνο θηλυκό που έχει λατρεία είναι η Μπάλα!

Ο ρομαντικός
Με αυτόν ξέχασε όλα τα κοσμοπολίτικα μέρη και ετοιμάσου να μάθεις όλα τα ρομαντικά και απόκρημνα σημεία της πόλης της επαρχίας και των νησιών. Προσοχή απέφυγε να δεις αισθηματική ταινία μαζί του το κλάμα που θα ρίξει δεν θα το πιστεύεις. Θα μάθεις όλους τους ρομαντικούς ποιητές, θα κοιτάζεται το ηλιοβασίλεμα και την πανσέληνο με μεγάλες παύσεις, αν καταφέρεις και κρατηθείς ξύπνια θα είσαι ήρωας.
Ο ψωνισμένος
Αυτός χωρίζεται σε υποκατηγορίες ο ψωνισμένος με το χρήμα και ο ψωνισμένος με την πάρτη του γενικά. Θα τον αναγνωρίσεις εύκολα κυκλοφορεί πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας σε κάμπριο αυτοκίνητο. Γνωρίζει όλα τα must clubs της παραλιακής και χαιρετάει τους πάντες τους ξέρει δεν τους ξέρει. Οι συζητήσεις σας θα είναι γύρω απ’ αυτόν και γενικά όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απ’ αυτόν. Θα σου πει αρκετές φορές ποσό τυχερή είσαι που τον γνώρισες και ότι πολλές θα ήθελαν να είναι στην θέση σου. Γενικά θα μιλάει και θα μιλάει και όταν πλέον θα έχεις απαυδήσει από την ακατάσχετη φιλαρέσκεια του και θα φύγεις πιθανόν να μην σε πάρει καν χαμπάρι.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες και για πολλές κατηγορίες ακόμα αλλά δυστυχώς ξεπέρασα το όριο λέξεων και το αφεντικό χρήζει ιδιαίτερου χειρισμού – δυστυχώς δεν έχει οδηγίες χρήσης, οπότε σας αφήνω να ανακαλύψετε μονές σας υπόλοιπες κατηγορίες προς αποφυγή!

Απάντηση


Αρέσει σε %d bloggers: