Τι πιο σέξι από εκείνον τον άντρα;

Πείτε μου, σας προκαλώ να μου πείτε – μετά από όσα σας περιγράψω – ότι αυτός ο άντρας δεν είναι σέξι…
Ο άντρας που έρχεται να σε πάρει από το αεροδρόμιο με ένα ταπεινό αυτοκίνητο σαν μια Porsche. Ο οποίος φτάνει, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και παίρνει τις βαλίτσες χωρίς ερώτηση και τις τακτοποιεί προσεκτικά στο πορτμπαγκάζ. Κι έπειτα σου αφήνει κάθε ελευθερία να πάρεις την απόφαση για το πού θα πάτε. Οδηγεί γρήγορα, αλλά προσεκτικά. Φαίνεται πως το διασκεδάζει, έχοντας ένα γρήγορο αυτοκίνητο και ένα όμορφο κορίτσι δίπλα του συντροφιά.

Παρά την ισχύ που έχει και δύναται να εκμεταλλευτεί, δεν το κάνει. Ίσα ίσα που σου δίνει χώρο να ανθίσεις κι εσύ. Δεν έχει κόμπλεξ και γι’ αυτό η αλληλεπίδραση μαζί του είναι αξιοζήλευτη. Δεν υψώνει τη φωνή του, δεν αγριεύει, είναι ήρεμος και πάντοτε σε ετοιμότητα για ό,τι προκύψει. Ακολουθεί τον ρυθμό σου αλλά το βλέμμα του είναι ξάγρυπνο, αν ξεπεράσεις τα όριά του δεν θα έχει αναστολές για να σε βάλει στη θέση σου.

Ο ίδιος άντρας, δεν είναι σέξι με αυτά τα μπράτσα του; Αυτά που σε περικλείουν ολόκληρη κάθε φορά που σε αγκαλιάζει. Ανάμεσά τους νιώθεις τρομερή ασφάλεια, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε βρει εκεί. Σε προστατεύουν από όλα όσα φοβάσαι. Τους κεραυνούς και τους σεισμούς. Σε κρατούν σφιχτά όταν πονάς, δίνοντας σου παρηγοριά και κουράγιο. Ηρεμείς και κοιμάσαι με τη μούρη σου χωμένη εκεί.

Φυσικά, πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι ότι σε παρακολουθεί όσο του μιλάς, κάνει εύστοχα σχόλια και καίριες παρατηρήσεις. Εμπιστεύεται την κρίση σου, σέβεται τις απόψεις σου και παρότι υπάρχουν φορές που κάνεις λάθος, δεν έχει αναλάβει ρόλο ψυχρού εκτελεστή, αλλά θερμού υποστηρικτή που συγχωρεί και δείχνει κατανόηση. Αφήνει κάθε σου πτυχή να ξεδιπλωθεί και εκδηλώνει ενδιαφέρον για να τις ανακαλύψει και να τις μάθει μια προς μια.

Είναι αυτόνομος και αυτό κάνει έναν άντρα ακραία σέξι. Μεριμνεί μόνος του για το φαγητό του, ξέρει μάλιστα και να το φτιάχνει. Η κουζίνα είναι ένας χώρος γνώριμος και όχι ένα δωμάτιο του σπιτιού που φιλοξενεί αράχνες και αμέτρητες σακούλες με ντελίβερι. Πλένει τα πιάτα γυμνόστηθος κι αν σκεφτεί κανείς συνδυαστικά τα θεϊκά του μπράτσα, τους φουσκωτούς ώμους και τους κοιλιακούς του, μπορεί πια να πειστεί ότι είναι η πιο σέξι εικόνα. Μπορεί και φροντίζει να έχει καθαρό τον χώρο του, τα ρούχα του και το σημαντικότερο, τον εαυτό του. Όλα γύρω του μυρίζουν πανέμορφα.

Μα, το πιο σέξι ίσως από όλα που ειπώθηκαν ως αυτή τη στιγμή, είναι η αγάπη του για τα ζώα. Αυτή η έκδηλη αγάπη, που τον κάνει να φροντίζει όλα τα ζωντανά. Τους μιλάει γλυκά, μοιράζει απλόχερα χάδια, αλλά και τροφή, λιχουδιές και νεράκι. Φαίνεται πως τα λατρεύει και έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Ιδανικά θα τα έπαιρνε όλα, να μην είναι κανένα αδέσποτο! Και συνεχώς βοηθάει να βρίσκουν το παντοτινό τους σπίτι τα άτυχα αδεσποτάκια. Από το σπίτι του, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει έστω κι ένα. Το τυχερό ένα που κάνει ζωή και κότα! Με μπαλκόνι γεμάτο παιχνίδια, περιφραγμένο καλά για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, με ένα σωρό σπιτάκια και κρησφύγετα, φτερά, μπαλάκια και κουδουνάκια. Μα πόσο τυχερή κι αυτή η γάτα;

Τελικά, έναν σέξι άντρα πέραν του ευφάνταστου παρουσιαστικού, όπως ένα γρήγορο αυτοκίνητο και μια γυμνασμένη κορμάρα, τον κάνουν σέξι κι άλλα πράγματα. Πιο ουσιαστικά και βεβαίως, ανήκουν σε αυτά που μένουν για πάντα. Όταν πλέον μπορεί όλα να έχουν χαθεί, ένας άντρας με χαρακτήρα θα είναι ένας πολύ σέξι άντρας…

Δώρα Νασιοπούλου

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Discover more from TheBluez

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading