,

Η συνομωσία

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019
Οδός Καρολίδου 6, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
Ώρα 8:15πμ

Το ξυπνητήρι έχει χτυπήσει, αλλά η Λίτσα δεν λέει να σηκωθεί. Το κεφάλι της είναι βαρύ, όπως κάθε μέρα τα τελευταία 3 χρόνια. Αλλάζει πλευρό και το πρόσωπό της πέφτει πάνω στις ακτίνες του ήλιου που βρήκαν διέξοδο από την τρύπα στο ξεχαρβαλωμένο παντζούρι. Δυσανασχετεί, κλείνει τα μάτια, αλλά μάταια. Ο ύπνος έφυγε. Ανακάθεται στο κρεββάτι της και ψάχνει τις παντόφλες. Βρήκε την μια, «μα πού πήγε ή άλλη;» αναρωτιέται μέχρι να σκύψει και να την ανασύρει κάτω από το κρεββάτι. Με το πρώτο βήμα, το δεξί μεγάλο δάχτυλο σκίζει το φθηνό αφρολέξ και ακουμπάει στο μωσαϊκό. «Να θυμηθώ το Σάββατο απ’ τη λαϊκή να πάρω καινούριες» σημειώνει νοητά και πάει προς το μπάνιο. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει για άλλη μια μέρα την ίδια κουρασμένη γυναίκα να την κοιτάει. Η ρίζα στο μαλλί της έχει βγει σχεδόν μια παλάμη. Είναι μισό γκρίζο, μισό καστανό «κομοδινί». «Να θυμηθώ το Σάββατο να πάρω καινούρια βαφή από το σουπερμάρκετ» μουρμουράει. Προσπαθεί να θυμηθεί ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγε κομμωτήριο. Πρέπει να έχει 3 χρόνια. Χριστούγεννα ήταν. Είχε έρθει η κόρη της από το Λονδίνο με τον άντρα της και τα εγγόνια και είχε πάει να «σουλουπωθεί» μην την δει απεριποίητη ο Εγγλέζος. Τι Εγγλέζος δηλαδή… Η Λίτσα ήξερε ότι οι Εγγλέζοι είναι ξανθοί και γαλανομάτηδες. Το πολύ-πολύ κοκκινοτρίχηδες. Σαν τους πριγκηπάδες που έβλεπε τα μεσημέρια στην Μενεγάκη. Αυτός δεν ήταν Εγγλέζος. Ένας αράπης ήταν. Από αυτούς τους κατάμαυρους που την πλησιάζουν συχνά-πυκνά στην λαϊκή για να της πουλήσουν βραχιόλια από κλωστές. Από αυτούς που έρχονται και αλλοιώνουν τον πολιτισμό μας. Τα πιόνια των Εβραιομασώνων. Από όλη την Αγγλία, αυτόν βρήκε η κόρη της να παντρευτεί. Ενάμιση χρόνο έκανε να της μιλήσει. Ούτε στον γάμο πήγε εννοείται και ας της είχε στείλει εισιτήρια. Ευτυχώς είχε πεθάνει ο άντρας της προ 10ετίας και δεν πήρε την πίκρα που πήρε η ίδια. Μόνο όταν γεννήθηκε το πρώτο εγγόνι μαλάκωσε λίγο η Λίτσα. Ένα καφετί μωρό, αλλά με τα μελιά μάτια της Τούλας της. Κουκλάκι πραγματικό!

