,

Τηλεφώνημα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

28/12/2021

-Δεν σου είπα να μην ξαναπάρεις σε αυτό το τηλέφωνο; Μπορεί να το σηκώσει κάποιος υπάλληλος κι αν σε καταλάβουν θα τιναχτεί όλο το σχέδιό μας στον αέρα!

-Όχι! Δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να το κλείσεις χωρίς να μιλήσεις, η συσκευή έχει αναγνώριση κλήσης και πολλοί ξέρουν πως είμαστε στα μαχαίρια, θα φανεί ύποπτο!

-Τέλος πάντων, έχεις να μου πεις κάτι νεότερο; Ελπίζω να μην έχει στραβώσει κάτι.

-Σου έχω πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων, δώσε ό,τι σου ζητήσουν, αυτό που θέλουμε είναι να γίνει το μεγάλο ΜΠΑΜ! Πρέπει να δώσουμε το μεγάλο μήνυμα!

-Είδες που το λες και μόνος σου; Φρόντισε λοιπόν πρώτα απ’ όλα τον εξοπλισμό για να γίνει η δουλειά μας σωστά.  Τα μπουκάλια όλα να είναι γυάλινα, τα πλαστικά δεν εξυπηρετούν το σκοπό μας. Φαγητό περισσότερο από ότι υπολογίσαμε, δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η φασαρία.

-Εννοείται πως για το δικό μου το κομμάτι έχω μεριμνήσει εδώ και μέρες. Ήρθα σε επαφή με τους προμηθευτές και αύριο θα έχω στις αποθήκες τα ισχυρότερα της πιάτσας.

-Μα τι λες βρε Λευτέρη; Είπαμε να κάνουμε αυτό που μας προστάζει η τρέλα μας, αλλά δεν θα πάρουμε στο λαιμό μας «άμαχο πληθυσμό», τα ’χουμε ξεκαθαρίσει αυτά.

-Πωπω! Καλά που μου το θύμησες, τα ’χα ξεχάσει τα μεγάφωνα! Να βάλεις τους δικούς σου να τα στήσουν στις 31, πρέπει να μας ακούσει όλη η πόλη! Όχι νωρίτερα όμως, θα αρχίσουν να αναρωτιούνται.

-Εντάξει αδερφέ! Και ό,τι είπαμε νερό κι αλάτι! Ο σκοπός μας είναι ιερός!

1/1/2022

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

«Χθες η πόλη μας έζησε μεγάλες στιγμές! Ο Δήμαρχός μας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου οργάνωσαν μια μεγαλειώδη γιορτή για την υποδοχή του νέου έτους και τον εξορκισμό της πανδημίας που τα τελευταία δύο χρόνια απείλησε όλο τον πλανήτη.  Με φαντασμαγορικά βεγγαλικά, αμέτρητες σαμπάνιες και άφθονο φαγητό και με συνοδεία χορευτικής μουσικής οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας βγήκαν στην κεντρική πλατεία και έδωσαν μήνυμα ζωής σε όλους τους συμπολίτες μας»!

Ευγενία Α.Λίτσα

Απάντηση


Discover more from Thebluez

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading