Έχεις πατήσει πια τα 18 και όλα τα αγόρια που συναναστρέφεσαι, σκέφτονται μόνο με το… κάτω κεφάλι. Το πάνω, ακατοίκητο! Έχει πάθει μπλακ άουτ από το πολύ πειραματισμό. Και τότε το παίρνεις απόφαση ότι είσαι πια γυναίκα και θα πρέπει πια και εσύ να ενδώσεις και να περάσεις στην αντίπερα όχθη, αυτή που επιτάσσει να αφήσεις πια πίσω το κορίτσι με τα άχαρα ρούχα τα φαρδιά τζιν, τα καπέλα ανάποδα και τα παπούτσια με τα λυτά κορδόνια.

Και βρίσκεις τον κατάλληλο τον έρωτα τον καλοκαιρινό, που τον βλέπεις και λιώνεις σαν παγωτό, όταν βγαίνει από την θάλασσα, με τους κοιλιακούς φέτες και το ηλιοκαμένο του κορμί με την αλμύρα να στεγνώνει πάνω του. Και τα φτιάχνεις μαζί του και περνάς ωραία και οι μήνες κυλούν με φιλάκια, χαδάκια και βόλτες στο ηλιοβασίλεμα πιασμένοι χέρι χέρι.

Για σεξ ούτε λόγος και σκέφτεσαι πως οι οδηγίες της λίγο μεγαλύτερης φίλης σου που έχει πάει ήδη με δυο, για κάποιο λόγο δεν βρίσκουν εφαρμογή στην περίπτωσή σου. Γιατί και στηθάκι έχεις, εν πάση περιπτώσει αυτό που διαθέτεις βρε αδερφέ, δεν είσαι και η Πάμελα από το baywatch, ούτε η Σαμάνθα του sex and the city που είχε πλούσια τα ελέη και το αυτάκι του έγλυψες αφού πρώτα προσευχήθηκες να ξέρει να χρησιμοποιεί μπατονέτες και το χέρι σου όλος τυχαίως ακούμπησε εκεί λίγο πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, ώπα εκεί, καλά είσαι, άραξε!

Αλλά ο όμορφος νέος είναι πιο σεμνός και πιο ντροπαλός απ’ όλους τους χαρακτήρες που έχεις δει στο σινεμά σε αυτά τα έργα με τους πρωτάρηδες. Ο επιμένων όμως νικά και έχεις στα χέρια σου τα πολυπόθητα κλειδιά από το δυάρι της γιαγιάς της φίλης σου που είναι σε κώμα στην εντατική και παρακαλάς να παραμείνει εκεί και να μην γίνει το θαύμα και συνέλθει πριν καταφέρεις να ολοκληρωθείς σαν γυναίκα. Αμαρτία Θεέ μου, αλλά έχουμε και ‘μεις ορμόνες, σχώρα με Παναγία μου!

Τα εσώρουχα διαλεγμένα με προσοχή, να είναι τόσο σέξι όσο, αλλά όχι πολύ, για να μην έχεις καμία πρόωρη χαρά ενθουσιασμού και μείνεις εσύ μετά με την χαρά. Μπανιαρισμένη σε γάλα γαϊδούρας (εβαπορέ είχε μόνο το ντουλάπι, αλλά αν το διαλύσεις σε νερό στην σωστή αναλογία, το ονομάζεις όπως θες) και μία κουταλιά μέλι, λίγο ζαχαρωμένο αλλά τέσπα από ολότελα καλό και αυτό. Σαν κορν φλέηκ νιώθεις, αλλά είπαμε, το ‘χεις δει σε ταινία, ok; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τέλος! Έχεις κάνει και πρόβα έναν αισθησιακό χώρο που ξεσήκωσες από κάποια ταινία και είσαι έτοιμη να τον αποπλανήσεις με όλες του τις αισθήσεις. Όλα έτοιμα και όλα προγραμματισμένα, μόνο που ο αδερφός της φίλης σου είχε και αυτός τα ίδια σχέδια για το σπίτι της γιαγιάς και εκεί που φτάνετε πανέτοιμοι στο διαμέρισμα, μένετε με τη… χαρά στο χέρι, πέφτετε πάνω σε έτερο ζευγαράκι που… ολοκληρώνει την αγάπη του, ελπίζοντας πως η γιαγιά θ’ αργήσει να ανανήψει – Παναγιά μου Σχώρα μας!

Εντάξει, μετά από αυτό, λες ότι κάποιος έχει αποφασίσει την μοίρα σου και αυτή είναι να μείνεις για πάντα αγνή και άσπιλη – ίσως ο Θεός έχει μεγάλα σχέδια για σένα, ίσως σε προορίζει για κάτι άλλο, κάτι μεγάλο, κάτι σπουδαίο! Εκεί που σκέφτεσαι πως είναι σίγουρο πλέον, θα αγιάσεις, τις σκέψεις σου διακόπτει ένα τηλεφώνημα που σε ενημερώνει ότι ο καλός σου είναι σπίτι μόνος του Σάββατο βράδυ. OK, το μοναστήρι ας περιμένει. Του δίνετε και καταλαβαίνει!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σοφία Λακιώτη

Απάντηση


%d