Βάζει να κάνει καφέ και ξεκινά να σκέφτεται τι φαγητό να φτιάξει. Τέλος του μήνα δεν έχει και πολλές επιλογές. Η σύνταξη του μακαρίτη έχει τελειώσει εδώ και 3 μέρες. Φασολάδα θα φτιάξει. Δεν τα έχει μουλιάσει τα φασόλια βέβαια, αλλά στην χύτρα θα γίνουν. Ξέρει αυτή. Νοικοκυρά 50 χρόνια τώρα. Μέχρι να ψηθεί ο ελληνικός, η χύτρα με τα όσπρια μπήκε στο μάτι και η Λίτσα κατευθύνεται στο σαλονάκι. Ανοίγει την παλιά «τελεφούνγκεν» τηλεόρασή της και μεταξύ γκρι «χιονιών» και «νερών» πιάνει επιτέλους εικόνα, πρωινή ενημέρωση. Ξεκινά να λέει για τις συντάξεις. Θα μειωθούν; Η Λίτσα αρχίζει να μονολογεί. «Αλήτες! Παλιοκομμουνιστές! Έχετε βαλθεί να μας εξαφανίσετε ως γένος! Πουλημένοι! Πιόνια των Ιλλουμινάτι! Καλά τα λέει αυτός ο πώς-τον-λένε τα βράδια σε εκείνη την εκπομπή! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ! Μας ξεπουλάνε οι προδότες στον Σόρος! Θέλουν να μας καταστρέψουν επειδή μας ζηλεύουν που είμαστε Έλληνες! Επειδή μας φοβούνται! Επειδή έχουμε Ιχώρ!». Αλλάζει οργισμένη κανάλι. Πέφτει πάνω σε ρεπορτάζ για έναν διάσημο Αμερικανό ηθοποιό που είναι γκέι και παντρεύτηκε τον σύντροφο του. «Παλιοπούστηδες! Πιόνια της Νέας Τάξης! Θέλουν να αλλοιώσουν την οικογένεια και την θρησκεία μας!» Τα έχει δει η Λίτσα αυτά τα πράηντς και τα ξεφτιλίκια τους. Γίνονται και εδώ στην Θεσσαλονίκη. «Αυτός ο άθεος που έχουμε για δήμαρχο φταίει! Ο άθεος του σατανά! Δεν ντρέπονται! Αλλά μας περνάνε για χαϊβάνια! Λες και δεν καταλαβαίνουμε την ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ! Λες και δεν αφυπνιστήκαμε!». Πέρυσι η Λίτσα είχε πάει και στην ολονυχτία κατά των πούστηδων που έκανε ο μητροπολίτης. Άγιος άνθρωπος αυτός ο μητροπολίτης. Καλά που ο Μπάμπης της δεν ζει να τα δει όλα αυτά! Δεύτερος νταμπλάς θα του ‘ρχόντουνε!

Το τηλέφωνο χτυπάει. «Ναι; Έλα Λέλα μου! Ε, τι να κάνω… εδώ. Κοιτάω τα χάλια μας. Εσύ; Κι εσύ; Κι εγώ Λέλα μου, ένα κεφάλι άστα να πάνε! Ε αφού μας ψέκασαν πάλι φαίνεται! Οι προδότες! Οι Σιωνιστές! Καλά τα λέει ο πώς-τον-λένε κάθε βράδυ Λέλα μουυυυ! Να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης θέλουν! Με κάθε τρόπο! Με αεροψεκασμούς! Με εμβόλια! Με φάρμακα! Τι; Όχι βέβαια! Γιατί εσύ το έκανες το εμβόλιο της γρίπης; Έεεεεετσι μπράβο! Όχι που θα πάμε να βάλουμε οι ίδιοι μας τον καρκίνο στο αίμα μας! Για κορόιδα μας περνάνε! Ο μακαρίτης 5 μήνες πριν πεθάνει εμβόλιο για την γρίπη είχε κάνει! Ναι παιδί μου! Ήταν ευπαθής ομάδα ντεμέκ! Καρδιοπαθής. Ναι σιγά! Γερός σαν ταύρος ήταν πριν μου τον δηλητηριάσουν αυτά τα καθίκια! Ναι σου λέω παιδί μου! ΟΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ! Έκανε το εμβόλιο και 5 μήνες μετά έμφραγμα! Άστα! Άστα! Εσύ; Άντε μπράβο! Το νοίκιασες τελικά; Πόσο; Μια χαρά! Καλοί άνθρωποι; Έτσι μπράβο, σε οικογένεια! Νοικοκύρηδες! Όχι σε τίποτα τσουλάκια φοιτήτριες να σου το μαγαρίσουν. ΤΙ;;; ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ;;; Πας καλά ρε Λέλα;;; Στους ισλαμοπίθηκους που θέλουν αν μας εξισλαμίσουν πήγες και το νοίκιασες; Τι πα’ να πει έτσι που ήταν δεν το νοίκιαζε κανείς άλλος ρε Λέλα; Κράτα το κλειστό! Αυτά που κοροϊδεύουμε θα κάνουμε; Βάλτους και σπίτι σου ρε Λέλα τους τζιχαντιστές την επόμενη φορά! Τι να σου πω καημένη μου! Με σύγχισες! Σε κλείνω, πάω να δω το φαΐ! Κάτι μου μυρίζει.».

Κλείνει το τηλέφωνο βιαστικά και τρέχει κατά την κουζίνα. Πόση ώρα άφησε την χύτρα στην φωτιά; Δεν προλαβαίνει να ανακαλέσει το στιγμιότυπο στην μνήμη της. Το τελευταίο πράγμα που βλέπει είναι η χύτρα. Πότε αυτή έσκασε, πότε το καπάκι εκτοξεύθηκε κατά πάνω της, πότε το κεφάλι της αποκόπηκε από τους ώμους της, δεν θα το μάθαινε ποτέ.

Το βράδυ όλα τα δελτία ειδήσεων, θα μιλούν για το τραγικό ατύχημα στην Θεσσαλονίκη, όπου μια 74χρονη έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή της από ελλαττωματική χύτρα ταχύτητας.

———

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
Νήσος Μόχο-Τάνι, Σύμπλεγμα Νήσων Μαρκέζας, Γαλλική Πολυνησία
Ώρα 17:30μμ

«Επιτέλους μπείτε όλοι μέσα και κλείστε την καταπακτή!»
«Αρχηγέ είμαστε όλοι εδώ! Μπορούμε να ξεκινήσουμε!»
«ΓΚΧΜΜΜ! ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ! Καλησπέρα σε όλους σας! Σε αυτούς που κατάφεραν να έρθουν εδώ, στο κρησφύγετό μας κάτω από το ηφαίστειο αυτοπροσώπως και σε όσους δεν μπορέσαν λόγω αποστολών που τους έχουν ανατεθεί ανά την υφήλιο και τους βλέπουμε δορυφορικά. Όπως ξέρετε το σχέδιό μας να εξαφανίσουμε τον ελληνικό πολιτισμό και Ιχώρ, ούτως ώστε στην συνέχεια να επικρατήσουμε στον πλανήτη, προχωράει κανονικά. Ήδη τον μήνα που πέρασε 5 σύντροφοι θυσιάστηκαν μαρτυρικά, πραγματοποιώντας επιθέσεις αυτοκτονίας σε διάφορα σημεία-στόχους που τους είχαν ανατεθεί. Ο τελευταίος στόχος τακτοποιήθηκε εχθές. Τα σκάλιζε υπερβολικά πολύ, ήταν θέμα χρόνου να μας ξεσκεπάσει. Ο σύντροφος με πραγματική αυταπάρνηση, έκανε αυτό που είμαστε ΟΛΟΙ έτοιμοι να κάνουμε ανά πάσα στιγμή: ανατινάχθηκε, παίρνοντας επιτυχώς μαζί του την ζωή του εχθρού. Ας κρατήσουμε όλοι λοιπόν ενός λεπτού σιγή, στον ηρωικό Τefal Clipso Minut’Easy 6Lt, που θυσίασε εχθές στην Θεσσαλονίκη την ζωή του, για την Μεγάλη Ιδέα… Χμμμ, και τώρα σύντροφοι εγώ πρέπει να πηγαίνω. Οι σύντροφοι Fissler και Izzy θα σας αναλύσουν τα σημεία που πρέπει να δώσετε προσοχή, για την επόμενη φάση του σχεδίου. Hail Hytra σύντροφοι. »
«HAIL HYTRA! HAIL HYTRA! HAIL HYTRA!»

Kallina Kara

Απάντηση


%d